Rețete

Croissante umplute cu cremă de brânză | Mic dejun bogat în proteine

Da, cheesecake-ul la micul dejun tocmai ce a devenit un trend.

Brunch-ul dvs. de weekend tocmai a trecut la un nou nivel – aceste croissante irezistibile umplute cu cremă de brânză sunt atât de bune încât doar gândul la ele vă va face să vă ridicați din pat, suntem siguri de asta. În plus, acestea conțin o cantitate impresionantă de 16g de proteine per porție, ceea ce le face și o opțiune delicioasă de antrenament.

Vorbim de straturi de foietaj fulgi combinate cu o umplutură bogată, cremoasă și cu zmeură proaspătă. Combinație irezistibilă.

3 Porții

Ingrediente

– 100g cremă de brânză light

– 1 ou

– 1 cupă Impact Whey Protein (Vanilie & Zmeură)

– 2 lingură Sugar-Free Syrup (Zmeură)

– 50g zmeură (pasate)

– 3 croissante

Zmeură proaspătă pentru servire

Mod de preparare

– Preîncălziți cuptorul la 180 ° C.

– Mai întâi compuneți umplutura de cheesecake amestecând cremă de brânză, oul, pudra proteică, siropul fără zahăr și zmeura pasată până la omogenizare. Puneți deoparte.

– Pregătiți croissantele tăind cu grijă partea de deasupra. Folosiți degetele pentru a extrage ușor miezul croissantului astfel încât să le faceți mai adânci și umplutura să stea în interior – aproape ca și cum ar fi niște mini-bărci. 

– Apoi, așezați croissantele pe o tavă de copt și apoi turnați cu grijă umplutura de brânză în fiecare porție. Adăugați câteva lingurițe în plus de piure de zmeură și apoi coaceți la cuptor timp de 15-20 de minute până când se rumenesc.

– Serviți imediat cu zmeură proaspătă și sirop fără zahăr, dacă vă place! Acestea sunt atât de bune încât vă garantăm că veți reveni la această rețetă.

Informații nutriționale

Cantitate per servire

Calorii 377
Total Grăsimi 19g
Total Carbohidrați 33g
Proteine 16g

 Myprotein RO

Myprotein RO

Scriitor si expert


Doreşti să cumperi produsele noastre? Vezi ce oferte ţi-am pregătit la noi pe site. Cumpără Acum