Skip to main content
Suplimente

Alege cel mai bun gainer pentru tine!

Alege cel mai bun gainer pentru tine!
Radu Telcian
Scriitor si expert7 ani Ago
Vezi profilul lui Radu Telcian

Pentru cine sunt recomandate gainerele?

Am sa incep prin a preciza ca exista trei tipuri somatice: ectomorf, mezomorf si endomorf. Daca te afli in prima categorie, cea a ectomorfilor ai anumite avantaje: in general depui grasime nedorita foarte greu, insa exista si o provocare, masa musculara. Ectomorfii, categorie in care se pot regasi si acei asa numiti “hard gainers”, sunt in mare parte persoane cu masa musculara redusa, oase mici si/sau subtiri si body fat relativ redus. Provocarea pentru ei consta in cresterea masei musculare.

Atunci cand reusesti sa castigi in masa musculara e ideal, insa in general poate sa fie mai provocator decat ti-ai dori. Indiferent de categoria din care faci parte, daca esti un “hard gainer”, adica o persoana care ia in greutate foarte greu, te poate ajuta un supliment de tipul gainer, precum cele doua prezentate in acest articol: Hard Gainer Extreme si Impact Weight Gainer de la MyProtein.

Mass gainerele sunt suplimente utilizate de sportivi pentru a-si mari aportul de calorii zilnice cu scopul de a creste in masa musculara.

Hard Gainer Extreme

Hard Gainer Extreme este un produs pentru cresterea masei musculare, fiind cel mai dens in calorii gainer de pe piata.  Avand peste 440 de calorii per servire, este un supliment ideal pentru marirea masei musculare fara a adauga grasimi.

Acesta este un amestec cu continut inalt de proteine, avand in componenta 5 surse diferite de proteine de o calitate inalta. Astfel acest amestec determinat stiintific, creeaza un profil de aminoacizi fantastic, fiind bogat in BCAA: Leucina, Izoleucina si Valina. Prin amestecul de proteine cu eliberare treptata, se asigura sinteza optima de proteine, rezultand in cresterea in masa musculara precum si prevenirea scaderii musculare. Pe langa aceste ingrediente, Hard Gainer Extreme de la MyProtein contine si surse sanatoase de grasimi si fibre pentru a oferi si mai multe beneficii celor ce isi doresc acest surplus de calorii. Acest supliment ofera diverse arome precum: banane, chocolate smooth, cookies & cream, chocolate mint, capsuni sau vanilie.

gainer

Impact Weight Gainer

Impact Weight Gainer combina doua surse de carbohidrati dintre cele mai bune in prezent si anume: Ultra Fine Scottish Oats si Aktivated Barley, ce ofera un amestec de calitate de carbohidrati complecsi cu indice glicemic scazut. Pe langa acest amestec de carbohidrati complecsi, Impact Weight Gainer ofera si un amestec de doua surse fantastice de proteine si anume: Whey Protein Isolate si Milk Protein Concentrate adica isolatul de proteine si proteina concentrata din lapte.

Proteinele din Impact Weight Gainer sunt atat cu absorbtie lenta cat si cu absorbtie rapida, oferind organismului vostru o sursa constanta de aminoacizi pentu necesarul de energie pentru timp indelungat. Acest supliment contine 27g de proteine per servire de 100g. De asemenea, carbohidratii utilizati in Impact Weight Gainer, carbohidrati cu absorbtie lenta, ofera o eliberare sustinuta de energie pe parcursul zilei, fiind cu impact redus asupra nivelurilor de zahar. Impact Weight Gainer de la MyProtein este disponibil in arome precum: chocolate smooth, strawberry cream sau vanilie.

Asadar iata doua tipuri de suplimente pentru hard gaineri de la MyProtein, cu un aport de nutrienti semnificativ si calitativ pentru tine. Cand consumati suplimente alimentare este necesar sa acompaniati acest aport de nutrienti cu un stil de viata activ si sanatos si o alimentatie variata si echilibrata. Respectati indicatiile fiecarui supliment alimentar, respectati cantitatile recomandate si ascultati-va corpul. SA FIM SANATOSI!

 

Am 28 de ani, sunt licentiat in Jurnalism si master in FAACTS (finantarea si administrarea afacerilor in comert, turism si servicii) si certificat ca instructor de fitness, recunoscut inclusiv de European Fitness Association. Am practicat sport de mic copil, cu sala am luat contactul de pe la 17ani, iar treptat a devenit o vocatie acest domeniu. Profesez ca si instructor de fitness iar munca pentru propriul corp mi-a adus inclusiv o aparitie in revista Men’s Health din Romania.

Radu Telcian
Scriitor si expert
Vezi profilul lui Radu Telcian
Radu Valeriu Telcian, este scriitorul nostru. Radu este certificat ca instructor de fitness de către Asociația Europeană de Fitness ( EFA) și de către Ministerul Muncii, Familiei și protecției sociale și de către Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului din România. Pe lângă aceste certficări, este într-o continuă cercetare și studiu în ceea ce privește fitness-ul și sănătatea generală a corpului și minții. Radu este și atras de scris, fiind licențiat în Jurnalism, combinând în mod optim cele două domenii prin articole și postări în social media. Pasiunea pentru fitness și sport i-a adus și o colaborare cu Arsenal Romania Supporters Club, unde a scris editoriale, cronici și avancronici bazate pe analize sportive, evidențiindu-și calitățile de scriitor. Experiența sa ca și instructor de fitness se întinde pe mai mulți ani, timp în care a motivat și îndrumat numeroase persoane, oferindu-le informații și suportul necesar, adaptat în antrenamente pentru fiecare individ, pentru a obține rezultatele dorite și pentru a atinge si menține un stil de viață sănătos și activ. Călătoria sa în domeniul fitnessului și a sportului poate fi urmărită și în social media pe canale precum https://www.facebook.com/radu.telcian și https://www.instagram.com/radu_telcian/. În timpul său liber, Radu este mereu atent la cele mai noi detalii din domeniul fitnessului și al sportului, concentrându-se în ultima perioadă pe informații în domeniul antrenamentelor pentru mobilitatea corpului. Radu încearcă să își conducă viața prin aceste trei idei: Acționează, Motivează și Inspiră.
myprotein