Skip to main content
Antrenament

Cum să pregătești geanta de sală perfectă | 10 articole esențiale pentru geanta de sală

Cum să pregătești geanta de sală perfectă | 10 articole esențiale pentru geanta de sală
Myprotein RO
Scriitor si expert3 ani Ago
Vezi profilul lui Myprotein RO
Te-ai împiedicat vreodată prin sală cărând un milion de lucruri? Sticlă cu apă, căști, poșetă, benzi de rezistență pentru a numi câteva. Probabilitatea este că asta se va încheia în cele din urmă prin faptul că vei uita căștile lângă suportul pentru genuflexiuni fără să le mai vezi vreodată. Să pregătești o geantă de sală este modalitatea perfectă de a te asigura că nu vei pleca niciodată spre sală fără tot necesarul și nu sfârșești prin a ajunge acasă și să realizezi că ai lăsat ceva în urmă. Iată articolele noastre esențiale pe care să le pregătești în geanta ta de sală pentru un antrenament strălucitor. În primul rând, ia-ți o geantă de sală bună...

1. Căști

Probabil că nu trebuie să-ți spunem de puterea muzicii în a te împinge printr-un antrenament. Dar ca să fim clari, să păstrezi mereu o pereche de căști în geanta ta de sală este cu siguranță o idee bună. Să păstrezi o pereche de rezervă acolo este și mai bine pentru a te asigura că nu simți niciodată dezamăgirea uitării căștilor din nou. Încearcă playlistul nostru pentru o sesiune intensă. 

2. BCAA sau pre-antrenament

Un imbold pre-antrenament nu dă greș niciodată, în special în acele zile în care ultimul lucru pe care dorești să îl faci este ramat cu haltera. Pregătește un pre-antrenament în geanta ta de sală pentru a nu uita să-l consumi și simte-i beneficiile complete în antrenamentul tău.  Dacă pre-antrenamentul este puțin prea mult pentru tine, încearcă să consumi o băutură de BCAA înainte de sesiunea ta, asigurându-te că ai corpul plin de toți aminoacizii de care ai nevoie pentru a domina sesiunea. 

3. Prosop

În special pentru acele sesiuni de cardio super transpirate, să ai un prosop la îndemână este mereu un lucru bun. Și poate face lucrurile un pic mai igienice (de nelipsit în 2020) și să eviți ca transpirația ta să ajungă pe aparate prea mult în sală.Pregătește prosopul nostru mic, super moale, pentru a te asigura că ești mereu pregătit pentru o sesiune transpirată.  

4. Dezinfectant de mâini 

Acesta este mereu bine să ai la îndemână chiar și fără pandemia în desfășurare. Sala este un loc unde bacteriile și microbii se pot răspândi cu ușurință cum oamenii împart aparatele prin sală. Să te asiguri că ai dezinfectant mereu îți va oferi ție și celor din jur liniște că ești curat și dezinfectat.  

5. Mască

Cu siguranță nu vrei să ajungi la sală și să realizezi că nu poți de fapt să intri pentru că ți-ai uitat masca.  Asigură-te că păstrezi mereu o mască de rezervă în geanta ta de sală pentru a evita asta. O avem noi pe cea potrivită. 

6. Sticlă de apă MARE

Multe săli au oprit reumplerea cu apă de la fântâna cu apă potabilă din sală din motive de igienă așadar să ai o sticlă mare și vrem să spunem uriașă, de apă la îndemână este esențial.  Sticla noastră pentru hidratare este ideală pentru a fi pregătită în geanta ta de sală. Și va ajunge pe parcursul întregii tale sesiuni, indiferent de cât de sete ți se face. Și dacă aceasta este un pic prea mare pentru tine, încearc-o pe cea de jumătate de galon!  

7. Balsam de buze

Buzele uscate pot apărea cu siguranță în sală, de la aerul condiționat care ne usucă pielea la faptul că ne lingem buzele prea mult încercând să împingem prin ultimele seturi finale. Să păstrezi balsam de buze în geanta ta de sală îți protejează buzele de toate acestea, doar asigură-te că folosești dezinfectant înainte să aplici balsamul tău de buze! 

8. Gustare post-antrenament

În unele zile pur și simplu nu poți aștepta până ajungi acasă pentru a-ți consuma shake-ul proteic așadar asigură-te că ai mereu pregătit în geanta ta de sală o gustare post-antrenament pentru acele zile extra înfometate.Recomandăm un baton Whipped Duo sau clasicul nostru Carb Crusher pentru a satisface acea poftă de dulce. 

9. Benzi de rezistență 

Pentru zilele în care secțiunea de greutăți este plină și nu poți să pui mâna pe niciun aparat, benzile de rezistență sunt companionul perfect.  Cu mărimi și game de forță diferite, fie pentru antrenamente pentru partea superioară sau inferioară, acestea sunt o încălzire grozavă sau pot alcătui o sesiune completă. Cu siguranță merită să pregătești câteva. 

10. Bretele pentru priză

Acestea fac ridicarea mai confortabilă și asigură că nu ai nevoie să împrumuți vreun echipament de la sală, ceea ce poate fi dificil în era Covid.Bretelele noastre pentru priză sunt căptușite pentru confort optim și cu siguranță au un loc în geanta ta de sală. 

Mesaj de luat acasă 

Mulți dintre noi nu mai dorim să ne obosim cu vestiarele din săli, limitând orice potențial risc de Covid. Așadar să pregătești geanta perfectă de sală este esențial pentru a te asigura că nu lași ceva în urmă acasă sau la sală, de îndată ce ești acolo. Iată doar 10 articole esențiale pentru a te porni când pregătești geanta de sală perfectă.
Myprotein RO
Scriitor si expert
Vezi profilul lui Myprotein RO
myprotein