Skip to main content
Rețete

Paella cu pui & chorizo – Myprotein Blog

Paella cu pui & chorizo – Myprotein Blog
Myprotein RO
Scriitor si expert2 ani Ago
Vezi profilul lui Myprotein RO

Oferiți orezului cu pui o tentă de vară cu această rețetă tradițională spaniolă.

Paella este doar unul dintre acele feluri de mâncare care practic are gustul unei vacanțe însorite - perfect pentru a vă înveseli pauzele de prânz la birou, nu? Dacă închizi ochii te poți preface că ești pe o plajă un minut.Făcut cu chorizo picant, boia fumurie, roșii dulci și suc de lime, este o combinație delicioasă de arome bogate care vă va ține mulțumit toată ziua. Ca alternativă, este la fel de bun savurat cu prietenii într-o seară de vară.

5 Porții

https://www.youtube.com/watch?v=pgRLyzCqHV8&ab_channel=ShopMyprotein

Ingrediente

- 100g chorizo- 500g pulpe de pui dezosate- Sare & piper după gust- 1 ceapă (tăiată)- 1 linguriță. turmeric- 1 linguriță. paprika- 2 căței de usturoi (tocat)- 1 ardei roșu (tăiat)- 225g orez paella - 400ml supă de pui- 4 roșii (tăiate)- 100g mazărePentru garnitură:- Felii de lime & lămâie- Pătrunjel proaspăt

Mod de preparare

- Mai întâi adăugați bucățile de chorizo ​​într-o tigaie mare antiaderentă și gătiți câteva minute până când părțile laterale încep să se rumenească și să elibereze grăsimi. Apoi scoateți și puneți deoparte pentru mai târziu.- Adăugați pulpele de pui în tigaie și gătiți în grăsimea lăsată de chorizo. Condimentați cu sare și piper și gătiți până se rumenesc pe fiecare parte. Scoateți din tigaie și lăsați-le deoparte.- Apoi, adăugați ceapa tocată și prăjiți câteva minute până se rumenește. Apoi adăugați curcuma, boiaua, usturoiul și ardeiul roșu, amestecând bine pentru a acoperi totul în condimente.- După câteva minute, adăugați orezul paella și amestecați. Apoi se toarnă supa de pui și roșiile tocate și se amestecă totul până se combină uniform.- Adăugați bucățile de chorizo ​​înapoi în tigaie și amestecați, apoi adăugați pulpele de pui. Acoperiți tigaia cu un capac și fierbeți timp de 15 minute pentru a permite orezului să gătească.- În cele din urmă, adăugați mazărea, amestecați și lăsați să se încălzească câteva minute înainte de a opri focul. Serviți cu feliile de lime și lămâie și adăugați pătrunjel proaspăt.

Informații nutriționale

Cantitate per servire

Calorii 404
Total Grăsimi 7g
Total Carbohidrați 52g
Proteine 31g
Myprotein RO
Scriitor si expert
Vezi profilul lui Myprotein RO
myprotein