Skip to main content
Suplimente

5 Suplimente despre care nu ai știut că sunt vegane

5 Suplimente despre care nu ai știut că sunt vegane
Lauren Dawes
Scriitor si expert4 ani Ago
Vezi profilul lui Lauren Dawes
Să devii vegan nu înseamnă că trebuie să renunți la toate mâncărurile și băuturile pe care le iubești. Sunt o mulțime de alternative pentru a-ți menține dieta interesantă și variată- în plus avem multe suplimente vegane personalizate pentru a-ți susține antrenamentele tale.Pentru că este Luna Mondială a Veganismului, ne-am gândit să punem în lumina reflectoarelor câteva produse favorite de fitness care poate nu ai realizat că erau potrivite și pentru vegani.Descoperă cele cinci suplimente de mai jos care sunt ”accidental” compatibile cu stilul tău de viață bazat pe plante:

Băutură BCAA

Deschide una dintre acestea înainte de antrenament și vei avea un start puternic. Băutura noastră BCAA este plină cu 5g de aminoacizi esențiali cu catenă ramificată care se găsesc în mod natural în proteine, care ajută la crearea și repararea de mușchi noi-  super- important pentru creșterile tale vegane.Băutura noastră răcoritor de fructuoasă livrează, de asemenea și o doză de cofeină, care ajută la creșterea anduranței și îmbunătățește concentrarea pe lângă vitaminele B6 și B12 care ajută la doborârea oboselii.Fără produse animale și cu zero zahăr sau carbohidrați- este combustibilul ideal pentru antrenament.

Prăjitură proteică coaptă

Bogată. Indulgentă. Ciocolatoasă. Trei cuvinte care probabil nu îți sar în minte imediat când te gândești la gustări vegane- dar mușcă din una dintre aceste bunătăți și vei vedea exact la ce ne referim.Coaptă cu un aluat delicios cu ciocolată neagră, ulei de cocos și presărată generos cu bucăți de ciocolată neagră, acestea chiar sunt o opțiune vegană schimbătoare de joc. Mai mult- sunt pline cu 13g de proteine (din plante) per prăjitură, perfect pentru a te ajuta să îți atingi aportul zilnic.

Unt de arahide 100% natural

Acum știm ca untul de arahide este probabil un clasic pe care te-ai bazat din greu, cu ușurință. Dar este vegan? Te-ar putea surprinde că răspunsul la această întrebare nu este mereu un da categoric- dar întrăm în detalii corespunzător în acest articol.

Ce e important e că poți sta liniștit că untul nostru de arahide 100% natural în variantă originală moale sau crocantă este în totalitate 100% potrivit pentru vegani și are un conținut de proteine de 30%, ceea ce este o veste grozavă pentru macronutrienții tăi. Întinde sau ia cu lingura, liniștit!

Creatina Monohidrată

Creatina este de nelipsit pentru oricine este serios în legătură cu performanțele sale în sală, pe teren sau pe pista de alergare.Este dovedit științific că crește performanța fizică în explozii scurte și succesive de exerciții de intensitate ridicată- de care niciun antrenament nu ar trebui să ducă lipsă.Cum majoritatea surselor naturale de creatină sunt produse animale precum carnea roșie, de pasăre, pește și lactate poate fi deosebit de important pentru cei cu o dietă bazată pe plante să găsească un supliment care să îi ajute să își mărească aportul.Creatina noastră monohidrată este complet potrivită pentru vegani și este super convenabilă pentru a fi parte din rutina ta de fitness- doar adaugă o cupă la shake-urile sau smoothie-urile tale obișnuite.

Sirop fără zahăr

Cine a zis că o dietă bazată pe plante trebuie să fie plictisitoare sau banală. Suntem aici să ajutăm la dărâmarea acestui mit cu delicioasele noastre siropuri fără zahăr.Disponibil în douăsprezece arome delicioase și fructate, inclusiv butterscotch, afine și arțar, nu doar că sunt vegane dar nu conțin zahăr, grăsime sau calorii per servire- ideal pentru a îmbunătăți mâncarea ta fără conținut extra nedorit.
Mesaj de luat acasăSperăm că am ajutat la a demonstra că a deveni vegan nu înseamnă câtuși de puțin o limitare pentru drumul tău în lumea fitnessului. Acum nu te mai reține nimic de la a profita la maxim de toate suplimentele eficiente și de calitate înaltă pe care le avem pentru a te susține la fiecare pas.
Lauren Dawes
Scriitor si expert
Vezi profilul lui Lauren Dawes

Lauren este absolventă de literatură engleză originară din sud. Ea a iubit mereu înotul și a descoperit beneficiile antrenamentului cu greutăți în ultimii ani și are foarte mult spațiu pentru a îmbunătăți clasa ei de yoga săptămânal.

În weekend de obicei gătește sau mănâncă un fel de brunch și se bucură de rețele noi pe care le descoperă cu colegii ei de cameră - mai ales că nu respectă obiceiurile stundețești și gătește tot felul de lucruri. Cu toate acestea, ea crede foarte mult în menținerea unui echilibru între sală și gin.

Aflați mai multe despre experința lui Lauren aici.

myprotein