Skip to main content
Antrenament

8 Milioane de Puternici – Aceasta este comunitatea noastra

8 Milioane de Puternici – Aceasta este comunitatea noastra
Myprotein RO
Scriitor si expert4 ani Ago
Vezi profilul lui Myprotein RO
8 Milioane de Puternici - Aceasta este comunitatea noastraAm ajuns la 8 milioane de puternici - astfel, am decis sa ii celebram pe toti cei care ne-au ajutat sa devenim ceea ce suntem astazi.Pentru asta, am vorbit cu unii dintre cei mai dedicati membri ai comunitatii noastre, pentru a afla povestile si parcursul lor, dar si ce inseamna cu adevarat fitnessul pentru ei.Panicos Yusuf"Fiecare cantonament si fiecare lupta isi are provocarile sale. Nu lupta in sine este provocarea, dar toate cele 6 saptamani ale procesului. In acel timp, sacrific din timpul pe care l-as putea petrece alaturi de familie, pierd in greutate, sunt constant infometat si se intampla sa ma aleg cu accidentari.Dupa lupta am rani de vindecat, dar in acelasi timp un proces de invatare si alte antrenamente de continuat - Am avut mana rupta, osul orbital fracturat, tibii invinetite si alte numeroase si variate taieturi si accidentari".
Panicos este unul dintre cei mai importanti luptatori din Muay Thai-ul britanic, cu o cariera impresionanta care include doua titluri mondiale. A fost de cand se stie un copil sportiv si a incercat tot ce i s-a ivit pana a aflat de boxul thailandez, gasindu-si adevarata pasiune.Acum petrece jumatate din timp luptandu-se, iar in restul timpului este antrenor la sala sa de arte martiale, All Powers Gym."Vreau sa continui sa lupt in One Championship, sa obtin si alte victorii, sa ma lupt cu adversari de top si sa cresc pe plan personal si sportiv. Vreau de asemenea ca sala mea sa creasca si a ajut cat mai multi copii si adulti sa intre in lumea fitnessului si sa invete sa isi invinga limitele".Mark Ross"Am considerat intotdeauna fitnessul a fi un stil de viata si cred ca toata lumea ar trebui sa faca asta. Nu ar trebui vazut ca ceva ce iti poate schimba doar infatisarea, insa implicarea cu un plan saptamanal sau de lunga durata va influenta sanatatea generala, mobilitatea, forta si mai ales mentalitatea - lucrurile pozitive care vin ca urmare a exercitiului fizic sunt nelimitate".
De la o varsta frageda, Mark a inceput sa practice sportul, indeosebi fotbalul, pe care l-a jucat la un nivel inalt. Acest lucru a facut ca el sa fie remarcat si sa mearga la universitate in America, unde a invatat rapid ca trebuie sa fie super-dedicat performantei atletice. Acolo, el trebuia sa se antreneze de doua, uneori trei ori pe zi impreuna cu echipa de fotbal si tot acolo a trait momentul in care "s-a virusat definitiv" cu tot ce inseamna activitatea fizica.Dupa intoarcerea in Marea Britanie, el a inceput cursurile pentru acreditarea ca antrenor personal. Una dintre marile sale reusite a fost aceea de a ajunge intr-unele dintre cele mai respectate publicatii de fitness, Men's Health si Mr Porter."Personal, sunt cel mai mandru de faptul ca pot sa ii ajut pe clientii mei sa isi atinga obiectivele si sa arate exact asa cum viseaza, dar si sa dezvolte un stil de viata sanatos. Asta inseamna sa se bucure de lucrurile importante din viata, dar in acelasi timp sa capete forta si sa devina cele mai bune versiuni ale lor".Laura Todd"Cand am inceput aceasta aventura in fitness ma simteam slaba - atat fizic, cat si mental. Chiar daca la exterior incercam sa exprim incredere, in interior aceasta imi lipsea. Unul dintre motive tinea de inabilitatea mea de a lua in greutate, lucru care ma facea sa ma simt foarte slaba si firava".
In copilarie si in adolescenta, Laura a fost o fire sportiva - a jucat netball la scoala si a facut calarie in weekenduri. Totusi, metabolismul ei rapid combinat cu lipsa unor cunostinte despre nutritie si antrenament au facut ca ea sa se lupte cu o constanta senzatie de slabiciune si sa se considere mereu a fi prea slaba.Cand a intrat la universitate, partenerul ei i-a facut cunostinta cu antrenamentele cu greutati si a ajutat-o sa isi recapete increderea in noul mediu. Acolo a gasit o comunitate de oameni cu pasiuni similare, care au ajutat-o sa se motiveze si sa se educe; a invatat despre nutritie si a devenit capabila sa faca schimbarile pe care intotdeauna si le-a dorit.Un moment important in aceasta calatorie a ei, dupa multi ani in care s-a simtit slaba si neputincioasa, a fost dat de clasarea pe locul 3 la prima sa competitie de powerlifting, unde a reusit sa ridice de la sol de trei ori greutatea sa!"Acum sunt certificata ca antrenor personal, iar experienta ma ajuta sa le transmit si altor femei motivatia necesara pentru a trece peste problemele cu care la randul meu m-am confruntat. Faptul ca am crescut de asemenea in mediul online ma face sa fiu foarte mandra. Filosofia mea este "strong, not skinny" (n.r puternica, nu slaba) - si nu ma refer doar la forta fizica, dar si la cea mentala".Aran Billen"Filosofia mea este aceea ca fiecare dintre noi trebuie sa tinda catre o minte sanatoasa si un corp la fel de sanatos, pe care sa le obtina prin munca - dar in acelasi timp cred ca fiecare trebuie sa se bucure de calatorie".
In adolescenta, Aran era slab, demotivat si nu avea deloc incredere in el. A inceput sa practice fitnessul la varsta de 15 ani, cand s-a inscris la o sala locala unde se practica si kickboxing. Atunci s-a petrecut momentul care i-a schimbat complet modul de gandire.A inceput sa isi doreasca mai mult, iar pentru asta si-a dat seama ca trebuie sa devina mai puternic fizic si mental. A gasit o sala de forta, a mers la primul sau antrenament - iar de acolo nu s-a mai uitat deloc inapoi.Pentru Aran, cea mai importanta parte a calatoriei a fost transformarea factorilor negativi in si mai multa incredere si intr-o atitudine pozitiva."Nu m-am simtit niciodata mai sanatos fizic si mental. Sunt mandru de cat de departe am ajuns - de la absolut zero cunostinte despre antrenament si nutritie, la a sti exact cum functioneaza si cum raspunde corpul meu".
Myprotein RO
Scriitor si expert
Vezi profilul lui Myprotein RO
myprotein