Skip to main content
Nutriție

Pre workout pentru Vegani

Pre workout pentru Vegani
Myprotein RO
Scriitor si expert6 ani Ago
Vezi profilul lui Myprotein RO

Pre Workout Vegan: De ce ai nevoie?

Fie că eşti pregătit să păşeşti în lumea suplimentelor pre workout sau nu, organismul tău nu poate ascunde anumite nevoi pentru a face o sesiune de antrenament nu numai eficientă, dar şi dincolo de aşteptări.La Myprotein, noi credem în alimentarea ambiţiei tale. Cu fiecare pas spre sala de antrenament eşti mai aproape de obiectivul tău, dar chiar şi pentru cei mai ambiţioşi atleţi, talentul şi integritatea nu te va duce mult prea departe. Organismul tău are nevoie de combustibilul potrivit nu doar pentru antrenament, dar şi pentru recuperare.A fi vegan este sănătos şi un stil de viaţă ales cu multe mituri ataşate. Mulţi greşesc crezând că dezvoltarea musculară nu este posibilă pentru vegani, pentru că aceştia nu consumă carne şi lactate. Acest lucru nu este adevărat, este doar un caz în care trebuie să ştii unde să te uiţi.Pentru cei atenţi la sănătatea lor, persoanele supraponderale sau pentru cei care doresc să scadă în greutate, atunci când vine vorba de combustibil, macronutrienţii sunt cei mai importanţi, nu carnea. Pentru a te asigura că organismul tău primeşte ce are nevoie, mai exact:ProteineCarbohidraţiGrăsimiAcestea sunt lucrurile pe care le poţi obţine cu uşurinţă, din surse naturale de alimentaţie care nu implică lactate, carne sau conservanţi.Deci de unde obţii ceea ce ai nevoie pentru a te asigura că eşti pregătit înainte să porneşti la treaba?

Carbohidrati

Vegan sau nu, întotdeauna trebuie să te asiguri că obţii carbohidraţi dintr-o sursă naturală, neprocesată. Carbohidraţii rafinaţi, sau goi cum mai sunt numiţi nu au un rol important ca şi combustibil.  Ca şi o asemănare, este ca şi cum ţi-ai alimenta maşina cu un combustibil greşit. Evitând carbohidraţii rafinaţi, optând pentru cei potriviţi este la fel de simplu precum ai alege dintre cartofii dulci si cei prăjiţi, dintre alimentele integrale şi cele procesate şi generalizând, a alege carbohidraţii organici. Asta nu înseamnă că trebuie să cheltuieşti mai mulţi bani.Gândeşte-te la seminţe şi boabe. Ai auzit înainte că porridge-ul este cel mai potrivit aliment pentru a începe ziua; de asemenea, funcţionează şi pentru antrenament. Ovăzul este un aliment versatil şi eficient din care obţii carbohidraţi care pot fi amestecaţi cu pudră proteică vegană cu o oră înainte de sesiunea de antrenament.Fructele uscate neîndulcite sunt o soluţie perfectă atunci când eşti grăbit şi ai nevoie de o sursă rapidă şi sănătoasă de carbohidraţi. De asemenea, îţi poţi alimenta rezervele de energie din fructe proaspete, precum bananele şi merele. Bananele sunt pline de potasiu, care este eliminat atunci când transpiri. La fel ca şi energia, ele ajută la prevenirea crampelor musculare în timpul antrenamentului.Untul de nuci vegan este următoarea ta opţiune, oferindu-ţi o sursă bogată de proteine şi energie care te va ajuta pe parcursul întregului antrenament. Dacă de ceea ce aveţi nevoie se poate obţine rapid şi fără prea mult efort, de ce mai aveţi nevoie şi de suplimente?Un supliment pre workout bun constă în mutarea întregului antrenament la un alt nivel. Un supliment vegan excelent înseamnă a oferi organismului ceea ce are nevoie fără carne, produse lactate şi ingrediente procesate.

Pre workout Myprotein

Pre Workout Vegan de la Myprotein este un supliment de bază vegan natural şi foarte avansat din punct de vedere al tehnologiei folosite. Acesta este alcătuit dintr-un cocktail de extracte de plante și nu conţine boostere de performanță artificială. Pre Workout Vegan conţine tot ceea ce ai nevoie şi ceea ce te aştepţi de la un pre workout non vegan dar fără îndulcitorii artificiali, coloranţii şi aromele. De asemenea conţine şi 150mg de cafeină care te va ajuta să îţi continui antrenamentul şi să-l duci la un alt nivel.
Myprotein RO
Scriitor si expert
Vezi profilul lui Myprotein RO
myprotein