Skip to main content
Rețete

Reteta de biscuiți hiperproteici, cu granola și agrișe deshidratate

Reteta de biscuiți hiperproteici, cu granola și agrișe deshidratate
Madalina Roman
Scriitor si expert6 ani Ago
Vezi profilul lui Madalina Roman

Biscuiti proteici cu Granola

Un mod bun de a începe dimineața este cu un mic dejun pregătit... cu o seară înainte. Pentru aceasta vă propunem biscuiții hiperproteici cu granola și agrișe. Sunt extrem de simplu de făcut, dar atât de gustoși încât se vor termina foarte repede. Ingredientele MyProtein din compoziția biscuiților contribuie cu un conținut ridicat de fibre și proteine, ceea ce îi transformă într-un mic-dejun sățios, mai ales dacă sunt  serviți în combinație cu un pahar de chefir sau iaurt grecesc.

 

Ingrediente

150 gr făină integrală,100 gr Granola MyProtein,50 gr agrișe deshidratate,100 gr unt de migdale MyProtein,70 gr unt de cocos MyProtein,25 gr îndulcitor,30 ml apă sau lapte dulce degresat,1 ou.
Biscuiti Hiperproteici

Mod de preparare

Untul de migdale se amestecă, la inceput, cu făina integrală, până la încorporare când vor căpăta o textură nisipoasă, apoi se adaugă oul și îndulcitorul și se continuă frământarea. Secretul frăgezimii acestor biscuiți este untul de migdale MyProtein, o sursă naturală și delicioasă de proteine sănătoase, carbohidrați și grăsimi. În plus, grăsimile acestui unt sunt benefice pentru buna funcționare a inimii și pot preveni apariția bolilor cardiovasculare. Acest produs ar trebui să fie nelipsit din dieta persoanelor active, datorită aportului mare de proteine, ceea ce îl transformă în ingredientul ideal al mic-dejunurilor sățioase. In plus, untul de migdale de la MyProtein este 100% produs din migdale prăjite în coaja lor naturală, înainte de a fi măcinate, produsul final nemaiavând niciun alt ingredient adăugat.Următorul pas este adăugarea agrișelor și a Granolei. Granola cu proteine de la MyProtein se este diferită de produsele similare din supermarket, prin continutul proteic ridicat. Gustul delicios o transformă în alternativa ideală pentru mic dejunuri consistente, bogate în fibre dar cu un conținut mai mic de carbohidrați.
Biscuiti Hiperproteici
  • Untul de cocos de topește la foc mic (în cazul în care este solidificat), apoi se adaugă în aluat și se continuă frîmântarea acestuia. Dacă textura rezultată este prea uscată, se încorporează apa sau laptele, până când obținem un aluat ușor de modelat.
  • Se iau bucăți egale de aluat, care se modelează în palme sub formă de bile, care apoi se turtesc și se așează în tavă, pe hârtie de copt. În funcție de preferințe, biscuiții se pot pudra cu pudră de scorțișoară sau bucățele de granola.
Acest lucru va oferi desertului un plus de aromă de ciocolată, nuci de pecan și caramel și îi va oferi o textura crocantă.Biscuiții se lasă la cuptor timp de 15-20 minute, la temperatura de 170 grade.Poftă bună!
Madalina Roman
Scriitor si expert
Vezi profilul lui Madalina Roman
PR-ist și blogger, pasionată de nutriție și alimentația sănătoasă, mereu în căutare de combinații inedite în bucătărie.
myprotein