Skip to main content
Uncategorised

Peanut Butter Cup cu budinca proteica

Peanut Butter Cup cu budinca proteica
Myprotein RO
Scriitor si expert12 luni Ago
Vezi profilul lui Myprotein RO

Căutați un desert delicios de bogat, dar care să fie și plin de proteine? Nu căutați mai departe de această rețetă de budincă luxoasă de la @fitwaffle.

Cu o bază de biscuiți sfărâmicioși, acoperită cu unt de arahide irezistibil și cu cremă proteică de ciocolată cu alune, acest desert este tratamentul perfect pentru weekend. Vei savura fiecare lingură.

Varianta video o gasesti aici.

Ingrediente

1 biscuit digestiv 10 g de unt nesărat (topit) 80 g iaurt grecesc fără grăsime 15 g Impact Whey Protein (ciocolată cu unt de arahide) 10 g unt de arahide complet natural (topit) 5 g de Protein Spread (ciocolată cu alune) 2 mini cupe de unt de arahide (opțional)

Metoda

Zdrobiți biscuiții digestivi în firimituri, punându-i într-o pungă cu fermoar și lovindu-i cu un ac de rulou.

Turnați firimiturile într-un ramekin curat și adăugați untul topit. Se amestecă cu o linguriță pentru a se combina, apoi se bate baza de biscuiți într-un strat neted și plat pe fundul ramekinului.

Într-un castron separat, amestecați iaurtul grecesc degresat și Chocolate Peanut Butter Impact Whey Protein până când devine complet neted și fără cocoloașe.

Turnați amestecul de iaurt peste baza de biscuiți din ramekin, netezind-o cu dosul unei lingurițe pentru a crea o suprafață plană.

Se acoperă cu untul de arahide topit All-Natural Peanut Butter și se netezește pentru a obține un alt strat circular. Se repetă procesul cu crema de proteine.

Acoperiți cu 2 mini cupe de unt de arahide (dacă doriți) pentru o notă finală perfectă de indulgență. Savurați imediat sau păstrați în frigider pentru un răsfăț mai târziu.

Informații nutriționale

Cantitate per porție Calorii 394 Total grăsimi 22g Carbohidrați totali 24g Proteine 27g

Myprotein RO
Scriitor si expert
Vezi profilul lui Myprotein RO
myprotein