Skip to main content
Recipes

Gustare dulce cu Clear Whey – Bubble Gum | Jelly Belly

Gustare dulce cu Clear Whey – Bubble Gum | Jelly Belly
Emily Wilcock
Scriitor si expert1 an Ago
Vezi profilul lui Emily Wilcock

Gustare dulce cu Clear Whey - Bubble Gum | Jelly Belly

Distracție, aromă și culori vibrante - la asta vă puteți aștepta de la noua gamă Jelly Belly & Clear Whey. Iar noile arome Clear Whey nu pot însemna decât un singur lucru - rețete noi.

@michellelangerak păstrează lucrurile ușoare, simple și delicioase cu aceste dulciuri cu jeleu si Clear Whey - o explozie de arome. Ea folosește aroma emblematică Bubble Gum, dar nu ezitați să încercați oricare dintre celelalte arome noi din gamă - Tutti-Fruitti, Green Apple, Berry...

Reteta video este disponibila aici.

Ingrediente

(Stratul 1)

400 ml apă 2 măsuri de Bubble Gum Clear Whey 2 pliculețe de gelatină

(Stratul 2)

150 g de iaurt cu conținut scăzut de grăsimi 50 ml lapte de ovăz ½ plic de gelatină

Metoda

  • Adăugați apa și Clear Whey într-un shaker și agitați până când se combină complet, fără cocoloașe.
  • Apoi turnați lichidul într-o cratiță și adăugați pliculețele de gelatină.
  • Lăsați amestecul timp de aproximativ un minut pentru a permite gelatinei săisi schimbe textura.
  • Se amestecă amestecul și se încălzește ușor la foc mic - veți vedea că textura devine mai fină, dar asigurați-vă că nu se încălzește prea tare și nu fierbe.
  • După ce s-a încălzit, se toarnă într-un vas sau tavă și se transferă la frigider pentru minimum 4 ore.
  • După ce acest strat s-a răcit, puteți începe să faceți următorul strat. Pentru a face acest lucru, adăugați iaurtul și laptele într-o cratiță împreună cu jumătate de plic de gelatină.
  • Lăsați gelatina sa isi schimbe textura din nou, apoi amestecați și încălziți la fel ca la primul strat.
  • De indata ce e gata, turnați stratul alb peste primul strat și puneți-l înapoi în frigider timp de 3-4 ore pentru a se întări.

Informații nutriționale

Cantitate per porție Calorii 43 Total grăsimi 1.6g Carbohidrați totali 4g Proteine 4g

Emily Wilcock
Scriitor si expert
Vezi profilul lui Emily Wilcock
After completing an internship with Myprotein, Emily returned to university to finish her Bachelor of Science degree in Business Management and Marketing. With experience in lifestyle writing, Emily aims to entertain and educate through her work. Her focuses include recipes, real and inspiring stories, and working with writers to help provide easy-to-digest evidence-based research. Her work on recipes has been previously featured in The Supplement magazine, with a particular focus on high-protein, nutritious meals, plus advice on how to properly fuel your body. Outside of work, Emily’s top priority is food. She’s a self-professed star baker and a connoisseur of all things baked. In her spare time, she’s either cooking up a storm, our looking out for the opportunity to try out Manchester’s newest restaurants. But as a huge fan of carbs, if it’s not pasta or pasta-adjacent, she’s not interested. If she’s not in the kitchen, she’s tucked up with a book for an early night, or you’ll find her in the gym working up a sweat. Afterall, all those carbs require quite the appetite.
myprotein