38% REDUCERE la aproape tot | COD: FLASHRO + Livrare gratuită la comenzile peste 150 RON
-25 RON cu achizitii peste 350 RON

Multivitamine

16 rezultate

Gama noastră de multivitamine te poate ajuta să îți suplinesti alimentația cu substanțele nutritive necesare organismului pentru o condiție fizică optimă. De la Daily Multivitamin, care conține șapte vitamine esențiale, până la cel mai bine vândut produs al nostru, Alpha Men, adaptat pentru persoanele foarte active, avem diverse soluții care te vor ajuta să îți atingi obiectivele de antrenament. 

Sortare după:

Products

Întrebări frecvente

Ce sunt multivitaminele?

Multivitaminele conțin un amestec de vitamine și minerale esențiale și, ocazional, și alte substanțe nutritive, cum ar fi extractul de ceai verde. Acestea ajută organismul să îndeplinească anumite funcții pentru a menține o stare de sănătate optimă, astfel încât adăugarea suplimentelor noastre la dieta dumneavoastră poate fi benefică pentru sănătatea dumneavoastră. Unele ingrediente includ vitamina C, care este excelentă pentru reducerea oboselii înainte de un antrenament intens, tiamina, care contribuie la funcționarea normală a inimii, și manganul, care este implicat în menținerea oaselor normale.


Care sunt beneficiile multivitaminelor?

Suplimentele noastre de multivitamine vă pot ajuta să vă susțineți organismul în timpul unui antrenament intens, deoarece vitamina D contribuie la funcționarea normală a mușchilor, ceea ce înseamnă că sunteți în măsură să dați tot ce aveți mai bun la următoarea sesiune de antrenament. Suplimentarea cu multivitaminele noastre este o modalitate super-convenabilă de a vă crește aportul zilnic și ajută organismul dumneavoastră să îndeplinească funcții importante.


Când este cel mai bine să luați o multivitamină?

Singurul moment în care ar trebui să vă gândiți să nu luați o multivitamină este imediat după antrenament, deoarece vitamina C ar putea întrerupe procesul de recuperare. Totuși, în afară de asta, este mai important "să" le luați decât "când". Să le luați la prima oră cu mâncare ar fi un obicei util pe care să îl dobândiți și vă scutește de a uita să le luați mai târziu!


Mă vor ajuta multivitaminele să îmi ating obiectivele nutriționale zilnice?

Acestea pot contribui la atingerea obiectivelor dumneavoastră, însă este important să vă propuneți să vă atingeți obiectivele alimentare mai întâi prin intermediul alimentelor integrale.


Câte multivitamine pot lua pe zi?

Respectați dozele recomandate, deoarece un consum peste ceea ce este recomandat poate fi potențial dăunător.