Skip to main content
Rețete

Trei rețete imbatabile pentru pâine cu banane | Elemente esențiale pentru distanțarea socială

Trei rețete imbatabile pentru pâine cu banane | Elemente esențiale pentru distanțarea socială
Lauren Dawes
Scriitor si expert4 ani Ago
Vezi profilul lui Lauren Dawes

Indiferent de momentul zilei în care scrollezi pe rețelele de socializare, ai o șansă foarte mare să descoperi că cineva tocmai a preparat o pâine cu banane.

Până la urmă, dacă atât de mulți promovează această gustare, de ce să nu o încerci și tu?Am ales pentru voi cele mai bune rețete de pâine cu banane, ideale pentru distanțarea socială. Cu tot timpul disponibil pentru a sta în bucătărie, nimic nu vă va opri pentru a le perfecta pe toate.

1. Pâine cu banane și bucățele de ciocolată, cu conținut scăzut de zahăr

Toată lumea știe că cea mai ușoară metodă de a duce pâinea cu banane la următorul nivel este prin adăugarea cu generozitate în compoziție a unor bucățele de ciocolată.Această rețetă simplă creată de maestrul nostru bucătar Niall Kirkland are doar o fracție din zahărul rafinat care se regăsește în alte prăjituri și biscuiți. Toată aroma dulce provine din banane și puțină miere — pentru a nu vă simți vinovați atunci când mâncați o felie în plus.

2. Pâine cu banane și cheesecake

Da, ați citit corect. Tocmai când credeați că pâinea cu banane nu poate fi mai bună, am adăugat în interiorul ei și desertul preferat de mulți.

Preparată cu ajutorul unor cupe de Impact Whey Protein, credem că este una dintre cele mai delicioase gustări bogate în proteine pe care le veți savura. În plus, are un conținut scăzut de zahăr, datorită Siropului fără zahăr.

3. Pâine vegană cu banane

Această rețetă delicioasă pe bază de plante are în compoziție făină de hrișcă, ca atare este ideală pentru oricine are intoleranță la gluten.În plus, am gândit o glazură de lapte de cocos cremos, pentru a duce preparatul la următorul nivel.

Concluzii

Acum este momentul ideal pentru a prepara mâncarea preferată sufletului vostru — aceste pâini cu banane delicioase sunt alegerea perfectă pentru o gustare sănătoasă.Doar rețineți, nu este obligatoriu să postați rezultatele pe Instagram.
Lauren Dawes
Scriitor si expert
Vezi profilul lui Lauren Dawes

Lauren este absolventă de literatură engleză originară din sud. Ea a iubit mereu înotul și a descoperit beneficiile antrenamentului cu greutăți în ultimii ani și are foarte mult spațiu pentru a îmbunătăți clasa ei de yoga săptămânal.

În weekend de obicei gătește sau mănâncă un fel de brunch și se bucură de rețele noi pe care le descoperă cu colegii ei de cameră - mai ales că nu respectă obiceiurile stundețești și gătește tot felul de lucruri. Cu toate acestea, ea crede foarte mult în menținerea unui echilibru între sală și gin.

Aflați mai multe despre experința lui Lauren aici.

myprotein