Suplimente

Alege cel mai bun gainer pentru tine!

Pentru cine sunt recomandate gainerele?

Am sa incep prin a preciza ca exista trei tipuri somatice: ectomorf, mezomorf si endomorf. Daca te afli in prima categorie, cea a ectomorfilor ai anumite avantaje: in general depui grasime nedorita foarte greu, insa exista si o provocare, masa musculara. Ectomorfii, categorie in care se pot regasi si acei asa numiti “hard gainers”, sunt in mare parte persoane cu masa musculara redusa, oase mici si/sau subtiri si body fat relativ redus. Provocarea pentru ei consta in cresterea masei musculare.

Atunci cand reusesti sa castigi in masa musculara e ideal, insa in general poate sa fie mai provocator decat ti-ai dori. Indiferent de categoria din care faci parte, daca esti un “hard gainer”, adica o persoana care ia in greutate foarte greu, te poate ajuta un supliment de tipul gainer, precum cele doua prezentate in acest articol: Hard Gainer Extreme si Impact Weight Gainer de la MyProtein.

Mass gainerele sunt suplimente utilizate de sportivi pentru a-si mari aportul de calorii zilnice cu scopul de a creste in masa musculara.

Hard Gainer Extreme

Hard Gainer Extreme este un produs pentru cresterea masei musculare, fiind cel mai dens in calorii gainer de pe piata.  Avand peste 440 de calorii per servire, este un supliment ideal pentru marirea masei musculare fara a adauga grasimi.

Acesta este un amestec cu continut inalt de proteine, avand in componenta 5 surse diferite de proteine de o calitate inalta. Astfel acest amestec determinat stiintific, creeaza un profil de aminoacizi fantastic, fiind bogat in BCAA: Leucina, Izoleucina si Valina. Prin amestecul de proteine cu eliberare treptata, se asigura sinteza optima de proteine, rezultand in cresterea in masa musculara precum si prevenirea scaderii musculare. Pe langa aceste ingrediente, Hard Gainer Extreme de la MyProtein contine si surse sanatoase de grasimi si fibre pentru a oferi si mai multe beneficii celor ce isi doresc acest surplus de calorii. Acest supliment ofera diverse arome precum: banane, chocolate smooth, cookies & cream, chocolate mint, capsuni sau vanilie.

gainer

Impact Weight Gainer

Impact Weight Gainer combina doua surse de carbohidrati dintre cele mai bune in prezent si anume: Ultra Fine Scottish Oats si Aktivated Barley, ce ofera un amestec de calitate de carbohidrati complecsi cu indice glicemic scazut. Pe langa acest amestec de carbohidrati complecsi, Impact Weight Gainer ofera si un amestec de doua surse fantastice de proteine si anume: Whey Protein Isolate si Milk Protein Concentrate adica isolatul de proteine si proteina concentrata din lapte.

Proteinele din Impact Weight Gainer sunt atat cu absorbtie lenta cat si cu absorbtie rapida, oferind organismului vostru o sursa constanta de aminoacizi pentu necesarul de energie pentru timp indelungat. Acest supliment contine 27g de proteine per servire de 100g. De asemenea, carbohidratii utilizati in Impact Weight Gainer, carbohidrati cu absorbtie lenta, ofera o eliberare sustinuta de energie pe parcursul zilei, fiind cu impact redus asupra nivelurilor de zahar. Impact Weight Gainer de la MyProtein este disponibil in arome precum: chocolate smooth, strawberry cream sau vanilie.

Asadar iata doua tipuri de suplimente pentru hard gaineri de la MyProtein, cu un aport de nutrienti semnificativ si calitativ pentru tine. Cand consumati suplimente alimentare este necesar sa acompaniati acest aport de nutrienti cu un stil de viata activ si sanatos si o alimentatie variata si echilibrata. Respectati indicatiile fiecarui supliment alimentar, respectati cantitatile recomandate si ascultati-va corpul. SA FIM SANATOSI!

 

Am 28 de ani, sunt licentiat in Jurnalism si master in FAACTS (finantarea si administrarea afacerilor in comert, turism si servicii) si certificat ca instructor de fitness, recunoscut inclusiv de European Fitness Association. Am practicat sport de mic copil, cu sala am luat contactul de pe la 17ani, iar treptat a devenit o vocatie acest domeniu. Profesez ca si instructor de fitness iar munca pentru propriul corp mi-a adus inclusiv o aparitie in revista Men’s Health din Romania.Radu Telcian

Radu Telcian

Scriitor si expert

Am 28 de ani, sunt licentiat in Jurnalism si master in FAACTS (finantarea si administrarea afacerilor in comert, turism si servicii) si certificat ca instructor de fitness, recunoscut inclusiv de European Fitness Association. Am practicat sport de mic copil, cu sala am luat contactul de pe la 17ani, iar treptat a devenit o vocatie acest domeniu. Profesez ca si instructor de fitness iar munca pentru propriul corp mi-a adus inclusiv o aparitie in revista Men's Health din Romania.


Radu iubeste...


Doreşti să cumperi produsele noastre? Vezi ce oferte ţi-am pregătit la noi pe site. Cumpără Acum