Rețete

3 moduri de a folosi Keto Blend | Rețete Ketogenice

Indiferent de dieta pe care încercați să o urmați, jumătate din lupta pe care o duceți este să păstrați lucrurile interesante și plăcute pentru voi. Puteți să deveniți ușor prea concentrat pe toate lucrurile pe care nu le puteți avea și să pierdeți timp citind toate etichetele produselor urmărind calorii. Acest lucru nu este distractiv pentru nimeni.

Din fericire, cea mai recentă inovație a noastră Keto Blend, este aici pentru a vă ușura munca în adoptarea unui stil de viață ketogenic.

A fost conceput special pentru a sprijini o dietă ketogenică, cu un raport macro de 60% grăsimi, 35% proteine și doar 5% carbohidrați – menținându-vă nivelul alimentar ridicat. Tot ce aveți de făcut este să vă pregătiți acest shake delicios oricând simțiți nevoia.

Fiind disponibil în trei arome delicioase – Căpșuni & Vanilie, Cafea & Nucă și Ciocolată cu Caramel – aproape că are un gust prea bun ca să fie adevărat.

Posibilitățile nu se opresc la un simplu shake. Acesta este cu siguranță cel mai evident (și mai convenabil) câștig instant, dar există o mulțime de alte modalități de a vă bucura de gustul excelent al produsului Keto Blend.

Aveți nevoie de puțină inspirație? Verificați rețetele noastre de mai jos.

Keto Shake

Ingrediente

300ml apă

1 cupă Keto Blend (Căpșuni și Vanilie)

Mod de preparare

Adăugați 300 ml de apă într-un shaker și apoi adăugați o cupă de Keto Blend.

Agitați bine (asigurați-vă că ați închis bine capacul!) Și apoi bucurați-vă de un shake cremos. Da, este chiar atât de simplu.

Biluțe Keto

Ingrediente

1 cupă Keto Blend (Cafea și Nucă)

50g unt cremos de migdale

Nuci zdrobite

Mod de preparare

Într-un bol mic, adăugați o cupă de Keto Blend și unt cremos de migdale.

Folosiți o lingură sau o spatulă pentru a amesteca cele două ingrediente până când sunt bine combinate, apoi scoateți o cantitate mică din bol și folosiți-vă mâinile pentru a forma o bilă. Repetați procedura cu amestecul rămas.

Apoi rostogoliți fiecare bilă în bucățile de nuci zdrobite.

Savurați-le imediat sau păstrați-le la frigider pentru a fi savurate oricând aveți nevoie de o gustare delicioasă!

Clătite Keto

Ingrediente

2 ouă

150ml lapte de migdale

3 cupe de Keto Blend (Ciocolată și Caramel)

1 linguriță de ulei de cocos

Topping optional:

Sirop Fără Zahăr (Butterscotch)

Migdale tăiate

Mod de preparare

Întâi adăugați ouăle într-un bol și turnați laptele de migdale înauntru. Amestecați bine pentru a forma compoziția

Apoi adăugați Keto Blend și amestecați din nou.

Într-o tigaie încălziți puțin ulei de nucă de nucă de cocos și apoi folosiți o spatulă sau o lingură pentru a turna o cantitate mică din amestecul de clătite în tigaie.

Se prăjesc timp de 2-3 minute înainte de a fi întoarse și se prăjesc pentru aceeași perioadă de timp pe cealaltă parte.

Repetați procedura cu restul compoziției până când veți avea o mulțime de clătite delicioase.

Adăugați irezistibilul nostru sirop fără zahăr butterscotch și presărați cu migdale tocate pentru un mic dejun cu adevărat incredibil.Lauren Dawes

Lauren Dawes

Scriitor si expert

Lauren este absolventă de literatură engleză originară din sud. Ea a iubit mereu înotul și a descoperit beneficiile antrenamentului cu greutăți în ultimii ani și are foarte mult spațiu pentru a îmbunătăți clasa ei de yoga săptămânal.

În weekend de obicei gătește sau mănâncă un fel de brunch și se bucură de rețele noi pe care le descoperă cu colegii ei de cameră - mai ales că nu respectă obiceiurile stundețești și gătește tot felul de lucruri. Cu toate acestea, ea crede foarte mult în menținerea unui echilibru între sală și gin.

Aflați mai multe despre experința lui Lauren aici.


Doreşti să cumperi produsele noastre? Vezi ce oferte ţi-am pregătit la noi pe site. Cumpără Acum