Skip to main content
Suplimente

6 suplimente keto-friendly care te vor ajuta să cucerești cetoza

6 suplimente keto-friendly care te vor ajuta să cucerești cetoza
Claire Muszalski
Scriitor si expert4 ani Ago
Vezi profilul lui Claire Muszalski
Adoptarea unei diete Keto poate fi o provocare deoarece presupune renunțarea la multe dintre alimentele pe care obișnuiai să le incluzi în alimentația zilnică. Cu toate acestea, beneficiile dietei keto pot fi exact ceea ce căutai. Este foarte important să găsim o modalitate de ne adaptam alimentația la stilul nostru de viață pentru a ne putea bucura de succes.Suplimentele Keto reprezintă o modalitate excelentă de a face acest lucru mult mai ușor - am înșirat mai jos preferatele noastre.

De ce să folosești suplimentele keto?

Suplimentele keto vă pot ajuta să atingeți obiectivele ceto-macro fără să deviați de la planul inițial și poate accelera avantajele pe care le căutați. Încercați să includeți în alimentație unele dintre suplimentele noastre keto-friendly pentru a continua cursul stabilit și profitați la maxim de planul de dietă keto pe care îl urmați.

Suplimente Keto-Friendly

Tabletele Electroliti Plus

Tabletele de Electroliți Plus conțin majoritatea electroliților de care organismul are nevoie, inclusiv calciu, clorură, magneziu, potasiu și sodiu. Electroliții dirijează procese esențiale în organism și trebuie menținuți la un nivel adecvat pentru sănătate și performanță optimă. Când urmați o dietă keto, este posibil să consumați mai puțin din acești electroliți prin limitarea aportului de carbohidrați.Scopul tabletelor Electroliti Plus este de a restabili echilibrul de electroliți ai corpului  după un antrenament dificil, deoarece pierdem electroliți prin transpirație. Înlocuirea lor în cantități potrivite previne deshidratarea și ajută la menținerea funcțiilor esențiale în timpul recuperării și te pregătește pentru următoarea sesiune de antrenament.

Uleiul de Cocos

Uleiul de nucă de cocos este o grăsime pe bază de plante excelentă pe care trebuie să o utilizați în timp ce urmați o dietă keto. Este un ulei unic, solid la temperatura camerei, ceea ce îl face excelent pentru gătit și coacere. Acesta conține de asemenea trigliceride cu lanț mediu, fiind un combustibil excelent atunci când corpul este în cetoză.Beneficiul uleiului de nucă de cocos într-un plan dietetic keto îl reprezintă conținutul de acizi grași ușor digerabili de care corpul tău are nevoie pentru a înlocui carbohidrații din dieta ta. Este ușor de încorporat în rețete, asigurându-te că îți îndeplinești obiectivele macro și rămâi focusat pe stilul tău de viață keto.

Keto Blend

Keto Blend este suplimentul unic Myprotein centrat pe un conținut keto, conceput pentru a vă îmbunătăți performanțele și pentru a susține îndeplinirea obiectivelor macro. Un supliment proteic normal ar putea să îți afecteze negativ planul de mâncare keto, dar acest supliment este conceput pentru a funcționa alături de restul dietei ceto.Fiind mai mult decât o simplă pudră proteică, Keto Blend conține alte ingrediente benefice, cum ar fi inulina (îmbunătățește aportul de fibre fără a adăuga carbohidrați), acizii grași MCT, care sunt combustibili keto perfecti, și pudra de ulei de nucă de cocos și avocado pentru grăsimi în plus. Adăugarea de colină ajută la menținerea eficientă a metabolismului tău pentru arderea grasimilor într-un mod eficient.

Zero Pasta Range

Zero Pasta Range și Zero Rice reprezintă alternative cu un număr  scăzut de calorii. Acestea pot fi păstrate în dulap pentru a fi adăugate ulterior la cartofii prăjiți, ca garnitură sau cu un sos ceto-friendly. Te ajută să te bucuri de mesele preferate, fără să adaugi carbohidrați în plus.Scopul acestor produse este de a vă ajuta să vă satisfaceți poftele și să vă îmbogățiți mesele fără a neglija planul de mâncare keto. Folosind un înlocuitor cu un conținut scăzut de calorii vă poate ajuta la pierderea în greutate, vă poate păstra senzația de sațietate o perioadă mai lungă de timp și astfel vă sprijină atingerea obiectivelor.

Fruit Spread Zero

Fruit Spread Zero este o alternativă sănătoasă și fără zahăr la dulceață, obținută din extract real de fructe cu arome naturale. De asemenea, este fără gluten și are un conținut scăzut de calorii, fiind potrivit pentru o mulțime de diete speciale.Fruit Spread Zero este făcut pentru a înlocui gemurile cu conținut ridicat de zahăr și jeleurile care nu fac parte dintr-un plan de mâncare ketogen. Poate fi folosit pentru a oferi aromă de fructe fara alte calorii în plus. Folosiți-l pe pâine, la clătite ceto sau ca un înlocuitor pentru orice alt îndulcitor.

Siropul fără zahăr

Siropurile fără zahăr reprezintă soluția ideală pentru oricine dorește arome dulci, fără adaos de zahăr și carbohidrați. Acestea vin într-o varietate de arome delicioase și au mai puțin de o calorie pe porție - perfect pentru oricine urmează o dietă keto sau orice alt plan care limitează cantitatea de zahăr.Aceste siropuri au fost concepute pentru a fi folosite la alimentele care au nevoie de arome fără calorii în plus sau zahăr. Acestea vin în soiuri tradiționale dulci, cum ar fi butterscotch & arțar și opțiuni fructate precum zmeură și afine. Utilizarea acestor siropuri vă poate ajuta să vă satisfaceți nevoia de dulce și să vă mențineți dieta keto - ducându-vă cu un pas mai aproape de obiectivele fitness stabilite.

Mesaj de final

Myprotein are o mare varietate de produse care vă ajută să urmați o dietă keto într-un stil de viață în care vă simțiți încrezător. De la grăsimile sănătoase de care ai nevoie ca și combustibil până la electroliții pentru recuperarea de după antrenament și suplimentele dulci - le avem pe toate. Profită de produsele noastre impresionante pentru a obține rezultatele la care visezi.
Claire Muszalski
Scriitor si expert
Vezi profilul lui Claire Muszalski

Dietetician autorizat Claire este dietetician si antrenor autorizat de către Academia de Nutritie și Dietă  și de către Consorțiul International pentru Sănătate și Antrenament. Ea are licența în Știința și Biologie și diploma de Master în nutriție și dietă de la universitatea din Pittsburgh.

Vorbitul și scrisul despre mâncare și fitness - aceste două lucruri stau la baza cunoștințelor lui Claire. Ea iubește ideea de a ajuta pe alții să-și atingă obiectivele în materie de sănătate și bunăstare.

Claire este de asemenea certificată ca fiind instructor de ciclism indoor și iubește să alerge și să facă yoga. Atunci cand nu este preocupată de antrenament și nutriție, obișnuiește să meargă la diferite evenimente sportive din orașul ei natal, Pittsburgh sau sa gătească pentru familia sa.

Află mai multe despre experienta sa aici.

myprotein