Skip to main content
Suplimente

Uleiul de pește adaugă ani la speranța de viață – Myprotein Blog

Uleiul de pește adaugă ani la speranța de viață – Myprotein Blog
Myprotein RO
Scriitor si expert2 ani Ago
Vezi profilul lui Myprotein RO

Există atât de multe recomandări diferite despre cum să trăiești o viață mai sănătoasă. Mănâncă de 5 ori pe zi, nu bea băuturi cu zahăr, mănâncă nuci, dormi suficient, evită alimentele procesate. Este ușor să le pierzi urma.

Din fericire pentru noi, ne propunem să ne concentrăm asupra unui lucru în special. Omega 3.

Săptămâna trecută a apărut un nou studiu despre beneficiile omega-3 și s-au dovedit destul de impresionante. Iată ce au de spus rezultatele

Studiul

Cercetătorii au analizat date despre nivelurile de acizi grași din sânge la 2.200 de persoane cu vârsta peste 65 de ani timp de 11 ani. Scopul a fost de a înțelege care acizi grași funcționează ca predictori buni ai mortalității. Rezultatul a indicat faptul că omega-3 a îndeplinit acest rol.

Când auziți acizi grași, v-ați gândi automat la ce e mai rău, ceva care nu sună sănătos, nu? GRESIT. Studiul arată că încorporarea de omega-3 în dietă poate crește speranța de viață cu aproape 5 ani, aceeași perioadă de timp despre care se crede că îți va reduce viața dacă fumezi regulat. *Adaugă somon în coș*

În ciuda faptului că a fost realizat doar pe americani, studiul poate fi văzut ca reflectând în mare parte populația în ansamblu. Cu toate acestea, se crede că va exista un nou studiu care analizează efectele unui grup de origine europeană - dar s-ar putea să trebuiască să așteptați 11 ani.

Deci ce ar trebui să faci?

Din păcate, corpurile noastre nu produc singuri acizi grași omega-3. Ceea ce înseamnă că trebuie să le includem în dieta noastră. Vești proaste pentru orice vegan, pentru că orice pește gras, cum ar fi somonul și sardinele, reprezintă o sursă excelentă de omega-3. De fapt, American Heart Association recomandă consumul de pește gras de două ori pe săptămână. Cu toate acestea, peștele nu este singura opțiune. Semințele de chia, fasolea și edamame sunt de asemenea, pline de omega-3.

Alternativ, dacă preferați să nu vă modificați dieta sau bugetul dvs. este limitat, atunci suplimentele cu omega 3 pot fi de mare ajutor. O porție medie de somon conține 730 miligrame de omega 3, iar un supliment poate conține 1000 miligrame. Conform Healthline, aportul zilnic recomandat de omega-3 este de 1.000 mg pentru femei și 1.600 pentru bărbați. Se pare că acesta ar putea fi cel mai rentabil răspuns!

Mesaj de încheiere

Nu contează cum îl obțineți, dar ar trebui să vă asigurați că faceți cel puțin o mică modificare pentru a încorpora omega-3 în dieta dvs. sau în regimul suplimentar. Ei bine, doar dacă vrei să trăiești mai mult.

Myprotein RO
Scriitor si expert
Vezi profilul lui Myprotein RO
myprotein