Skip to main content
Rețete

Smoothie proteic de ciocolată și cafea – Myprotein Blog

Smoothie proteic de ciocolată și cafea – Myprotein Blog
Jennifer Blow
Scriitor si expert4 ani Ago
Vezi profilul lui Jennifer Blow
Acest milkshake proteic delicios este shake-ul plin de proteine, perfect pentru mic dejun, pentru a te trezi dimineața.   Porții: 1Ingrediente200ml lapte100ml cafea preparată1 cupă (30g) Impact Whey Protein cu aromă de ciocolată100g banană
Metodă
  1. Adaugă toate ingredientele într-un blender și amestecă la putere maximă.  
Valori nutriționaleCantitate per servire

Calorii 279 kcal

Total Grăsimi 3g

Total Carbohidrați 35g

Proteine 31g

Jennifer Blow
Scriitor si expert
Vezi profilul lui Jennifer Blow

Jennifer Blow este UKVRN a noastră Nutritionist inregistrat asociat – inregistrată ca si nutritionist profesional calificat. Ea are o diplomă de licență în științe nutriționale și un master în nutriție, iar acum se specializează pe folosirea suplimentelor pentru sănătate și fitness dar și prin evidențierea beneficiilor acestora prin cercetări.

Jennifer a fost citată sau menționată ca nutriționist în publicații online majore precum Vogue, Elle și Grazia pentru expertizele ei în domeniul științei nutriționale pentru exerciții fizice și un stil de viață sănătos.

Ea lucrează la experimente cu NHS în studiile de intervenții dietetice, la cercetarea științifică specifică a suplimentelor de acid gas omega-3 și de asemenea, la efectul fast-food-urilor asupra sănătății, pe care le-a prezentat la Nutrition Society Conference. Jennifer este implicată în foate multe evenimente de dezvoltare personală pentru a se asigura că practica ei rămâne la un nivel înalt. Aflați mai multe despre experiența lui Jennifer aici.

In timpul ei liber, Jennifer se plimbă cu bicicleta sau face drumeții, iar în publicațiile ei veți vedea că îi place să dovedească faptul că mâncatul sănătos nu înseamnă să stai tot timpul înfometat.

myprotein