Skip to main content
Antrenament

Sărbătorim 15 ani de alimentare a ambitiei tale – povesti motivationale

Sărbătorim 15 ani de alimentare a ambitiei tale – povesti motivationale
Myprotein RO
Scriitor si expert5 ani Ago
Vezi profilul lui Myprotein RO

Sărbătorim 15 ani de alimentare a ambitiei tale - povesti motivationale

Este ziua noastră și suntem mândri să putem sărbători 15 ani de alimentare a ambiției tale. Am ajuns atât de departe față de unde am plecat- și știm că nu ar fi fost posibil fără toți oamenii care alcătuiesc echipa Myprotein. Angajații, ambasadorii, atleții- și bineînțeles, fiecare client al nostru. De aceea, de ziua noastră am dorit să celebrăm realizările oamenilor care au făcut parte din călătoria noastră. Oamenii de care suntem mândri că îi putem susține.Două persoane în special ne-au inspirat cu poveștile lor incredibile despre determinare, impulsionare și ambiție- Joyce Mvula și Max Whitlock.

Povestea lui Joyce

Originară din Malawi, în vârstă de 24 de ani, Joyce Mvula a lăsat totul în urmă, inclusiv logodnicul ei și fiul ei tânăr, pentru a urma o carieră în netball în Marea Britanie. Evoluează în Superleague pentru Manchester Thunder și este mândră să își reprezinte țara ei în timp ce țintește să ajungă una din cele mai bune jucătoare de netball din lume.  Pentru interviul întreg cu Joyce, apăsați aici.

Povestea lui Max

Max și-a lăsat amprenta pentru totdeauna asupra gimnasticii Britanice. Un cvintuplu medaliat Olimpic, a scris istorie când a devenit primul britanic medaliat Olimpic cu aur la gimnastică artistică- câștigând atât proba de sol la masculin cât și proba de cal cu mânere la Olimpiada de vară din 2016. Acum este cu privirea fixată pe Tokyo 2020 și a luat decizia ambițioasă de a mări antrenamentele sale pentru a trece de la două aparate la patru.

Pentru întreg interviul cu Max, apăsați aici.

În plus, poți să te alături celebrărilor cu oferte de neratat chiar aici.

Myprotein RO
Scriitor si expert
Vezi profilul lui Myprotein RO
myprotein