Skip to main content
Rețete

2 feluri de înghețată de banane din 2 ingrediente

2 feluri de înghețată de banane din 2 ingrediente
Lauren Dawes
Scriitor si expert3 ani Ago
Vezi profilul lui Lauren Dawes
Această înghețată din 2 ingrediente este gustarea perfectă cu un conținut scăzut de grăsime pentru a satisface acea poftă de dulce de după cină. Încerci să reziști poftelor care te cheamă la culoarul de produse congelate din supermarket? Dacă ești câtuși de puțin ca noi, indiferent de vreme, întotdeauna ai putea consuma o înghețată. Este mereu în gândul tău după ce termini o masă- cireașa din vârf perfectă.

Ei bine, acum nu trebuie să te târguiești cu tine sau să te îngrijorezi că vei cheltui o mică avere pe un tub de 500 ml. Tot ce ai nevoie sunt câteva banane coapte și o cupă de Impact whey protein preferată de tine. Este chiar atât de simplu.   

O gustare dulce, plină de proteine gata de îndată. 2 serviri

https://www.youtube.com/watch?v=r2SDTVTgD4w

Ingrediente

Vanilie:Ciocolată:
Metodă1) Prima dată, taie bananele tale și așază-le într-un recipient sigur pentru congelare pentru a fi congelate cel puțin 4 ore.  2) Apoi, pune bucățile tale de banane congelate într-un blender cu o cupă de  Impact Whey Protein. Amestecă până este fină — s-ar putea să constați că amestecul tău are nevoie de puțin ajutor cu puțin lapte. 3) Toarnă într-un recipient de copt sau recipient sigur pentru congelare și din nou congelează pentru câteva ore sau poți savura imediat dacă nu te deranjează înghețata ta moale și care se topește. 

2 feluri de înghețată de banane din 2 ingrediente 

Valori nutriționale

Cantitate per servire

Calorii - 227kcal - 18 Calorii din grasime

* Procentele valorilor zilnice sunt bazate pe o dietă de 2000 de calorii
Lauren Dawes
Scriitor si expert
Vezi profilul lui Lauren Dawes

Lauren este absolventă de literatură engleză originară din sud. Ea a iubit mereu înotul și a descoperit beneficiile antrenamentului cu greutăți în ultimii ani și are foarte mult spațiu pentru a îmbunătăți clasa ei de yoga săptămânal.

În weekend de obicei gătește sau mănâncă un fel de brunch și se bucură de rețele noi pe care le descoperă cu colegii ei de cameră - mai ales că nu respectă obiceiurile stundețești și gătește tot felul de lucruri. Cu toate acestea, ea crede foarte mult în menținerea unui echilibru între sală și gin.

Aflați mai multe despre experința lui Lauren aici.

myprotein