Skip to main content
Rețete

Mini cheesecake proteic – Myprotein Blog

Mini cheesecake proteic – Myprotein Blog
Myprotein RO
Scriitor si expert2 ani Ago
Vezi profilul lui Myprotein RO

Aceste delicatese de mărimea unei mușcături au numele tău scris peste tot.

Mini cheesecake-urile sunt ideale oricând aveți nevoie de ceva dulce pentru a vă satisface poftele - fie că vă scoate din blocajul de la jumătatea zilei sau imediat după ceai când aveți nevoie doar de ceva pentru a termina masa. Ele reprezintă de asemenea o gustare excelentă pe care să o luați cu voi la picnicuri sau excursii, fără a avea nevoie de tacâmuri.

Această rețetă simplă folosește câteva alternative sănătoase pentru a menține conținutul de grăsime și zahăr mult mai scăzut decât un cheesecake clasic cumpărat de la magazin, astfel încât să vă puteți bucura de aceste delicii și să rămâneți pe drumul cel bun cu obiectivele dvs. de antrenament. În plus, fiecare bucată oferă o cantitate impresionantă de 10g de proteine, fiind o modalitate gustoasă de a completa aportul zilnic.

8 Porții

https://www.youtube.com/watch?v=AgrXFlxzuuI&ab_channel=ShopMyprotein

Ingrediente

Pentru baza de biscuiți:

- 8 bucăți plate de biscuiți digestivi

-  30g unt (topit)

- 1 linguriță de miere

Pentru cremă:

- 180g cremă de brânză light- 150g iaurt grecesc 0% grăsimi

- 2 cupe Impact Whey Protein (Vanilla)

- 4-5 picături Flavdrops (Vanilla)

- 2 albușuri de ou- 1 lingură de miere

Pentru topping:

- 50g căpșuni- 50g zmeură- Suc de la o jumătate de lămâie- 1 lingură de miere

- 1 lingură Protein Spread

Mod de preparare

- Preîncălziți cuptorul la 160 ° C / 320 ° F.- Zdrobiți biscuiții într-o pulbere fină acoperind și bătând cu un sucitor sau folosind un blender. Transferați biscuiții zdrobiți într-un castron, adăugați untul topit și mierea, apoi amestecați până se combină complet.- Împărțiți amestecul de biscuiți în 8 forme de cupcake într-o tavă pentru brioșe, aplatizați și apoi coaceți timp de 8 minute.- Pentru umplutură, folosiți un mixer pentru a amesteca cremă de brânză, iaurt grecesc, proteine ​​de vanilie, Flavdrops de vanilie, albușuri de ou și miere pentru aprox. 5-10 minute, până când amestecul devine cremos, pufos și ușor rigid.- Scoateți bazele de biscuiți din cuptor, lăsați-le să se răcească timp de 2 minute, apoi adăugați 2-3 linguri de umplutură de brânză la fiecare. Setați cuptorul la 140 ° C / 280 ° F și apoi coaceți mini cheesecake-urile timp de 20 de minute.- Între timp, adăugați căpșuni, zmeură, un strop de apă, suc de lămâie și miere într-o tigaie antiaderentă și aduceți la foc mic. Amestecând regulat, gătiți timp de 5-10 minute până când fructele încep să se descompună. Pasați până se omogenizează și continuați să gătiți fructele până devin un gem gros.

- Scoateți cheesecake-urile din cuptor, acoperiți-le cu gem de fructe și decorați cu Hazelnut Protein Spread. Se transferă la frigider și se răcește cel puțin 1 oră, apoi se sevurează!

Informații nutriționale

Cantitate per servire

 

Calorii 196
Total Grăsimi 9.2g
Total Carbohidrați 18.1g
Proteine 10.3g
Myprotein RO
Scriitor si expert
Vezi profilul lui Myprotein RO
myprotein