50% REDUCERE la produsele pentru creșterea masei musculare
+30% REDUCERE la restul comenzii | COD: RO30

Impact Whey Isolate

Unul dintre cele mai pure suplimente de zer disponibile, cu conținut de proteine de 90%

 • Vegetarian
 • Fara Gluten
RON 129.0

129.00RON

Cu 23 g de proteine per porție, acest amestec de calitate superioară îți oferă proteinele de care ai nevoie. Provenit de la aceleași vaci care produc laptele și brânza pe care le consumi, este pur și simplu filtrat și uscat prin pulverizare pentru a produce nutrienți naturali.

 • 90% conținut de proteine
 • 23 g de proteine per porție
 • Zero grăsimi, zero zahăr și mai puțin de 1 g de carbohidrați

Este supusă unui proces de purificare profesional pentru a păstra integritatea maximă a proteinelor fără adaosuri inutile - rezultând un conținut de proteine de 90% cu zero grăsimi. Acest lucru ajută la creșterea și menținerea musculaturii importante,1 făcând Impact Whey Isolate un sprijin ideal pentru toate obiectivele de antrenament, indiferent dacă este vorba de depășirea unui record personal sau de simpla tonifiere.

Întoarce-te la sală în formă pentru următoarea sesiune - acest amestec conține aminoacizi esențiali, inclusiv BCAA-uri, care se regăsesc în mod natural în proteine, ajutând la construirea și refacerea musculaturii noi.1

Informații nutriționale bazate pe versiunea fără arome.

1. Proteinele contribuie la creșterea și menținerea masei musculare.

2. În contextul unei diete cu consum redus de energie, Glucomananul contribuie la scăderea în greutate. Efectul este atins atunci când se iau trei doze de 1 g pe zi.

Când trebuie luat Impact Whey Isolate?

Deoarece acest amestec se absoarbe rapid, îți recomandăm să-l iei cu 30-60 minute după antrenament - adaugă o cupă mare (25 g) în apă sau lapte, după preferințe. Este însă o modalitate excelentă de a-ți amplifica aportul de proteine în orice moment al zilei și poți savura o gamă imensă de arome, de la Rocky Road la Matcha.

Cu ce se combină bine Impact Whey Isolate?

Impact Whey Isolate este un amestec ideal pentru a reduce la minimum consumul de carbohidrați și grăsimi, perfect dacă vrei să slăbești și să te tonifiezi. Pentru mai mult ajutor în călătoria ta spre un corp mai slab, ia-l împreună cu Glucomanan - o fibră alimentară care poate ajuta la scăderea în greutate.2

Pentru alergeni vezi ingredientele îngroșate. Creat într-o unitate care procesează și ouă, gluten și produse ale acestora.

Aromă de măr și zmeură: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă, colorant (roșu de sfeclă), îndulcitor (sucraloză)

Aromă de banană: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă, colorant (curcumin), îndulcitor (sucraloză)

Aromă de banana split: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă, colorant(curcumin), îndulcitor (sucraloză)

Aromă de coacăze negre: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă, colorant (roșu de sfeclă), îndulcitor (sucraloză)

Aromă de afine: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă naturală (sulfiți), colorant (roșu de sfeclă, antocianină), acid (acid citric), îndulcitor (sucraloză)

Aromă de banană cu ciocolată: Izolat proteic din zer (lapte) (91%), emulgator (lecitină din soia), pudră de cacao, aromă, îndulcitor (sucraloză)

Aromă de brownie cu ciocolată: Izolat proteic din zer (lapte) (86%), emulgator (lecitină din soia), pudră de cacao cu un conținut scăzut de grăsime, aromă, îndulcitor (sucraloză)

Aromă de caramel cu ciocolată: Izolat proteic din zer (lapte) (91%), emulgator (lecitină din soia), pudră de cacao, aromă, îndulcitor (sucraloză)

Aromă de cereale cu ciocolată: Izolat proteic din zer (lapte) (91%), emulgator (lecitină din soia), pudră de cacao, aromă, îndulcitor (sucraloză).

Aromă de ciocolată cu cocos:Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă, colorant (E150c), regulator de aciditate (acid malic), îndulcitor (sucraloză).

Aromă de prăjituri cu ciocolată și cremă: Izolat proteic din zer (lapte) (91%), emulgator (lecitină din soia), pudră de cacao, aromă, îndulcitor (sucraloză)

Aromă de ciocolată cu portocale: Izolat proteic din zer (lapte) (91%), emulgator (lecitină din soia), pudră de cacao, aromă, îndulcitor (sucraloză)

Aromă de ciocolată cu unt de arahide: Izolat proteic din zer (lapte) (91%), emulgator (lecitină din soia), pudră de cacao, aromă, îndulcitor (sucraloză)

Aromă de ciocolată fină: Izolat proteic din zer (lapte) (91%), emulgator (lecitină din soia), pudră de cacao, aromă, îndulcitor (sucraloză)

Aromă de prăjitură cu scorțișoară: Izolat proteic din zer (lapte) (94%), aromă, emulgator (lecitină din soia), îndulcitor (sucraloză), sare.

Aromă de ciocolată dublă: Izolat proteic din zer (lapte) (91%), emulgator (lecitină din soia), pudră de cacao, aromă, îndulcitor (sucraloză)

Aromă de cereale cu fructe: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă, îndulcitor (sucraloză).

Aromă de arțar cu pecan: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă, colorant (E150c), îndulcitor (sucraloză)

Aromă de banană naturală: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă naturală, colorant (curcumin), îndulcitor (sucraloză)

Aromă naturală de banoffee: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă naturală, extract de malț, îndulcitor (sucraloză)

Aromă de ciocolată naturală: Izolat proteic din zer (lapte) (91%), emulgator (lecitină din soia), pudră de cacao, aromă naturală, îndulcitor (sucraloză)

Aromă de căpșună naturală: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă naturală, colorant (roșu de sfeclă), îndulcitor (sucraloză)

Aromă de vanilie naturală: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă naturală, îndulcitor (sucraloză)

Aromă de portocală și fructul pasiunii: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă, colorant (caroteni), îndulcitor (sucraloză)

Aromă de cremă de portocale: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă, colorant (caroteni), îndulcitor (sucraloză).

Aromă de ananas: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă, colorant (curcumin), îndulcitor (sucraloză)

Aromă de zmeură: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia),aromă naturală, coloranți (E162, E163), îndulcitor (sucraloză)

Aromă rocky road: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), pudră de cacao, aromă, îndulcitor (sucraloză)

Aromă de rom și stafide: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă, colorant (E150c), îndulcitor (sucraloză)

Aromă de caramel sărat: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă, colorant (E150c), îndulcitor (sucraloză)

Aromă de stracciatella: Izolat proteic din zer (lapte) (91%), emulgator (lecitină din soia), pudră de cacao, aromă (lapte), îndulcitor (sucraloză)

Aromă de căpșuni și zmeură: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă, colorant (E162, E163), îndulcitor (sucraloză)

Aromă de cremă de căpșuni: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă, colorant (roșu de sfeclă), îndulcitor (sucraloză)

Aromă de tiramisu: Izolat proteic din zer (lapte) (91%), emulgator (lecitină din soia), pudră de cacao, aromă, colorant (E150c), îndulcitor (sucraloză)

Aromă de toffee: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă, extract de malț, îndulcitor (sucraloză).

Fără aromă: Izolat proteic din zer (lapte) (100%), emulgator (lecitină din soia)

Aromă de vanilie: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă, îndulcitor (sucraloză)

Aromă de ciocolată albă: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă, îndulcitor (sucraloză).

Aromă de ciocolată cu mentă- stevia: Izolat proteic din zer (lapte) (89%), emulgator (lecitină din soia), aromă (pudră de cacao, aromă naturală, îndulcitor (glicozide din steviol).

Aromă de afine și zmeură- stevia: Izolat proteic din zer (lapte) (89%), emulgator (lecitină din soia), aromă (aromă naturală, colorant (roșu de sfeclă, antocianină) îndulcitor (glicozide din steviol).

Aromă de fructe de vară: Izolat proteic din zer (lapte) (94%), emulgator (lecitină din soia), aromă (aromă, acid (acid citric) ,colorant (roșu de sfeclă, curcumin) îndulcitor (sucraloză).

Aromă de vanilie cu zmeură: Izolat proteic din zer (lapte) (93%), emulgator (lecitină din soia), îndulcitor (sucraloză), aromă, aromă naturală.

Servire - 1 cupă (25g)

Serviri per pachet - 40 (1kg), 100 (2.5kg)

Informații nutriționale

  Per 100g Per servire
Energie 1584 kJ/373 kcal 396 kJ/93 kcal
Grăsimi 0.3 g 0.1 g
  din care saturate 0.3 g 0.1 g
Carbohidrați 2.5 g 0.6 g
  din care zaharuri 2.5 g 0.6 g
Proteine 90 g 23 g
Sare 0.50 g 0.13 g

 

Informațiile nutriționale sunt bazate pe versiunea fără aromă, când alegeți o aromă alternativă, valorile nutriționale pot varia.

Gamă:
Myprotein

Whey protein isolate ready-to-mix powder with sweeteners in multiple flavours.

Marcă:
Myprotein
Diet:
Vegetarian

Fara Gluten

Impact Whey Isolate

Unul dintre cele mai pure suplimente de zer disponibile, cu conținut de proteine de 90%

 • Vegetarian
 • Fara Gluten
RON 129.0

129.00RON

Quantity:

( 0 item is in your basket items are in your basket )

 

În stoc

-

De obicei expediat în termen de 24 de ore

30% reducere la restul comenzii | COD: RO30

30% reducere la restul comenzii | COD: RO30

Nu rata ocazia de a beneficia de super reduceri!

Unele produse nu sunt incluse în oferta de reducere.

Oferta este valabilă pentru o perioada limitata sau în limita stocului disponibil. Puteţi folosi doar un singur cod pe comandă. Reducerea maxima este de 6000 RON per comanda.

Cumpără

Live Chat

Timpul de conexiune este in medie de 25 sec

Timpul de conexiune este in medie de 25 sec

Cu 23 g de proteine per porție, acest amestec de calitate superioară îți oferă proteinele de care ai nevoie. Provenit de la aceleași vaci care produc laptele și brânza pe care le consumi, este pur și simplu filtrat și uscat prin pulverizare pentru a produce nutrienți naturali.

 • 90% conținut de proteine
 • 23 g de proteine per porție
 • Zero grăsimi, zero zahăr și mai puțin de 1 g de carbohidrați

Este supusă unui proces de purificare profesional pentru a păstra integritatea maximă a proteinelor fără adaosuri inutile - rezultând un conținut de proteine de 90% cu zero grăsimi. Acest lucru ajută la creșterea și menținerea musculaturii importante,1 făcând Impact Whey Isolate un sprijin ideal pentru toate obiectivele de antrenament, indiferent dacă este vorba de depășirea unui record personal sau de simpla tonifiere.

Întoarce-te la sală în formă pentru următoarea sesiune - acest amestec conține aminoacizi esențiali, inclusiv BCAA-uri, care se regăsesc în mod natural în proteine, ajutând la construirea și refacerea musculaturii noi.1

Informații nutriționale bazate pe versiunea fără arome.

1. Proteinele contribuie la creșterea și menținerea masei musculare.

2. În contextul unei diete cu consum redus de energie, Glucomananul contribuie la scăderea în greutate. Efectul este atins atunci când se iau trei doze de 1 g pe zi.

Când trebuie luat Impact Whey Isolate?

Deoarece acest amestec se absoarbe rapid, îți recomandăm să-l iei cu 30-60 minute după antrenament - adaugă o cupă mare (25 g) în apă sau lapte, după preferințe. Este însă o modalitate excelentă de a-ți amplifica aportul de proteine în orice moment al zilei și poți savura o gamă imensă de arome, de la Rocky Road la Matcha.

Cu ce se combină bine Impact Whey Isolate?

Impact Whey Isolate este un amestec ideal pentru a reduce la minimum consumul de carbohidrați și grăsimi, perfect dacă vrei să slăbești și să te tonifiezi. Pentru mai mult ajutor în călătoria ta spre un corp mai slab, ia-l împreună cu Glucomanan - o fibră alimentară care poate ajuta la scăderea în greutate.2

Pentru alergeni vezi ingredientele îngroșate. Creat într-o unitate care procesează și ouă, gluten și produse ale acestora.

Aromă de măr și zmeură: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă, colorant (roșu de sfeclă), îndulcitor (sucraloză)

Aromă de banană: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă, colorant (curcumin), îndulcitor (sucraloză)

Aromă de banana split: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă, colorant(curcumin), îndulcitor (sucraloză)

Aromă de coacăze negre: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă, colorant (roșu de sfeclă), îndulcitor (sucraloză)

Aromă de afine: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă naturală (sulfiți), colorant (roșu de sfeclă, antocianină), acid (acid citric), îndulcitor (sucraloză)

Aromă de banană cu ciocolată: Izolat proteic din zer (lapte) (91%), emulgator (lecitină din soia), pudră de cacao, aromă, îndulcitor (sucraloză)

Aromă de brownie cu ciocolată: Izolat proteic din zer (lapte) (86%), emulgator (lecitină din soia), pudră de cacao cu un conținut scăzut de grăsime, aromă, îndulcitor (sucraloză)

Aromă de caramel cu ciocolată: Izolat proteic din zer (lapte) (91%), emulgator (lecitină din soia), pudră de cacao, aromă, îndulcitor (sucraloză)

Aromă de cereale cu ciocolată: Izolat proteic din zer (lapte) (91%), emulgator (lecitină din soia), pudră de cacao, aromă, îndulcitor (sucraloză).

Aromă de ciocolată cu cocos:Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă, colorant (E150c), regulator de aciditate (acid malic), îndulcitor (sucraloză).

Aromă de prăjituri cu ciocolată și cremă: Izolat proteic din zer (lapte) (91%), emulgator (lecitină din soia), pudră de cacao, aromă, îndulcitor (sucraloză)

Aromă de ciocolată cu portocale: Izolat proteic din zer (lapte) (91%), emulgator (lecitină din soia), pudră de cacao, aromă, îndulcitor (sucraloză)

Aromă de ciocolată cu unt de arahide: Izolat proteic din zer (lapte) (91%), emulgator (lecitină din soia), pudră de cacao, aromă, îndulcitor (sucraloză)

Aromă de ciocolată fină: Izolat proteic din zer (lapte) (91%), emulgator (lecitină din soia), pudră de cacao, aromă, îndulcitor (sucraloză)

Aromă de prăjitură cu scorțișoară: Izolat proteic din zer (lapte) (94%), aromă, emulgator (lecitină din soia), îndulcitor (sucraloză), sare.

Aromă de ciocolată dublă: Izolat proteic din zer (lapte) (91%), emulgator (lecitină din soia), pudră de cacao, aromă, îndulcitor (sucraloză)

Aromă de cereale cu fructe: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă, îndulcitor (sucraloză).

Aromă de arțar cu pecan: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă, colorant (E150c), îndulcitor (sucraloză)

Aromă de banană naturală: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă naturală, colorant (curcumin), îndulcitor (sucraloză)

Aromă naturală de banoffee: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă naturală, extract de malț, îndulcitor (sucraloză)

Aromă de ciocolată naturală: Izolat proteic din zer (lapte) (91%), emulgator (lecitină din soia), pudră de cacao, aromă naturală, îndulcitor (sucraloză)

Aromă de căpșună naturală: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă naturală, colorant (roșu de sfeclă), îndulcitor (sucraloză)

Aromă de vanilie naturală: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă naturală, îndulcitor (sucraloză)

Aromă de portocală și fructul pasiunii: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă, colorant (caroteni), îndulcitor (sucraloză)

Aromă de cremă de portocale: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă, colorant (caroteni), îndulcitor (sucraloză).

Aromă de ananas: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă, colorant (curcumin), îndulcitor (sucraloză)

Aromă de zmeură: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia),aromă naturală, coloranți (E162, E163), îndulcitor (sucraloză)

Aromă rocky road: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), pudră de cacao, aromă, îndulcitor (sucraloză)

Aromă de rom și stafide: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă, colorant (E150c), îndulcitor (sucraloză)

Aromă de caramel sărat: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă, colorant (E150c), îndulcitor (sucraloză)

Aromă de stracciatella: Izolat proteic din zer (lapte) (91%), emulgator (lecitină din soia), pudră de cacao, aromă (lapte), îndulcitor (sucraloză)

Aromă de căpșuni și zmeură: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă, colorant (E162, E163), îndulcitor (sucraloză)

Aromă de cremă de căpșuni: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă, colorant (roșu de sfeclă), îndulcitor (sucraloză)

Aromă de tiramisu: Izolat proteic din zer (lapte) (91%), emulgator (lecitină din soia), pudră de cacao, aromă, colorant (E150c), îndulcitor (sucraloză)

Aromă de toffee: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă, extract de malț, îndulcitor (sucraloză).

Fără aromă: Izolat proteic din zer (lapte) (100%), emulgator (lecitină din soia)

Aromă de vanilie: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă, îndulcitor (sucraloză)

Aromă de ciocolată albă: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă, îndulcitor (sucraloză).

Aromă de ciocolată cu mentă- stevia: Izolat proteic din zer (lapte) (89%), emulgator (lecitină din soia), aromă (pudră de cacao, aromă naturală, îndulcitor (glicozide din steviol).

Aromă de afine și zmeură- stevia: Izolat proteic din zer (lapte) (89%), emulgator (lecitină din soia), aromă (aromă naturală, colorant (roșu de sfeclă, antocianină) îndulcitor (glicozide din steviol).

Aromă de fructe de vară: Izolat proteic din zer (lapte) (94%), emulgator (lecitină din soia), aromă (aromă, acid (acid citric) ,colorant (roșu de sfeclă, curcumin) îndulcitor (sucraloză).

Aromă de vanilie cu zmeură: Izolat proteic din zer (lapte) (93%), emulgator (lecitină din soia), îndulcitor (sucraloză), aromă, aromă naturală.

Servire - 1 cupă (25g)

Serviri per pachet - 40 (1kg), 100 (2.5kg)

Informații nutriționale

  Per 100g Per servire
Energie 1584 kJ/373 kcal 396 kJ/93 kcal
Grăsimi 0.3 g 0.1 g
  din care saturate 0.3 g 0.1 g
Carbohidrați 2.5 g 0.6 g
  din care zaharuri 2.5 g 0.6 g
Proteine 90 g 23 g
Sare 0.50 g 0.13 g

 

Informațiile nutriționale sunt bazate pe versiunea fără aromă, când alegeți o aromă alternativă, valorile nutriționale pot varia.

Gamă:
Myprotein

Whey protein isolate ready-to-mix powder with sweeteners in multiple flavours.

Marcă:
Myprotein
Diet:
Vegetarian

Fara Gluten

Recenzii

Overall Rating : 4.59 / 5 (120 Recenziile clienților)
 • 85 5 star reviews
 • 28 4 star reviews
 • 3 3 star reviews
 • 1 2 star reviews
 • 3 1 star reviews
Vezi toate recenziile
 

Recenziile clientilor

Rezultatele difera de la o persoana la alta atunci cand review-ul se refera la alimente sau produse de cosmetica. Review-urile sunt independente si nu reprezinta parerile firmei The Hut Group.

Recomand, Gust bun

Gustul de caramel Sărat este bun, singura problema este ca punga nu se închide.

A fost util?

Da (1) Nu (0)
Reportează această recenzie

Foarte buna

Foarte buna.Inlocuieste cu succes o masa, Am incercat multe arome,insa m-am oprit la cea fara,pentru mine a fost mult mai ok asta.

A fost util?

Da (0) Nu (2)
Reportează această recenzie

Recenzie Impact Whey Isolate

Am cumpărat cu ciocolată și caramel. Gustul este ok, se simte ciocolata. Eu nu pot bea lapte așa că am amestecat-o cu apă si a fost ok. Am încercat si cu lapte de cocos dar este greu de băut pentru mine (cam grețoasă). Se amestecă foarte bine. Eu o amestec cu apa rece si o las peste noapte la frigider.

Merge bine cu:

Apa rece/ Lapte

A fost util?

Da (1) Nu (0)
Reportează această recenzie

Excelent

Raport foarte bun pret/proteina/gram. Gust neutru (fara aroma). Se mixeaza usor. Recomand.

A fost util?

Da (0) Nu (0)
Reportează această recenzie

Placut

Produs de calitate. Gustul de căpșuni este ușor de suportat.

A fost util?

Da (0) Nu (0)
Reportează această recenzie

Foarte multumita!

Varianta fara aroma este excelenta. Are un gust neutru, deloc gretos, textura placuta si se amesteca foarte bine. Recomand!

Merge bine cu:

Glutamina, Leucina/BCAA

A fost util?

Da (1) Nu (0)
Reportează această recenzie

Foarte bun

Operatie bariatrica, recomandat de medic, ales cu gust de banana, foarte bun

A fost util?

Da (0) Nu (1)
Reportează această recenzie

Impact whey protein isolate

Prefer această proteină din izolat proteic din zer, deoarece este de calitate, oferă o cantitate mare de proteine per porție și conține o cantitate infimă de grăsimi și carbohidrați. Prefer varianta fără aromă, deoarece este mai ok din punct de vedere al compoziției, fără arome sau îndulcitori, și poate fi folosită mai ușor în diverse combinații, după preferințe. În plus, conține și aminoacizi esențiali BCAA, care ajută atât în procesul de slăbire, cât și de construcție a masei musculare.

Merge bine cu:

BCAA opțional

A fost util?

Da (2) Nu (0)
Reportează această recenzie

calitate f scazuta

gustul de vanilie nici nu exista, foarte neutra, si face enorm de multa spuma. Nu recomand.

Merge bine cu:

apa

A fost util?

Da (4) Nu (2)
Reportează această recenzie

Calitate buna

Varianta fara aroma este ok la gust, se mixeaza destul de bine si spre surprinderea mea nu lasa un miros neplacut in shaker dupa folosire. Fiind putin lacto intolerant ma asteptam sa fiu balonat dar spre surprinderea mea m-am simtit foarte bine.

Merge bine cu:

Multivitamin blend, Flavdrops vanilie, scortisoara

A fost util?

Da (2) Nu (0)
Reportează această recenzie

Alţi clienţi au mai cumpărat