Skip to main content
Suplimente

6 momente cand ai nevoie de un baton cu 6 straturi

6 momente cand ai nevoie de un baton cu 6 straturi
Lauren Dawes
Scriitor si expert5 ani Ago
Vezi profilul lui Lauren Dawes

6 momente cand ai nevoie de un baton cu 6 straturi

Pana acum ar fi trebuit să auziți despre lansarea noului nostru produs - batonul cu șase straturi a fost lansat săptămâna trecută și deja a avut un impact impresionant.Sperăm că deja ați încercat cel puțin câteva, dacă nu toate patru, din aromele incredibile în care vine (dacă n-ați făcut-o, planificați-vă neapărat să o faceți în viitorul apropiat).Și în caz că mai aveți nevoie de alte argumente pentru a vă convinge că aceste batoane merită un loc în viața voastră, mai jos vă prezentăm șase momente când veți avea neapărată nevoie de un baton cu șase straturi.

Când tocmai ați ieșit din sală

Face sens să începem cu cel mai evident motiv - cu o compoziție serioasă de 21g de proteine per porție, batonul nostru cu șase straturi reprezintă alegerea ideală pentru a vă satisface apetitul atunci când ieșiți din vestiar. Și dacă nu mai rezistați să așteptați nici măcar până atunci, nu știm să existe vreo regulă care să interzică consumul uneia chiar și în vestiar.

Când prânzul este prea îndepărtat

Sunteți treji de mai devreme de 7 dimineața, micul dejun pare o amintire distantă și încețoșată, și mai aveți ore bune până să fie o oră acceptabilă să mâncați prânzul pe care l-ați adus la muncă. Nu fă faceți griji, avem 6 straturi pentru a rezolva acest lucru.Cu siguranță că se reduce la preferințele personale, dar când vine vorba de a găsi perechea ideală cafelei voastre, suntem de părere că aromele de Chocolate Sundae sau Cookies & Cream sunt cu siguranță ideale. Ceea ce vă lasă cu o singură dilemă - îndrăzniți să le înmuiați?

Când cineva din birou împarte prăjituri...iar

Nu e uimitor cum brusc toate zilele de naștere par să pice exact în cele două săptămâni în care v-ați promis că o veți lăsa mai moale cu pateurile? De obicei fix înaintea unei vacanțe sau a unui eveniment în familie pentru care încercați să fiți în formă. Și odată cu zilele de naștere vin și tăvile de brioșe, cutiile cu prăjituri și desigur un tort cu lumânări.Nici măcar nu e vorba doar de zile de naștere, fiindcă oamenii mereu caută orice scuză să împartă cutii de prăjituri sau fursec- uneori doar “din cauză că este vineri” reprezintă un motiv suficient.Nu că am vrea să părem uși de biserică sau nerecunoscători - cine poate rezista unui fursec delicios din când în când? Doar suntem conștienți de faptul că având atâtea tentații frecvente plimbate pe sub nasul vostru vă poate îngreuna considerabil obiectivele de fitness. Așa că suntem aici pentru a vă înarma cu un Plan B.

Având un baton cu șase straturi ascuns în mânecă (nu la propriu, s-ar vedea ciudat) va ușura mult sarcina de a refuza orice se împarte în stânga și în dreapta, pentru că puteți      fi convinși că nimic nu va avea un gust atât de de bun și un conținut de zahăr atât de scăzut. Este combinația câștigătoare.

P.S - există chiar și aroma Birthday Cake, ca să nu simțiți că ați rămas pe dinafară.

Când ai stat blocat în trafic

Furia la volan ne afectează pe toți. Nimic nu se compară cu frustrarea de a sta blocat într-un ambuteiaj după ce-ai așteptat atât să te eliberezi de a sta așezat la biroul tău. Tot ce se aude la radio nu face decât să înrăutățească situația - fie că sunt prezentatori enervanți, fie că e aceeași melodie care este în top de câteva luni, sau reclame. Telefonul este aproape să rămână fără baterie și chiar ar fi trebuit să te duci la toaletă înainte să pleci de la birou.

Batonul nostru cu șase straturi reprezintă o soluție simplă de a-ți modifica dispoziția de la de coșmar la “nu-e-chiar-așa-rău”. Nimeni nu poate sta supărat atunci când mușcă dintr-un deliciu pur cu șase straturi - vorbim despre umplutură de caramel, aluat din proteine, topping-uri crocante și înveliș de ciocolată. Este atât de bun încât vei ajunge să cedezi trecerea și la bicicliști.Ideea e bază este ca mereu să ai un baton pus deoparte în torpedou.

Când ai zis că ești deja pe drum, dar de fapt nici măcar nu te-ai îmbrăcat

Toată lumea a trecut prin asta. Lumea te așteaptă să fii undeva la o oră anume - ceea ce ar fi fost complet realizabil dacă nu te-ar fi uitat Dumnezeu pe Twitter, în prosop, după ce abia ai ieșit din duș. Nici măcar n-ai avut ocazia să pui lenjeria pe tine, cu atât mai puțin să mănânci o masă întreagă, iar prietenii te-au sunat deja de două ori.

Să întârzii e una - dar să întârzii și să-ți fie și foame reprezintă un întreg nivel nou de neacceptabil. Însă, ai ghicit, atunci batonul cu șase straturi îți salvează ziua.

Dacă înghiți una din aceste gustări irezistibile nu numai că te va umplu cu 21g de proteine și straturi multiple de deliciu moale, însă dacă ai luat și câteva ca să le prezinți ca jertfe de ispășire, cu siguranță că vei fi iertat pe loc de toată lumea. Indiferent au stat să te aștepte.

Când ești pe cale să faci un maraton... de filme

Nu este nimic mai rău decât să te așezi pentru un maraton relaxant fără a avea o gustare la îndemână. Brusc te trezești concentrându-te mai mult pe ce mănâncă personajele decât pe ceea ce au zis - iar reluările de Bake Off sunt cu siguranță excluse.
Gândiți în avans, oameni buni. Înainte chiar de a vă tasta parola la laptop, asigurați-vă că sunteți complet pregătiți având un baton cu șase straturi la îndemână. Ne veți mulțumi mai încolo.
Lauren Dawes
Scriitor si expert
Vezi profilul lui Lauren Dawes

Lauren este absolventă de literatură engleză originară din sud. Ea a iubit mereu înotul și a descoperit beneficiile antrenamentului cu greutăți în ultimii ani și are foarte mult spațiu pentru a îmbunătăți clasa ei de yoga săptămânal.

În weekend de obicei gătește sau mănâncă un fel de brunch și se bucură de rețele noi pe care le descoperă cu colegii ei de cameră - mai ales că nu respectă obiceiurile stundețești și gătește tot felul de lucruri. Cu toate acestea, ea crede foarte mult în menținerea unui echilibru între sală și gin.

Aflați mai multe despre experința lui Lauren aici.

myprotein