Rețete

Cupe cu unt de arahide cu ciocolată albă cu un conținut ridicat de proteine

Utilizând doar 4 ingrediente simple, aceste cupe cu unt de arahide făcute acasă de la Niall Kirkland sunt ușor de realizat — ideale pentru momentele când îți dorești ceva dulce pentru a-ți satisface poftele fără să te îndepărtezi prea mult de planul tău de antrenament.  

Cu un înveliș delicios de fin și cremos de ciocolată albă și un mijloc cu nuci, nu ne putem sătura de aceste gustări indulgente. De asemenea, fiecare oferă 14g impresionante de proteine, fiind o gustare delicioasă care să te ajute să îți atingi țintele zilnice de proteine.  

Garantăm că antrenamentele tale vor fi un pic mai ușor de trecut când ai aceste cupe cu unt de arahide cu un conținut ridicat de proteine care te așteaptă la finalul lor. 

6 porții

Ingrediente

Metodă

  1. Prima dată, pregătește o tavă pentru brioșe cu 6 spații. După care topește jumătate din ciocolata albă și toarnă un strat în fiecare spațiu de brioșă. Răcește la frigider până se fixează.
  2. Acum amestecă untul de arahide topit, proteina din vanilie și siropul de arțar — ar trebui să ai o consistență solidă aproape ca un aluat. Împarte în cele 6 forme de brioșe peste stratul de ciocolată albă. 
  3. Adaugă restul de ciocolată albă topită peste umplutura de unt de arahide și răcește iar la frigider până se fixează, de regulă în jur de 1 oră.  
  4. Savurează imediat sau păstrează la frigider pentru când ai poftă de ceva dulce.  


Myprotein RO

Myprotein RO

Scriitor si expert


Doreşti să cumperi produsele noastre? Vezi ce oferte ţi-am pregătit la noi pe site. Cumpără Acum