Skip to main content
Suplimente

E ceea ce ei nu văd – O gamă pentru cei dedicați

E ceea ce ei nu văd – O gamă pentru cei dedicați
Evangeline Howarth
Scriitor si expert5 ani Ago
Vezi profilul lui Evangeline Howarth
Toți ceilalți nu văd decât rezultatul final și momente de glorie, dar aici la Myprotein, credem că e momentul să sărbătorim ceea ce lumea nu vede. În spatele fiecărui individ de succes este călătoria lui. În timp ce nicio călătorie nu e la fel, înțelegem că minusurile, adversitățile și momentele de pură dificultate sunt cele care ne fac să apreciem cu adevărat succesul.  Nu e despre postările ”fitspo” de pe social media sau ”transformation Tuesdays”. Nu este nici măcar despre victoriile din ziua de meci. Este despre cum ajungi din start acolo- diminețile devreme, orele de antrenament, sesiunile friguroase, momentele de îndoială, eșecurile, și munca istovitoare. Este ceea ce ei nu văd.

Atleții noștri inspiraționali

Dorim să fim forța din spatele acelor povești de succes reale, cât și ceea vă face să mergeți mai departe prin fiecare luptă. Atleții noștri cei mai dedicați sunt cei care ne inspirăm să deschidem noi drumuri în știința sportivă și nutriție- de aceea dăm totul pentru cercetările și suplimentele noastre, pentru ca cea mai sălbatică ambiție a ta să devină realitate. Am dezvăluit poveștile brute din spatele atleților Myprotein din jurul lumii. Prima este a lui Sean O’Loughlin din Rugby League- un atlet inspirațional care a trecut prin toate accidentările și adversitățile mai puternic ca oricând devenind căpitanul celei mai de succes echipe din Ligă din istorie. Descoperă povestea lui aici.

Gama The Pro

Din luni de cercetări în detaliu, am sculptat viitorul nutriției sportive. Gama The Pro este proiectată special pentru a te duce mai departe decât ai crezut posibil cât și să treci cu putere prin cele mai dificile zile.  Am abordat știința pentru ca tu să te concentrezi pe țelurile tale. De la a crește masa musculară la a-ți atinge următorul record personal- dorim să jucăm un rol important în proces, mândria din puterea corpului tău și imboldul spre următorul nivel. Este momentul să dezvăluim cea mai rafinată gamă de până acum, creată pentru cei dedicați să meargă mai departe ca oricând, în fiecare zi.  Descoperă gama The Pro.
Evangeline Howarth
Scriitor si expert
Vezi profilul lui Evangeline Howarth

Evangelina a practicat sport de performanță de la o vârstă frage. În calitate de instructoare calificată de către RYA, ea știe care este importanța unei alimentații corecte pentru sporturile extreme și de anduranță, în special datorită experiențe sale în echipa GBR și fiind capitanul și antrenoarea primei echipe de la Universitate.

În timpul liber, lui Evangeline iubește alergatul - în special maratonul. Timpul liber și-l pretece practicând sporturile pe apă sau făcând drumeții. În nopțile ei favorite face sesiune de HIIT sau genuflexiuni în sală înainte de a se bucura de alimente picante și de o tonă de legume.

Vezi mai multe despre experiența lui Evie aici.

myprotein