Skip to main content
Antrenament

Cum am descoperit fitnessul dupa ce am avut doi copii – Povestea lui Naomi | 8 Milioane de Puternici

Cum am descoperit fitnessul dupa ce am avut doi copii – Povestea lui Naomi | 8 Milioane de Puternici
Myprotein RO
Scriitor si expert4 ani Ago
Vezi profilul lui Myprotein RO
Cum am descoperit fitnessul dupa ce am avut doi copii - Povestea lui Naomi | 8 Milioane de PuterniciMama a doi copii, Naomi Houldsworth-Gregson nu s-a chinuit sa ramana in forma inainte de a avea copii. Dupa sarcina, insa, a ajuns sa se recunoasca cu greu si a decis ca singura cale pentru ea este sa abordeze o dieta extrem de slaba caloric, potential periculoasa. Singura, epuizata si in continuare nefericita cu aspectul sau, a realizat ca trebuie sa schimbe abordarea. Aceasta este povestea ei.
"Am fost norocoasa inainte; in sensul ca am fost mereu slaba. Nu trebuia sa ma gandesc sau sa fiu foarte atenta la ce mananc. Dupa ce am nascut, toata lumea a presupus ca o sa ies din spital cu aceeasi masura la pantaloni, dar asta nu s-a intamplat. Ba chiar din contra, aratam chiar mai rau.Am ajuns in punctul in care nu ma mai recunosteam in oglinda. A fost dificil, practic nu mai stiam cine sunt, dar atunci am realizat ca trebuie sa fac ceva. Nu doar in ceea ce priveste aspectul fizic, dar pentru bunastarea mea generala.La acel moment nu stiam care este cea mai buna abordare, astfel ca am ajuns la cea mai simpla si la indemana optiune - am redus aportul caloric extrem de mult. Mancam 500 de calorii pe zi. Acel lucru m-a facut sa slabesc extrem de mult de peste tot, mai putin de acolo de unde imi doream - de pe burta. Astfel, am devenit si mai nemultumita, pentru ca eram slaba peste tot, mai putin in zona taliei.Au fost momente in care ma simteam foarte singura. Nu aveam energie pentru a face exercitii, nu aveam energie pentru a socializa, nu aveam energie pentru absolut nimic pentru ca mancam atat de putine calorii.Am atins un nou minim, iar atunci am decis sa incep sa imi fac temele asa cum trebuie si am descoperit ca as putea sa imi maresc aportul caloric, dar sa mentin o dieta bogata in proteine. Acolo a fost cheia pentru mine. Am inceput sa imi recapat energia, am reusit sa devin mai activa si ma sanatoasa. Acest lucru m-a ajutat sa reintru in normal.O alta descoperire care a dat o noua dimensiune vietii mele a fost netball-ul. Am vazut o reclama si m-am gandit ca pot sa dau doua lovituri dintr-un foc - sa intalnesc oameni noi, sa imi fac prieteni, dar in acelasi timp sa fiu mai activa din punct de vedere fizic.As recomanda tuturor mamelor sa faca asta - majoritatea componentelor echipei noastre sunt mamici si iubesc netball-ul. Cred ca este o alegere foarte buna pentru cei care nu gasesc o mare placere in mersul la sala, mai ales atunci cand nu au incredere in aspectul lor.Netball-ul iti da sansa sa fii activ, dar si sa socializezi, iar multe mame isi aduc si copiii la meciuri.
Pe deasupra, incerc sa imi fac propriile mele antrenamente atunci cand am 20-30 de minute libere. Asta se poate intampla dis de dimineata ori seara, cand copiii merg la culcare. Astfel, de cele mai multe ori ma antrenez in pijamale...foarte plin de farmec.Am invatat sa nu ma mai ingrijorez atat de mult in privinta corpului meu ori in privinta a ceea ce cred altii. Dar si ca trebuie sa studiez inainte sa fac ceva, mai ales cand este vorba despre o dieta atat de extrema. Intotdeauna trebuie sa te educi inainte.
Myprotein RO
Scriitor si expert
Vezi profilul lui Myprotein RO
myprotein