Rețete

Batoane proteice cu căpșuni

Vă plac batoanele proteice, însă ideea de a le face în casă vi se pare mai atrăgătoare? Avem noi o rețetă perfectă pentru voi. Este extrem de ușoară și nu veți avea nevoie decât de câteva ingrediente. Produsul finit nu va conține zahăr și îi va satisface pană se pe cei mai pretențioși.

 

Timp de preparare Timp de așteptare Număr porții
20 minute 10-12 minute 10 batoane

 

Ingrediente:

 

batoane proteice

Mod de preparare:

  1. Combinați whey-ul cu cazeina, pudra VitaFiber și aroma de căpșuni.
  2. Adăugați untul de caju și laptele și frământați totul până la omogenizare. Nu adăugați mai mult lichid, doar frământați și veți vedea că totul se va lega. Dacă dețineți un mixer planetar  vă recomandam să-l utilizați, folosind atașamentul „paletă”.
  3. Transferați compoziția într-o formă pătrată din silicon cu diametrul de 20cm și presați-o până când obțineți o suprafață compactă și plată.
  4. Puneți forma în frigider pentru o oră sau în congelator pentru 10-15 de minute.
  5. Înlăturați forma și porționați compoziția, formând 10 batoane egale.
  6. Ambalați-le individual și păstrați-le în frigider până în momentul servirii.

 

Calorii 213kcal
Grăsimi 4.9g
din care saturate 1.7g
Carbohidrați 32.3g
din care zaharuri 3.3g
Fibre 27.8g
Proteine 23.6g
Sare 104mg

Numele meu este Tatiana, iar scopul meu este să arăt că dulciurile pot fi sănătoase și gustoase în același timp. Dulciurile Nu Îngrașă este locul în care o să găsiți rețete fără zahăr, rețete mai speciale și ieșite din tipar. Sănătatea are gust!Tatiana Bobeica

Tatiana Bobeica

Scriitor si expert

Numele meu este Tatiana, iar scopul meu este să arăt că dulciurile pot fi sănătoase și gustoase în același timp. Dulciurile Nu Îngrașă este locul în care o să găsiți rețete fără zahăr, rețete mai speciale și ieșite din tipar. Sănătatea are gust!


Doreşti să cumperi produsele noastre? Vezi ce oferte ţi-am pregătit la noi pe site. Cumpără Acum