Skip to main content
Rețete

Singura rețetă de biluțe proteice de care vei avea nevoie

Singura rețetă de biluțe proteice de care vei avea nevoie
Evangeline Howarth
Scriitor si expert4 ani Ago
Vezi profilul lui Evangeline Howarth
Aceasta este singura rețetă de biluțe proteice de care vei avea nevoie pentru a realiza o gustare delicioasă, plină de proteine, de fiecare dată. Biluțele proteice sunt gustarea post - antrenament perfectă, gustarea de mijlocul după-amiezii sau răsfățul de după cină, în funcție de ce amesteci, înmoi sau presari pe ele. Avem o rețetă simplă pe care o poți recrea pe placul tău. Folosește untul tău de nuci și pudra proteică preferate sau amestecă fulgi de ciocolată sau stafide- această rețetă de biluțe proteice este modalitatea perfectă de a face gustările captivante din nou cu toate aromele tale preferate. După gust, totul este despre nutriție- de aceea ovăzul este o parte vitală din această rețetă de biluțe proteice. Au un indice glicemic scăzut, ceea ce înseamnă fără creștere și cădere a glicemiei, doar o eliberare lentă de energie pentru a te menține în vârf de formă între mese. 
Dacă știi ceva despre nutriția post-antrenament atunci știi că merită să consumi proteine pentru recuperare musculară. Așadar amestecă aroma ta preferată de Impact Whey Protein- sunt o mulțime din care să alegi. Noi iubim ciocolată fină sau banoffee pentru o gustare dulce care te va menține pe drumul cel bun când e momentul pentru gustare. Ne place să păstrăm nutriția noastră simplă, echilibrată și convenabilă așadar nu e nevoie să te îngrijorezi gătind ceva complicat. Aceasta rețetă cu 6 ingrediente e pentru 20 de biluțe de proteine solide (asta înseamnă o pregătire a alimentelor super avansată!) și tot ce trebuie să faci este să amesteci, să rulezi biluțele și să le bagi la frigider. Vor rezista câteva zile în frigider, sunt super ușor de luat cu tine când ești în mers și sunt o gustare delicioasă și sățioasă indiferent de momentul zilei. Așadar descoperă rețeta de mai jos, experimentează cu arome și devorează singura rețetă de biluțe proteice de care vei mai avea nevoie...20 de bucăți

https://www.youtube.com/watch?v=_Z_modyir10&feature=emb_title

IngredienteIngrediente uscate:
  • 120g fulgi de ovăz
  • 2 cupe de Impact Whey Protein
  • 50g stafide sau chipsuri de ciocolată
Ingrediente umede:
  • 120g unt de nucă
  • 2 linguri de sirop de arțar
  • 3 linguri de lapte
Metodă
  1. Întâi, amestecă toate ingredientele uscate într-un bol până devin răspândite uniform.
  2. Apoi, adaugă untul de nucă și sirop și amestecă.
  3. Adaugă ușor laptele în timp ce amesteci până sunt bine combinate. 
  4. Ia un pumn mic de amestec și formează o biluță. Repetă până realizezi 20 de biluțe. 
  5. Așază biluțele pe o farfurie sau tavă acoperită cu foaie pentru gătit și pune la frigider pentru aproximativ 2 ore. 
  6. Scoate câteva bucăți oricând te simți flămând. 
Valori nutriționale per servire: 

Calorii 84

Proteine5g

Carbohidrați  8g

Grăsime 4g

Evangeline Howarth
Scriitor si expert
Vezi profilul lui Evangeline Howarth

Evangelina a practicat sport de performanță de la o vârstă frage. În calitate de instructoare calificată de către RYA, ea știe care este importanța unei alimentații corecte pentru sporturile extreme și de anduranță, în special datorită experiențe sale în echipa GBR și fiind capitanul și antrenoarea primei echipe de la Universitate.

În timpul liber, lui Evangeline iubește alergatul - în special maratonul. Timpul liber și-l pretece practicând sporturile pe apă sau făcând drumeții. În nopțile ei favorite face sesiune de HIIT sau genuflexiuni în sală înainte de a se bucura de alimente picante și de o tonă de legume.

Vezi mai multe despre experiența lui Evie aici.

myprotein