Skip to main content
Rețete

Cafeaua bătută a crescut în popularitate pe parcursul izolării — iată cum să faci o versiune bogată în proteine

Cafeaua bătută a crescut în popularitate pe parcursul izolării — iată cum să faci o versiune bogată în proteine
Lauren Dawes
Scriitor si expert3 ani Ago
Vezi profilul lui Lauren Dawes

Probabil că ești deja foarte familiar cu imaginea de cafea bătută, nu-i așa? Vârfurile răsucite și rigide au fost create literalmente pentru Instagram. Moda a pornit de fapt în Coreea de Sud, ca o modalitate ca oamenii să se conecteze virtual dar apoi (ca toate lucrurile bune la momentul respectiv) și-a creat drum pe TikTok și restul e istorie.

Este o modalitate incredibil de ușoară și cremoasă de a te bucura de o porție de cofeină, e perfectă și pentru atunci când suntem binecuvântați cu ceva soare de vară. 

Bineînțeles, nu am putut rata șansa de a crea acestei băuturi super răcoritoare un imbold delicios de proteine în același timp. Cafeaua bătută este o potrivire divină pentru o bază de shake proteic în special când Impact Whey Protein a noastră e disponibilă în arome incredibile precum Iced Latte sau chiar clasica Vanilie. 

Dacă încerci să reduci consumul de cofeină, nu te îngrijora — ne-am ocupat și de asta. Încearcă mai bine să schimbi cafeaua cu o cupă de pudră proteică  a noastră de Matcha Latte. Vei fi transportat înapoi în amintirile de dinainte de izolare a petrecerii dimineților la Starbucks, crede-ne. 

https://www.youtube.com/watch?v=z1wS7Q4cqM8

1. Cafea bătută Iced Latte 

Ingrediente

Metodă

1) Într-un bol mic, adaugă cafeaua, zahărul și apa fierbinte după care utilizează un tel electric sau unul de mână pentru a prepara ingredientele împreună până când ai un amestec fin, spumos care poate susține un vârf rigid. 

2) Mai departe, adaugă orice lapte la alegere într-un shaker alături de o cupă de proteină din zer. Amestecă bine pentru a avea un shake proteic fin, fără cocoloașe. 

3) Apoi adaugă shake-ul tău proteic într-un pahar plin cu gheață cuburi și adaugă cu lingura deasupra, amestecul tău de cafea bătută. Savurează! 

Calorii Proteine  Carbohidrați  Grăsimi 
313 27g 36g 5g

2. Matcha Latte bătută

Ingrediente

Metodă

1) Într-un bol mic, adaugă proteina din zer matcha, zahărul și apa fierbinte după care utilizează un tel electric sau unul de mână pentru a prepara ingredientele împreună până când ai un amestec fin, spumos care poate susține un vârf rigid.

2) Mai departe, toarnă laptele tău într-un pahar plin cu gheață și adaugă cu lingura deasupra,  amestecul tău bătut de matcha. Savurează!  

Calorii  Proteine  Carbohidrați  Grăsimi 
301 27g 36g 5g
Lauren Dawes
Scriitor si expert
Vezi profilul lui Lauren Dawes

Lauren este absolventă de literatură engleză originară din sud. Ea a iubit mereu înotul și a descoperit beneficiile antrenamentului cu greutăți în ultimii ani și are foarte mult spațiu pentru a îmbunătăți clasa ei de yoga săptămânal.

În weekend de obicei gătește sau mănâncă un fel de brunch și se bucură de rețele noi pe care le descoperă cu colegii ei de cameră - mai ales că nu respectă obiceiurile stundețești și gătește tot felul de lucruri. Cu toate acestea, ea crede foarte mult în menținerea unui echilibru între sală și gin.

Aflați mai multe despre experința lui Lauren aici.

myprotein