Skip to main content
Rețete

Rețeta pentru slăbit– Burrito la borcan cu puțini carbohidrați

Rețeta pentru slăbit– Burrito la borcan cu puțini carbohidrați
Jennifer Blow
Scriitor si expert4 ani Ago
Vezi profilul lui Jennifer Blow
Încearcă orez cu puțini carbohidrați în următoarea ta sesiune de pregătire a alimentelor cu puțini carbohidrați la doar 7 kcal și 0.1 g de carbohidrați per 100g. Ține minte, când asamblezi alimente în borcane, ingredientele lichide sunt adăugate primele pentru ca restul ingredientelor să nu devină moi cât timp sunt în frigider. Doar scutură când ești pregătit să mănânci! 
Ingrediente
  • 4 bucăți piept de pui
  • 1 linguriță ulei de cocos
  • 4 roșii (tocate mărunt)
  • 1 ceapă roșie (tocată mărunt)
  • Vârf de sare și piper
  • 1 lime (stoarsă)
  • 4 pachețele (400g) Zero Rice
  • 1 conservă de 200g porumb dulce (strecurat)
  • 2 avocado
  • 2 căpățâni de salată little gem (tocate)
  • 8 linguri smântănă
  • Ceapă verde pentru decorat
Metodă
  1. Taie pieptul de pui în cuburi, condimentează și prăjește în tigaie la foc mediu cu puțin ulei de cocos până este gătit complet. Îndepărtează și permite să se răcească. 
  2. Gătește orezul. Clătește sub apă rece după care gătește fie timp de 1 minut în microunde sau 2-3 minute în tigaie. Pune deoparte și permite să se răcească puțin. 
  3. Asamblează borcanele tale. Separă și adaugă roșiile și ceapa tocate, sucul de lime și puțină sare și piper și amestecă. Adaugă 2 linguri de smântână la fiecare borcan. Prin adăugarea lichidului întâi, nu vei avea salată moale după câteva zile în frigider. 
  4. Împarte porumbul dulce între borcane pe urmă adaugă orezul, puiul, avocado, frunzele de salată little gem și ultima, brânza. Închide capacul și bucură-te de un prânz sănătos, timp de 4 zile!
Valori nutriționaleCantitate per servire

Calorii 421kcal

Total Grăsimi 23g

Total Carbohidrați 19g

Proteine  36g

Jennifer Blow
Scriitor si expert
Vezi profilul lui Jennifer Blow

Jennifer Blow este UKVRN a noastră Nutritionist inregistrat asociat – inregistrată ca si nutritionist profesional calificat. Ea are o diplomă de licență în științe nutriționale și un master în nutriție, iar acum se specializează pe folosirea suplimentelor pentru sănătate și fitness dar și prin evidențierea beneficiilor acestora prin cercetări.

Jennifer a fost citată sau menționată ca nutriționist în publicații online majore precum Vogue, Elle și Grazia pentru expertizele ei în domeniul științei nutriționale pentru exerciții fizice și un stil de viață sănătos.

Ea lucrează la experimente cu NHS în studiile de intervenții dietetice, la cercetarea științifică specifică a suplimentelor de acid gas omega-3 și de asemenea, la efectul fast-food-urilor asupra sănătății, pe care le-a prezentat la Nutrition Society Conference. Jennifer este implicată în foate multe evenimente de dezvoltare personală pentru a se asigura că practica ei rămâne la un nivel înalt. Aflați mai multe despre experiența lui Jennifer aici.

In timpul ei liber, Jennifer se plimbă cu bicicleta sau face drumeții, iar în publicațiile ei veți vedea că îi place să dovedească faptul că mâncatul sănătos nu înseamnă să stai tot timpul înfometat.

myprotein