Skip to main content
Nutriție

Gustari si alimente proteice | Ajutorul la dieta

Gustari si alimente proteice | Ajutorul la dieta
Radu Telcian
Scriitor si expert7 ani Ago
Vezi profilul lui Radu Telcian

Cu totii stim ca cel mai bine este sa ai o alimentatie sanatoasa, echilibrata etc , insa daca obiectivul tau general este doar sa iti mentii nivelul de sanatate la un punct optim sau chiar si ca sportiv de performanta, exista momente cand poate ai tentinda sa mergi pe langa alimentele sanatoase si sa alegi ceva ce iti ofera satisfactie pe moment.  Daca ai si facut asta, e foarte posibil ca dupa sa incepi sa te simti vinovat, sa ai o stare de dezamagire fata de tine pentru ca ai cedat de la drumul sanatos si echilibrat. INSA EXISTA SOLUTIA !

Gustarile si alimentele proteice de la MyProtein. Da ai anticipat bine, gama de gustari si alimente proteice de la MyProtein iti ofera o diversitate larga de bunatati, care sa vina atat in ajutorul scopului tau de a avea un aport de proteine potrivit oferind si un gust delicios oricand ai nevoie. De acum ai solutia la indemana cu gustarile proteice de la MyProtein, solutia fara sa te simti vinovat, fara sa fii dezamagit ba chiar din contra, sa fii multumit ca ai servit o portie sanatoasa de nutrienti, ca o masa delicioasa sau gustare proteica oricand, oriunde.

In cele ce urmeaza va voi prezenta o serie de produse din gama de gustari proteice pe care MyProtein le pune la dispozitia ta.

Nuci, seminte si fructe uscate

Daca esti o persoana activa, mereu pe fuga sau fie ca iti doresti ceva de rontait acasa sau la birou, in pauze sau oricand doresti, ai la dispozitie o serie de gustari proteice sanatoase din gama de seminte oferite de MyProtein precum: migdale, caju, nuci si nuci braziliene. Pentru o sursa de zahar natural, ai la dispozitie gama de fructe uscate de la MyProtein: mango uscat, merisoare si nuca de cocos pana la afine uscate si fructe de padure Acai, iti sunt la indemana.

Unturi de arahide

Gama si oferta de gustari proteice de la MyProtein include si o gama de unturi de arahide. Ai la alegere inclusiv textura, fie neted, fie crocant, iar ca diversitate ai la dispozitie unt de arahide, unt de migdale si unt de caju. Unturile din gama de gustari proteice de la MyProtein sunt complet naturale, fara adoas de sare, zahar sau ulei de palmier si vin in completarea dietei tale prin continut de omega 3, proteine si acizi grasi esentiali.

unt de arahide

Optiuni pentru mic dejun proteic

Micul dejun este una, poate chiar cea mai importanta masa a zilei. Este important ca inceputul zilei sa contina alimente si gustari de cea mai inalta calitate si cu continut ideal de nutrienti. Gama de gustari proteice de la MyProtein ofera o serie de alegeri interesante pentru mic dejun si inceputul zilei, pentru ca tu sa pornesti ziua cu aportul potrivit de nutrienti. Ai la dispozitie o serie de bauturi delicioase ideale pentru nevoile tale nutritionale precum: Protein Hot- Latte si Protein Hot Mocha; scazute in grasimi, sunt optiuni pentru a-ti incepe ziua cu o bautura hranitoare imbunatatita cu cofeina.

Paine proteica si clatite proteice: gustarile proteice MyProtein, rapide si usor de preparat: Protein Flatbread Mix si Protein Pancake Mix, sunt alternative sanatoase pentru painea normala si clatitele din grau. Aveti peste 30 gr de proteine pe fiecare portie, pentru a va ajuta la sustinerea si cresterea masei musculare si pot fi alternative pentru un mic dejun gustos, sanatos si bogat in proteine.

Mese Proteice

Mesele proteice de la MyProtein reprezinta un concept revolutionar oferind o combinatie intre productia alimentara si necesitatile unei diete pentru o persoana activa sau pentru o alimentatie echilibrata si diversificata. Ai la dispozitie o serie de alegeri precum: Thai Chicken, Peri peri chicken, Moroccan chicken, Chilli con carne etc totul preparabil in doar 3 minute, fiind ideale si rapide.

Batoane si prajituri

Gustarile proteice MyProtein cuprind si o gama de batoane si prajituri, ce ofera numeroase beneficii nutritive, fiind o solutie pentru o gustare delicioasa, sanatoasa si la indemana oricand, oriunde. Gama cuprinde: batoane HURICCANE XS, PROTEIN CHOX, baton PULSE, OATS & WHEY, HIGH PRO, PRAJITURA CU PROTEINE, BROWNIE CU PROTEINE etc.

Siropuri

MYSYRUP sunt siropuri aromatizate natural fara zahăr si grasimi, perfect pentru uzul în multe alimente, cum ar fi: terci de ovaz, clatite, iaurt sau chiar adaugate in shake-ul tau preferat de proteina. Disponibil in cinci arome fantastice care include: afine, butterscotch, ciocolata, artar si zmeura, aceste siropuri adăuga o dimensiune suplimentară la produsele alimentare si sunt o alternativa fantastica pentru siropul standard. Aceste siropuri sunt fara grasimi si fara zahar facandu-le perfecte ca o modalitate de a adăuga dulceata alimentelor.

Chipsuri [aproape] fara calorii

Protein Bites sunt o gustare savuroasă cu gust excelent, oferind peste 15 g de proteine în fiecare pachet de 30 g. Protein Bites sunt gustarea perfecta pentru cresterea aportului zilnic de proteine atunci cand va aflati in miscare, acasa sau la birou si sunt alegerea ideala atunci cand va doriti o sursa alternativa de proteine in scopul atingerii obiectivelor voastre. Protein Bites sunt disponibile in mai multe arome delicioase, care includ: Smantana si ceapa verde, Ardei iute, Pui la gratar, Spicy Paprika etc.

Acestea sunt o serie de produse din gama de gustari proteice de la MyProtein. Oferta este una diversificata, delicioasa si reprezinta solutia ideala pentru tine, indiferent ca esti sportiv de performanta sau doresti sa ai o dieta echilibrata si diversificata. Ai acum la dispozitie modalitatea potrivita, prin care sa beneficiezi de o gustare proteica delicioasa, bogata in nutrienti in orice moment. Sa fim sanatosi !

Vezi toate alimentele si gustarile proteice aici.

Am 28 de ani, sunt licentiat in Jurnalism si master in FAACTS (finantarea si administrarea afacerilor in comert, turism si servicii) si certificat ca instructor de fitness, recunoscut inclusiv de European Fitness Association. Am practicat sport de mic copil, cu sala am luat contactul de pe la 17ani, iar treptat a devenit o vocatie acest domeniu. Profesez ca si instructor de fitness iar munca pentru propriul corp mi-a adus inclusiv o aparitie in revista Men’s Health din Romania.

Radu Telcian
Scriitor si expert
Vezi profilul lui Radu Telcian
Radu Valeriu Telcian, este scriitorul nostru. Radu este certificat ca instructor de fitness de către Asociația Europeană de Fitness ( EFA) și de către Ministerul Muncii, Familiei și protecției sociale și de către Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului din România. Pe lângă aceste certficări, este într-o continuă cercetare și studiu în ceea ce privește fitness-ul și sănătatea generală a corpului și minții. Radu este și atras de scris, fiind licențiat în Jurnalism, combinând în mod optim cele două domenii prin articole și postări în social media. Pasiunea pentru fitness și sport i-a adus și o colaborare cu Arsenal Romania Supporters Club, unde a scris editoriale, cronici și avancronici bazate pe analize sportive, evidențiindu-și calitățile de scriitor. Experiența sa ca și instructor de fitness se întinde pe mai mulți ani, timp în care a motivat și îndrumat numeroase persoane, oferindu-le informații și suportul necesar, adaptat în antrenamente pentru fiecare individ, pentru a obține rezultatele dorite și pentru a atinge si menține un stil de viață sănătos și activ. Călătoria sa în domeniul fitnessului și a sportului poate fi urmărită și în social media pe canale precum https://www.facebook.com/radu.telcian și https://www.instagram.com/radu_telcian/. În timpul său liber, Radu este mereu atent la cele mai noi detalii din domeniul fitnessului și al sportului, concentrându-se în ultima perioadă pe informații în domeniul antrenamentelor pentru mobilitatea corpului. Radu încearcă să își conducă viața prin aceste trei idei: Acționează, Motivează și Inspiră.
myprotein