Skip to main content
Rețete

Rețete de mic dejun bogat în proteine | 6 idei delicioase

Rețete de mic dejun bogat în proteine | 6 idei delicioase
Myprotein RO
Scriitor si expert2 ani Ago
Vezi profilul lui Myprotein RO

Aceste rețete bogate în proteine pentru micul dejun reprezintă modalitatea perfectă de a începe ziua liberă

Am pus împreună câteva dintre ideile noastre preferate pentru micul dejun pe care să le încercați - indiferent dacă doriți un smoothie pentru aportul de vitamine sau doriți să vă răsfățați cu nebunia de clătite cu cereale care a apărut recent pe internet.A primi o cantitate bună de proteine la prima masă a zilei este o modalitate excelentă de a vă pregăti pentru succes. Proteina este un macronutrient cheie necesar pentru menținerea și creșterea mușchilor, deci este vitală pentru orice obiectiv de antrenament. În plus, încetinește și procesul digestiv, ajutându-vă să vă simțiți plin mai mult timp după ce mâncați - ideal dacă încercați să renunțați la gustările de dimineațăGăsiți rețetele complete mai jos.

https://youtu.be/Sr7St35nAXI

Smoothie bogat în proteine pentru micul dejun în 3 moduri

Aceste smoothie-uri sunt un mod dulce și simplu de a începe dimineața - ambalate cu proteine împreună cu o mulțime de vitamine și minerale esențiale.

Rețeta aici.

Ovăz proteic în 3 moduri

S-ar putea să fie de modă veche, dar uneori nu puteți refuza un castron clasic de terci de ovăz. În plus, aceste rețete delicioase de la Niall Kirkland arată că poți deveni creativ cu aromele și toppingurile tale favorite

Rețeta aici.

Clătite proteice coapte

Această rețetă vă va transforma modul în care gătiți clătitele. Puteți uita de statul deasupra unei tigăi încinse, rugându-vă să puteți întoarce corect clătita - gătiți aceste clătite ușor, într-un singur lot.

Rețeta aici.

Batoane proteice pentru micul dejun în 2 moduri

Folosind doar 4 ingrediente, aceste batoane sunt ideale pentru un mic dejun rapid. Dacă sunteți genul de persoană care preferă să amâne alarma decât să se trezească mai repede pentru a lua micul dejun acasă, aceste batoane sunt perfecte pentru a le lua cu dvs. și pentru a vă asigura că îi oferiți corpului nutrienții de care are nevoie dimineața.

Rețeta aici.

Cereale proteice din clătite

Da, cerealele tocmai au primit o actualizare serioasă. Vă garantăm că vă veți gândi la acest bol de fericire pură tot restul zilei, odată ce le-ați încercat.

Rețeta aici.

Bol cu smoothie proteic plin de vitamine în 3 moduri

Ce modalitate mai bună de a începe ziua decât cu un impuls de vitamine și minerale esențiale? Nu numai că aceste boluri cu smoothie arată absolut incredibil, dar sunt o modalitate excelentă de a obține substanțe nutritive importante care vă pot ajuta să vă mențineți sănătoși.

Rețeta aici.

Myprotein RO
Scriitor si expert
Vezi profilul lui Myprotein RO
myprotein