Skip to main content
Suplimente

BCAA Energy – Reîncarcă-te, revigorează-te, reînprospătează-te

BCAA Energy – Reîncarcă-te, revigorează-te, reînprospătează-te
Myprotein RO
Scriitor si expert6 ani Ago
Vezi profilul lui Myprotein RO

BCAA Energy: REÎNCARCĂ-TE. REVIGOREAZĂ-TE. REÎMPROSPĂTEAZĂ-TE.

Știai că?

O servire standard de 200ml de o băutură populară este echivalentul a 5 linguri de zahăr. Deci, dacă nu vrei să te duci regulat la stomatolog, îți sugerăm să stai departe de ele.Știm și noi, cafeaua nu poate lipsi. Munca de dimineață, cursurile de dimineață sau întâlnirile la primele ore ale zilei pot fi foarte obositoare. Te înțelegem, chiar dacă planul tău alimentar este foarte bun și te antrenezi de 5 ori pe săptămână, de foarte multe ori ai nevoie de băuturi care îți vor oferi energie atunci când ești plecat.Da, sunt foarte multe variante de băuturi care nu conțin zahăr, și, poate nu sunt așa rele.Dar nu ar fi mai bine să consumi alimente și băuturi care au valori nutriționale mai bune și au mai multe beneficii pentru sănătate?

Alternativele

Toți ne dorim un boost de energie care ne va ajuta să ne atingem potențialul maxim la un antrenament, și de aceea am creat această băutură. O formulă de aminoacizi de înaltă calitate care te va ajuta să îți păstrezi concentrarea. Îți prezentăm BCAA Energy.Fără zahăr, carbohidrați și cu puține calorii, îți va oferi multă energie. BCAA Energy este o băutură delicioasă care furnizează 5g de aminoacizi cu lanț ramificat vitali într-o rație de 2:1:1, per servire - ajutându-te să îți atingi potențialul maxim.Fiecare servire furnizează 400mg de L-Tirozină și 180mg de cafeină, oferindu-ți energie și, în special, atunci când te simți obosit îți va îmbunătăți concentrarea. Această formulă flexibilă poate fi utilizată ca o băutură înainte sau în timpul antrenamentului, ori atunci când ești plecat. Indiferent că vrei să te duci la cumpărături sâmbătă dimineață sau vrei doar o mână de ajutor ca să-ți depășești programul încărcat - BCAA Energy este alegerea perfectă.

Ce sunt BCAA-urile?

 

BCAA-urile sunt aminoacizii esențiali, leucina, izoleucina și valina care cuprind 35% din masa musculară a corpului tău. Ei sunt ‘esențialil’ deoarece corpul tău nu îi poate produce singur - aici intervenind BCAA Energy.BCAA-urile pot îmbunătăți funcționarea sistemului imunitar, pot stimula arderea grăsimilior, pot spori recuperarea, ajută la creșterea masei musculare și îmbunătățesc rezistența, și, alături de vitaminele adăugate în băutura BCAA Energy nu vei mai rata niciodată ziua de picioare.

Când să consumăm BCAA Energy?

BCAA Energy poate fi consumată oricând. Te simți obosit? BCAA Energy. Ziua de picioare? BCAA Energy. Oboseala de luni? BCAA Energy. Ai înțeles mesajul - oriunde, oricând.Disponibilă în Cola cu Cireșe și Fructe de pădure amestecate, aceasta poate reprezenta cafeaua de dimineață, gustarea de la mijlocul zilei sau băutura care îți va oferi energie înainte de antrenament.

Ingrediente Adiționale

Deci, ți-am prezentat profilul de aminoacizi, cantitatea de cafeină și de L-Tirozină, dar despre restul? BCAA Energy conține o mulțime de vitamine, de la vitamina B6 la Biotină, ele fiind aici pentru a te ajuta să îți atingi scopul. Bucură-te de această băutură sănătoasă care nu îți va strica dieta.Încă mai cauți valorile nutriționale? Le poți vedea mai jos

Beneficii cheie

Dacă vrei să reții cele mai importante lucruri din acest articol, acestea sunt:
  • Conține aminoacizi esențiali pe care corpul tău nu îi poate produce și care te vor ajuta la creșterea în masă musculară.
  • Conține o cantitate mare de cafeină care îți va oferi energie
  • Îmbunătățește concentrarea cu vitamina B6 adăugată
  • Este o variantă mai rapidă decât cafeaua de la magazin

 

Myprotein RO
Scriitor si expert
Vezi profilul lui Myprotein RO
myprotein