Skip to main content
Suplimente

Impact EAA — Următorul element esențial pentru rezultate uimitoare

Impact EAA — Următorul element esențial pentru rezultate uimitoare
Evangeline Howarth
Scriitor si expert5 ani Ago
Vezi profilul lui Evangeline Howarth
Petreci luni de zile dezvoltându-ți musculatura, doar pentru a o pierde când începi perioada de definire? Închipuie-ți dacă ai putea să îți crești și menții musculatura în timp ce consumi un shake cu zero calorii după sală. Nu e posibil, nu?Greșit.

Impact EAA

Impact EAA dezvoltă musculatura în aceeași manieră ca și o cupă de zer, dar fără calorii, grăsimi sau zahăr. Deci, chiar dacă n-ai mai auzit de AAE până acum, putem să îți garantăm că se vor afla în coșul tău de cumpărături după ce vei citi acest articol.AEE reprezintă aminoacizii esențiali - acești reprezintă fundația pentru dezvoltarea musculaturii tale și pot fi obținuți doar din mâncarea pe care o consumi. Reprezintă de asemenea elementele ce compun proteinele în toate suplimentele noastre. Deci, cum funcționează acest nou shake? Ca să înțelegi mai bine acest nou supliment ușor, nutriționistul sportiv și antrenorul Grant Koch  se află aici să ni-l explice.

https://www.youtube.com/watch?v=9kTXx2H-sn4

Ce este Impact EAA?

În primul rând, Impact EAA aduce mai mult cu un suc răcoritor decât cu un shake lăptos de proteine. Mulți nu pot tolera un shake greu după o sesiune de cardio dură, așa că de ce să nu consumi aminoacizii aceia într-o variantă mai ușoară?Revigorează-te cu Cola, Strawberry Lime sau Tropical după antrenament

Deci, de ce este important să consumi toți acești aminoacizi esențiali? Grant explică, “Dacă reușim să consumăm toți aminoacizii esențiali la o masă, corpul este capabil să producă ceilalți aminoacizi neesențiali din cei 9 aminoacizi esențiali.”

“Este foarte important să ai o sursă regulată pentru toți aminoacizii esențiali. Dacă unii din aminoacizii esențiali lipsesc dintr-ul fel de mâncare, atunci corpul va descompune proteine musculare pentru a obține ceea ce îi trebuie și atunci riști să pierzi din musculatură.”Un fel de mâncare care conține toți aminoacizii esențiali este cunoscut ca o “proteină completă” - Impact Whey Protein-ul nostru este o proteină completă, deoarece îi conține pe toți nouă.Grant explică, “Impact EAA are același profil de aminoacizi ca Impact Whey, având în plus aminoacizi cu catenă ramificată.”Asta înseamnă că Impact EAA este de asemenea o proteină completă pentru maximizarea creșterii musculare. Gata cu reducerea maximului tău de repetări pentru a muta câteva kilograme de grăsime.

Impact EAA este o proteină completă, dar așa sunt și multe alte feluri de mâncare - deci ce face acest shake să fie cu adevărat special?

Fără calorii

Spre deosebire de alte proteine, precum Impact Whey care conține 100 de calorii per shake pentru toți acei aminoacizi importanți, Impact EAA nu are absolut nici o calorie.Dacă scopul tău este sa scazi în greutate, sau să reduci aportul caloric, atunci Impact EAA îți aduce zero calorii în plus. Grant spune că “Un deficit caloric îndelungat poate duce la o mai rapidă descompunere a proteinei musculare atâta timp cât corpul tău nu primește suficient din combustibilul de care are nevoie să prevină acest lucru. Impact EAA rezolvă acest aspect prin furnizarea de aminoacizi esențiali necesari musculaturii dar fără caloriile nedorite.”

Conținut scăzut de zahăr

Cu shake-urile dulci trebuie să păstrezi un echilibru dificil între conținutul de proteine și zahăr, însă nu cu Impact EAA.Nu conține zahăr și tot este delicios de dulce. Gustările dulci pot duce la temuta creștere a glicemiei și la căderea care te lasă simțindu-te chiar și mai rău după un antrenament dur - de aceea am eliminat zahărul din Impact EAA.

Fără lactate

Dacă shake-urile bazate pe lactate te lasă simțindu-te mai puțin decât ideal, atunci Impact EAA poate reprezenta cheia. Dat fiind că sunt doar aminoacizi, nu conțin deloc lactate. Singurele lactate care ar putea fi prezente pot proveni din potențialele contaminări încrucișate, fiindcă sunt produse în același loc ca și proteinele noastre din zer.Grant explică, “Intoleranța la lactoză reprezintă una din cele mai comune intoleranțe cu care oamenii se luptă și din acest motiv pot ajunge să aleagă proteine de calitate mai scăzută.”Consumând Impact EAA presupune că nu trebuie sa renunți la nutrienții de calitate pentru a evita lactatele. Deși trebuie să ai în vedere faptul că o cantitate minusculă de zer se poate amesteca în Impact EAA, cu toate acestea reprezintă o opțiune grozavă cu conținut scăzut în lactoză pentru cei cu aversiune medie la lactate.

Absorbție rapidă

Toți vrem să profităm la maxim de nutrienții pe care îi consumăm după antrenament, de aceea absorbția rapida a shake-ului Impact EAA reprezintă clar un bonus. Grant explică, “Din cauză că Impact EAA nu are nevoie să fie digerat precum proteina, aminoacizii ajung foarte rapid la mușchi.”

Pro-Vegan

Te simți un pic nesigur în privința unei nutriții de după antrenament bazată pe plante? Nu mai este nevoie să o faci.Impact EAA este complet pro-vegan, ceea ce înseamnă că poți obține toți aminoacizii necesari dintr-un shake simplu și ușor.Deseori sursele vegane de proteine, precum fasolea sau păstăile sunt bogate și în carbohidrați, sau trebuiesc consumate în cantități mari pentru a obține aceeași cantitate de proteine. Impact EAA ușurează considerabil creșterea musculară evitând simultan aportul crescut de calorii sau carbohidrați.

Concluzii

Impact EAA nu mai necesită echilibrarea macronutrienților cu caloriile. Poți fi convins că beneficiezi de recuperarea optimă a musculaturii, furnizând acesteia toți aminoacizii care îi sunt necesari într-o manieră rapidă și eficientă, fară acele calorii, zahăr sau lactoză prezente într-un shake proteic normal.
Evangeline Howarth
Scriitor si expert
Vezi profilul lui Evangeline Howarth

Evangelina a practicat sport de performanță de la o vârstă frage. În calitate de instructoare calificată de către RYA, ea știe care este importanța unei alimentații corecte pentru sporturile extreme și de anduranță, în special datorită experiențe sale în echipa GBR și fiind capitanul și antrenoarea primei echipe de la Universitate.

În timpul liber, lui Evangeline iubește alergatul - în special maratonul. Timpul liber și-l pretece practicând sporturile pe apă sau făcând drumeții. În nopțile ei favorite face sesiune de HIIT sau genuflexiuni în sală înainte de a se bucura de alimente picante și de o tonă de legume.

Vezi mai multe despre experiența lui Evie aici.

myprotein