Skip to main content
Uncategorised

Cel mai bun ghid pentru cadouri | Cadouri pentru antrenorii personali

Cel mai bun ghid pentru cadouri | Cadouri pentru antrenorii personali
Myprotein RO
Scriitor si expert2 ani Ago
Vezi profilul lui Myprotein RO
Antrenorii personali au avut dificultăți din moment ce sălile de sport au fost închise o mare parte din an, deci ce modalitate mai bună de a le arăta că vă pasă decât oferindu-le un cadou Crăciunul acesta? De la kitul vârf de gamă până la alimentația de care au nevoie pentru a trece prin acele antrenamente reci în aer liber din această iarnă, avem lista de cadouri supremă pentru antrenorii personali.

Cutia aurie de Crăciun ediție limitată

Această cutie de aur este plină de bunătăți pentru ca ei să se entuziasmeze de Crăciunul acesta. Conținând cheia recuperării prin delicioasa proteină din zer Golden Impact și cel mai popular baton proteic, Golden Layered, această cutie le va lumina sesiunile de antrenament. Există de asemenea un prosop și un shaker metalic auriu care fac ca această cutie să își merite greutatea în aur.

Geacă MP Essentials Puffer (Femei și Bărbați)

Păstrează-ți temperatura corpului ridicată în drum spre muncă sau prin natură cu această haină special concepută pentru a vă proteja de intemperii. Cu un înveliș exterior hidrofug și mai multe buzunare cu fermoar pentru a vă păstra toate obiectele de valoare în siguranță, puteți purta cu bucurie aceste geci chiar și în cele mai reci zile.

Colecția Raw de antrenament

Inspirată de moda veche pentru îmbrăcămintea sportivă, colecția raw de antrenament este concepută atât pentru a fi durabilă, cât și elegantă, acesta fiind kitul pe care vor dori să-l poarte în fiecare zi. Gândite pentru mobilitate precum și pentru suport, această gama va ține pasul indiferent de intensitatea antrenamentului. De la colanți până la pantaloni de trening și bustiere sport, există ceva pentru fiecare sesiune de antrenament.

Bidon pentru apă

Evitați călătoriile dese la robinet cu bidonul pentru apă. Având un exterior dur, mâner ergonomic, capac cu filet din oțel inoxidabil, această sticlă a fost construită pentru a rezista zi de zi la sala de sport, în parc sau oriunde altundeva vă antrenați.

Benzi de rezistență

Un element esențial în echipamentul oricărui antrenor, benzile de rezistență sunt perfecte pentru antrenarea clienților oriunde s-ar afla. Având diferite niveluri de rezistență de la 2-54 kg, vor putea să-și testeze clienții într-o mulțime de moduri diferite cu acestea.

Geantă Holdall MP pentru sală

Cu tot echipamentul necesar pentru a fi un antrenor bun, cu siguranță vor avea nevoie de o geantă decentă pentru a transporta toate elementele esențiale. Fie că vorbim despre toate gustările lor pentru a le savura între sesiuni sau haine pentru antrenamentele în aer liber, această geantă are loc pentru toate. Cu o bază rezistentă la apă, este perfect concepută pentru a fi folosită în exterior. Geanta conține un loc suficient de mare pentru încălțăminte și un buzunar interior pentru obiecte de valoare.

Încălzitor pentru gât MP

Antrenamentul în aer liber în lunile de iarnă poate fi dificil. Cu acest încălzitor pentru gât din lână puteți înfrunta mai ușor diminețile de iarnă reci și înghețate. Indiferent de intensitatea antrenamentului, acest încălzitor le va ține de cald datorită șnurului flexibil.

Baton în straturi

Știm că poate fi greu să atingem necesarul caloric între sesiunile cu clienți, dar acest baton va asigura un echilibru energetic constant până la următoarea masă. Cu un conținut ridicat de proteine și un conținut scăzut de zahăr, vă va ajuta să vă recuperați după antrenament și să vă simțiți mai plini pentru mai mult timp. Aromele delicioase sunt principalul motiv pentru care aceasta este cea mai populară gustare a noastră - antrenorii vor aștepta cu nerăbdare pauza lor mai mult ca oricând cu această ofertă.

THE Pre-Workout+

Energizează-ți antrenorul pentru clienții de dimineață cu THE Pre-Workout +. Știm că trezitul devreme și încercarea de a-i motiva și pe ceilalți poate fi destul de dificilă, așa că sari în ajutorul lor cu cel mai puternic amestec de pre-antrenament din toate timpurile. Cu eliberare treptată a cofeinei, acest pre-antrenament le va menține energia ridicată pentru cele mai lungi sesiuni de antrenament.

Băutura BCAA

Oferiți-le un impuls suplimentar de energie la jumătatea sesiunii cu o cutie rapidă de băutură BCAA. Plină până la refuz cu aminoacizi, cofeină și vitamine B, această băutură este cea mai bună alegere fără să fie necesar să o preparați înainte.

Mesaj de încheiere

A fost un an greu pentru antrenori, deoarece s-au adaptat pentru a instrui clienții în afara sălii de antrenament, așa că tratați-i special cu tot ceea ce vor avea nevoie pentru a reuși în 2021.
Myprotein RO
Scriitor si expert
Vezi profilul lui Myprotein RO
myprotein