Skip to main content
Suplimente

BCAA Energy

BCAA Energy
Myprotein RO
Scriitor si expert5 ani Ago
Vezi profilul lui Myprotein RO

BCAA Energy

Știai că?

O servire standard de 200ml a unei băuturi alcoolice populare conține echivalentul a 5 lingurițe de zahăr. Deci, dacă nu sunteți în căutarea unor controale dentare regulate sau vreți să vă duceți foarte des la doctor, vă sugerăm să stați departe de acestea.

Câteodată o cafea nu strică. Cursurile de dimineață, munca la lucrările pe care trebuie să le predai în ziua următoare pot fi foarte obositoare. Înțelegem în totalitate că, chiar dacă programul tău alimentar este foarte bun și te antrenezi de 5 ori pe săptămână, există o mulțime de momente în care ai nevoie de un impuls de energie.

Da, există o mulțime de opțiuni de alimente fără zahăr sau alimente care nu vă vor strica dieta, și nu au un gust așa rău. Dar nu ar fi mai bine să consumi alimente sau băuturi care au mai multe beneficii nutriționale? Bineînțeles că ar fi, deci, de ce să bei o băutură plină de zahăr când ai multe alternative disponibile?

Alternativele

Toată lumea vrea să-și forțeze limitele și să-și îmbunătățească performanțele dar și să aibă un impuls de energie care să dezlănțuie întreg potențialul. Vă oferim o formulă de aminoacizi de înaltă calitate care vă va menține concentrați pe tot parcursul antrenamentului. Vă prezentăm BCAA Energy.

Fără zahăr, calorii minime și fără carbohidrați, promite o creștere a energiei cu acțiune rapidă. BCAA Energy este o băutură delicioasă care oferă 5 grame de aminoacizi importanți cu lanț ramificat (BCAA) cu un indice de 4:1:1 per servire - care vă vor ajuta să vă împingeți limitele.

Fiecare servire furnizează 400mg de L-Tirozină și 180mg de cafeină, furnizând un impuls mare de energie, și în special, când te simți obosit, îți poate îmbunătăți concentrarea și vigilența. Această formulă flexibilă poate fi utilizata ca un pre sau intra workout. Dacă aveți nevoie de ajutor pentru a vă putea antrena dimineața sau vă simțiți obosit la cumpărăturile de sâmbătă dimineața - BCAA Energy este alegerea perfectă.

Ce este BCAA?

BCAA-urile sunt aminoacizii esențiali, leucina, izoleucina și valina care conțin 35% din masa musculară a corpului. Acestea sunt esențiale deoarece corpul nu le poate produce singur - și aici intervine BCAA Energy.

BCAA-urile pot stimula funcția sistemului imunitar, stimulează pierderea de grăsimi, sporesc recuperarea, ajută la creșterea și menținerea masei musculare și măresc rezistența, iar BCAA Energy furnizează un amestec de vitamine. Cu ajutorul acestei băuturi nu vei mai rata ziua de picioare.

Când să consumăm BCAA Energy?

BCAA Energy este o sursă de aminoacizi care poate fi consumată oricând pe timpul zilei. Te simți obosit? BCAA Energy. Ziua de picioare? BCAA Energy. Trezit greu de dimineața? BCAA Energy - Ai înțeles mesajul - oricând, oriunde.

Disponibilă într-o gamă largă de arome, poate fi înlocuită cu cafeaua de dimineața, gustarea de la mijlocul zilei sau pre-workout-ul de care ai nevoie, poate fi adăugată și în regimul de recuperare.

Alte ingrediente

Deci, am arătat ce aminoacizi conține această băutură, cafeina pe care o conține și ți-am prezentat conținutul de L-Tirozină, dar restul? BCAA Energy conține un număr de vitamine importante, de la vitamina B6 la Biotină, ele sunt acolo pentru a te ajuta la refacere și pentru a-ți oferi un impuls în plus. Bucură-te de această gustare sănătoasă.

Cauți în continuare specificațiile? Vezi valorile nutriționale mai jos.

Beneficii cheie

Dacă vrei să reții ceva din acest articol, asigură-te că ai reținut următoarele:

Băutura este realizată cu aminoacizi esențiali pe care corpul nu îî poate produce singur, deci este perfectă pentru creșterea și menținerea masei musculare.

Conține un impuls puternic de cafeină.

Îndulcită cu sucraloză pentru a-ți nu-ți strica dieta.

Îmbunătățește concentrarea & vigilența și are vitamina B6 adăugată.

Mult mai accesibilă decât cafeaua de la magazin.

Myprotein RO
Scriitor si expert
Vezi profilul lui Myprotein RO
myprotein