Skip to main content
Suplimente

Ghid pentru suplimente de 24 de ore | Ce să luați pentru a construi mușchi

Ghid pentru suplimente de 24 de ore | Ce să luați pentru a construi mușchi
Myprotein RO
Scriitor si expert1 an Ago
Vezi profilul lui Myprotein RO

În timp ce antrenamentul reprezintă doar o parte mică a zilei – o oră sau poate mai puțin – modul în care îți alimentezi corpul și te recuperezi este la fel de important ca antrenamentul în sine. Există o mulțime de suplimente care vă sprijină obiectivele, dar de unde ar trebui să începeți? Din fericire, suntem aici pentru a vă ajuta să decideți ce suplimente să luați – și când – pentru a vedea rezultatele pe care le căutați.

Știm că fiecare zi poate arăta puțin diferit, așa că există mai multe opțiuni pentru cele mai bune suplimente, în funcție de momentul sesiunii de antrenament. Cheile pentru recuperare sunt o dietă echilibrată și suplimentele oportune. Dacă scopul tău este construirea mușchilor, concentrarea pe aportul de proteine și recuperarea rapidă sunt esențiale.

Chiar dacă încercați să vă tonificați și să ardeți grăsimile, următoarea rutină a suplimentelor poate schimba cu adevărat jocul. Acest ghid de suplimente vă va sugera unele dintre cele mai bune suplimente pe care să le luați pentru a se potrivi programului dumneavoastră zilnic.

Suplimente pentru antrenamentul de dimineață

Momentul antrenamentului este un aspect important atunci când te gândești la cele mai bune suplimente pentru tine. Dacă te antrenezi dimineața înainte de a mânca, un supliment înainte de antrenament vă poate ajuta să vă ofere un plus de energie pentru a începe și a profita la maximum de antrenament, chiar dacă nu ați mâncat încă.

THE Pre-Workout nu numai că oferă energie naturală din creatină, dar are și alte ingrediente pentru a crește puterea și a limita oboseala, cu două vitamine B (niacina și B12) pentru optimizarea energiei și a metabolismului. Luați PRE-Workout cu aproximativ 30 de minute înainte de a începe sesiunea de antrenament.

Suplimente pentru micul dejun

Ce ar trebui să faci imediat după un antrenament de dimineață? Alimentează și hidratează-te! Mai ales dacă nu ați luat micul dejun mai întâi, este important să obțineți o masă de înaltă calitate și să includeți niște proteine. Indiferent dacă alegeți o omletă sau ceva mai ușor, încercați să încorporați între 20 și 40 de grame de proteine.

Dacă ești în grabă, un smoothie făcut cu Impact Whey Protein este o alegere excelentă - amestecat cu niște fructe și o sursă de grăsimi sănătoase (avocado, unt de migdale sau unt de arahide), poate fi o masă completă. Dacă nu puteți mânca imediat, doar o cupă de Impact Whey Protein amestecată cu apă sau lapte poate fi folosită oricând și oriunde.

Luarea Vitaminele Zilnice cu micul dejun este o altă practică bună. Știm cu toții că ar trebui să avem o dietă echilibrată cu fructe, legume, proteine, cereale integrale și grăsimi sănătoase, dar cu programele noastre încărcate nu este întotdeauna atât de ușor. Menținerea unei rutine de multivitamine cu micul dejun poate compensa orice lipsește din dieta ta pe parcursul zilei. Deoarece metabolismul tău este în funcțiune în acest moment al zilei și tocmai ai mâncat, o multivitamină poate fi bine absorbită.

Pe baza vârstei și a nivelului de activitate, și alte vitamine ar putea fi utile. Mulți oameni beneficiază de suplimente de vitamina D, mai ales dacă nu vă expuneți în mod regulat la soare - ceea ce poate fi deosebit de greu în lunile de iarnă. Vitamina D este esențială pentru sănătatea oaselor și pentru menținerea sistemului imunitar în stare optimă. Vitamina D este asociată cu performanța musculară și echilibrul îmbunătățit, astfel încât să puteți distruge acel record personal la antrenament.

Un alt supliment de luat în considerare este o doză zilnică de Omega-3. Beneficiile acestor grăsimi sănătoase variază de la sănătatea inimii la sănătatea creierului. Cunoscuți pentru efectele lor antiinflamatorii, acizii grași omega-3 au de asemenea, potențialul de a reduce durerile musculare și de a îmbunătăți construirea musculară. Știm că inima noastră este esențială pentru a rămâne în formă și pregătiți pentru antrenamente, astfel o doză zilnică din acest supliment potrivit pentru inimă te poate menține pe drumul cel bun.

Suplimente pentru prânz și după amiază

Dacă un prânz sănătos nu este suficient pentru a vă ajuta să supraviețuiți pentru restul zilei (sau un antrenament de după-amiază), încercați Pre-Workout Blend. Este conceput ca mai mult decât un simplu impuls de energie - conține vitaminele C, B6, B12 și niacină pentru a vă menține metabolismul puternic și sistemul imunitar protejat.

Continuați să beți apă pe tot parcursul zilei pentru a rămâne bine hidratat și asigurați-vă că prânzul și gustările dumneavoastră au un conținut de proteine ​​pentru a continua recuperarea după antrenament. Concentrează-te pe includerea legumelor la fiecare masă și gustare pentru a adăuga volum meselor tale. Când doriți un răsfăț, puteți schimba ciocolata sau chipsurile obișnuite cu un baton proteic stratificat sau una dintre celelalte gustări sănătoase ale noastre.

Dacă te antrenezi după prânz, dar cu mai mult de o oră înainte de cină, asigură-te că te alimentezi cu un shake post antrenament sau o gustare bogată în proteine. Impact Whey Isolate este o alegere bună pentru shake-ul dvs. și îl puteți stimula cu alte suplimente care vă ajută să vă îndepliniți obiectivele de antrenament fără a adăuga o tonă de calorii.

Pentru o opțiune mai suculentă și mai răcoritoare, puteți încerca și Clear Whey Protein. Adaosul de creatină va ajuta la creșterea performanței fizice în timpul următorului antrenament și la maximizarea rezervelor de mușchi prin înlocuirea oricărei creatine pe care ați folosit-o în timpul antrenamentului.

Suplimente pentru antrenamentul de seară și înainte de somn

Te pregătești pentru un antrenament de seară și nu vrei să exagerezi cu cofeină? Încercați THE Pump. Acest pre-antrenament oferă toate beneficiile altor pre-antrenamente fără cofeină. Cu vitamina C, fier, taurină și tiamină, îi oferi corpului tău ingredientele cheie pentru a rămâne plin de energie pe tot parcursul antrenamentului, dar nu te va ține treaz toată noaptea.

Una dintre cele mai eficiente modalități de a vă ajuta corpul să se redreseze este să DORMIȚI – urmăriți cel puțin 8 ore pe noapte. Dacă preferați să vă maximizați recuperarea musculară peste noapte, aveți două opțiuni diferite pentru shake-ul de recuperare după antrenament.

Overnight Recovery Blend este un supliment unic de seară, all-in-one, care vă oferă o cantitate masivă de 45 de grame de proteine ​​per porție, precum și minerale zinc și magneziu pentru a vă susține sistemul imunitar și pentru a vă oferi energie pentru ziua următoare - grăbind recuperarea. Tot ce trebuie să faci este să bei un shake și magia se întâmplă în timp ce dormi.

Dacă nu aveți nevoie de atâtea proteine ​​la sfârșitul zilei, atunci cazeina cu eliberare lentă este o alternativă bună. Este conceput pentru a fi absorbit mai lent, oferind un aport mai constant de proteine ​​mușchilor în timp ce dormi. Cercetările arată că mușchii noștri au nevoie de proteine ​​pentru recuperare până la 24 de ore după terminarea antrenamentului, așa că încheierea zilei cu cazeină cu eliberare lentă te poate face să te simți sigur că ai dat corpului tău cele mai bune ingrediente pentru a vedea rezultate.

Mesaj de încheiere

Recuperarea poate fi la fel de importantă ca antrenamentul atunci când vine vorba de construirea mușchilor. În timp ce o dietă sănătoasă este baza rezultatelor, suplimentele adecvate și consecvente pot avea un impact major asupra obiectivelor tale în timp. Indiferent dacă încercați să vă îngrășați, să pierdeți în greutate sau doar să vă scurtați timpul de recuperare, a fi consecvent cu luarea suplimentelor de calitate potrivită pe parcursul zilei vă poate menține pe drumul cel bun.

Myprotein RO
Scriitor si expert
Vezi profilul lui Myprotein RO
myprotein