Până la 40% reducere - 36% discount actual | COD: MOSNICOLAE 🎁

Impact Whey Isolate

Unul dintre cele mai pure suplimente de zer disponibile, cu conținut de proteine de 90%

 • Vegetarian
 • Fara Gluten
RON 139.0

139.00RON

Impact Whey Isolate - 1kg - Fara aroma

Cu 23 g de proteine per porție, acest amestec de calitate superioară îți oferă proteinele de care ai nevoie. Provenit de la aceleași vaci care produc laptele și brânza pe care le consumi, este pur și simplu filtrat și uscat prin pulverizare pentru a produce nutrienți naturali.

 • 90% conținut de proteine
 • 23 g de proteine per porție
 • Zero grăsimi, zero zahăr și mai puțin de 1 g de carbohidrați

Este supusă unui proces de purificare profesional pentru a păstra integritatea maximă a proteinelor fără adaosuri inutile - rezultând un conținut de proteine de 90% cu zero grăsimi. Acest lucru ajută la creșterea și menținerea musculaturii importante,1 făcând Impact Whey Isolate un sprijin ideal pentru toate obiectivele de antrenament, indiferent dacă este vorba de depășirea unui record personal sau de simpla tonifiere.

Întoarce-te la sală în formă pentru următoarea sesiune - acest amestec conține aminoacizi esențiali, inclusiv BCAA-uri, care se regăsesc în mod natural în proteine, ajutând la construirea și refacerea musculaturii noi.1

Informații nutriționale bazate pe versiunea fără arome.

1. Proteinele contribuie la creșterea și menținerea masei musculare.

2. În contextul unei diete cu consum redus de energie, Glucomananul contribuie la scăderea în greutate. Efectul este atins atunci când se iau trei doze de 1 g pe zi.

Când trebuie luat Impact Whey Isolate?

Deoarece acest amestec se absoarbe rapid, îți recomandăm să-l iei cu 30-60 minute după antrenament - adaugă o cupă mare (25 g) în apă sau lapte, după preferințe. Este însă o modalitate excelentă de a-ți amplifica aportul de proteine în orice moment al zilei și poți savura o gamă imensă de arome, de la Rocky Road la Matcha.

Cu ce se combină bine Impact Whey Isolate?

Impact Whey Isolate este un amestec ideal pentru a reduce la minimum consumul de carbohidrați și grăsimi, perfect dacă vrei să slăbești și să te tonifiezi. Pentru mai mult ajutor în călătoria ta spre un corp mai slab, ia-l împreună cu Glucomanan - o fibră alimentară care poate ajuta la scăderea în greutate.2

Pentru alergeni vezi ingredientele îngroșate. Creat într-o unitate care procesează și ouă, gluten și produse ale acestora.

Aromă de măr și zmeură: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă, colorant (roșu de sfeclă), îndulcitor (sucraloză)

Aromă de banană: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă, colorant (curcumin), îndulcitor (sucraloză)

Aromă de banana split: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă, colorant(curcumin), îndulcitor (sucraloză)

Aromă de coacăze negre: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă, colorant (roșu de sfeclă), îndulcitor (sucraloză)

Aromă de afine: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă naturală (sulfiți), colorant (roșu de sfeclă, antocianină), acid (acid citric), îndulcitor (sucraloză)

Aromă de banană cu ciocolată: Izolat proteic din zer (lapte) (91%), emulgator (lecitină din soia), pudră de cacao, aromă, îndulcitor (sucraloză)

Aromă de brownie cu ciocolată: Izolat proteic din zer (lapte) (86%), emulgator (lecitină din soia), pudră de cacao cu un conținut scăzut de grăsime, aromă, îndulcitor (sucraloză)

Aromă de caramel cu ciocolată: Izolat proteic din zer (lapte) (91%), emulgator (lecitină din soia), pudră de cacao, aromă, îndulcitor (sucraloză)

Aromă de cereale cu ciocolată: Izolat proteic din zer (lapte) (91%), emulgator (lecitină din soia), pudră de cacao, aromă, îndulcitor (sucraloză).

Aromă de ciocolată cu cocos:Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă, colorant (E150c), regulator de aciditate (acid malic), îndulcitor (sucraloză).

Aromă de prăjituri cu ciocolată și cremă: Izolat proteic din zer (lapte) (91%), emulgator (lecitină din soia), pudră de cacao, aromă, îndulcitor (sucraloză)

Aromă de ciocolată cu portocale: Izolat proteic din zer (lapte) (91%), emulgator (lecitină din soia), pudră de cacao, aromă, îndulcitor (sucraloză)

Aromă de ciocolată cu unt de arahide: Izolat proteic din zer (lapte) (91%), emulgator (lecitină din soia), pudră de cacao, aromă, îndulcitor (sucraloză)

Aromă de ciocolată fină: Izolat proteic din zer (lapte) (91%), emulgator (lecitină din soia), pudră de cacao, aromă, îndulcitor (sucraloză)

Aromă de prăjitură cu scorțișoară: Izolat proteic din zer (lapte) (94%), aromă, emulgator (lecitină din soia), îndulcitor (sucraloză), sare.

Aromă de ciocolată dublă: Izolat proteic din zer (lapte) (91%), emulgator (lecitină din soia), pudră de cacao, aromă, îndulcitor (sucraloză)

Aromă de cereale cu fructe: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă, îndulcitor (sucraloză).

Aromă de arțar cu pecan: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă, colorant (E150c), îndulcitor (sucraloză)

Aromă de banană naturală: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă naturală, colorant (curcumin), îndulcitor (sucraloză)

Aromă naturală de banoffee: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă naturală, extract de malț, îndulcitor (sucraloză)

Aromă de ciocolată naturală: Izolat proteic din zer (lapte) (91%), emulgator (lecitină din soia), pudră de cacao, aromă naturală, îndulcitor (sucraloză)

Aromă de căpșună naturală: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă naturală, colorant (roșu de sfeclă), îndulcitor (sucraloză)

Aromă de vanilie naturală: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă naturală, îndulcitor (sucraloză)

Aromă de portocală și fructul pasiunii: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă, colorant (caroteni), îndulcitor (sucraloză)

Aromă de cremă de portocale: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă, colorant (caroteni), îndulcitor (sucraloză).

Aromă de ananas: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă, colorant (curcumin), îndulcitor (sucraloză)

Aromă de zmeură: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia),aromă naturală, coloranți (E162, E163), îndulcitor (sucraloză)

Aromă rocky road: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), pudră de cacao, aromă, îndulcitor (sucraloză)

Aromă de rom și stafide: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă, colorant (E150c), îndulcitor (sucraloză)

Aromă de caramel sărat: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă, colorant (E150c), îndulcitor (sucraloză)

Aromă de stracciatella: Izolat proteic din zer (lapte) (91%), emulgator (lecitină din soia), pudră de cacao, aromă (lapte), îndulcitor (sucraloză)

Aromă de căpșuni și zmeură: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă, colorant (E162, E163), îndulcitor (sucraloză)

Aromă de cremă de căpșuni: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă, colorant (roșu de sfeclă), îndulcitor (sucraloză)

Aromă de tiramisu: Izolat proteic din zer (lapte) (91%), emulgator (lecitină din soia), pudră de cacao, aromă, colorant (E150c), îndulcitor (sucraloză)

Aromă de toffee: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă, extract de malț, îndulcitor (sucraloză).

Fără aromă: Izolat proteic din zer (lapte) (100%), emulgator (lecitină din soia)

Aromă de vanilie: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă, îndulcitor (sucraloză)

Aromă de ciocolată albă: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă, îndulcitor (sucraloză).

Aromă de ciocolată cu mentă- stevia: Izolat proteic din zer (lapte) (89%), emulgator (lecitină din soia), aromă (pudră de cacao, aromă naturală, îndulcitor (glicozide din steviol).

Aromă de afine și zmeură- stevia: Izolat proteic din zer (lapte) (89%), emulgator (lecitină din soia), aromă (aromă naturală, colorant (roșu de sfeclă, antocianină) îndulcitor (glicozide din steviol).

Aromă de fructe de vară: Izolat proteic din zer (lapte) (94%), emulgator (lecitină din soia), aromă (aromă, acid (acid citric) ,colorant (roșu de sfeclă, curcumin) îndulcitor (sucraloză).

Aromă de vanilie cu zmeură: Izolat proteic din zer (lapte) (93%), emulgator (lecitină din soia), îndulcitor (sucraloză), aromă, aromă naturală.

Servire - 1 cupă (25g)

Serviri per pachet - 40 (1kg), 100 (2.5kg)

Informații nutriționale

  Per 100g Per servire
Energie 1584 kJ/373 kcal 396 kJ/93 kcal
Grăsimi 0.3 g 0.1 g
  din care saturate 0.3 g 0.1 g
Carbohidrați 2.5 g 0.6 g
  din care zaharuri 2.5 g 0.6 g
Proteine 90 g 23 g
Sare 0.50 g 0.13 g

 

Informațiile nutriționale sunt bazate pe versiunea fără aromă, când alegeți o aromă alternativă, valorile nutriționale pot varia.

Marcă:
Myprotein
Gamă:
Myprotein
Diet:
Vegetarian

Fara Gluten

Whey protein isolate ready-to-mix powder with sweeteners in multiple flavours.

Impact Whey Isolate

Unul dintre cele mai pure suplimente de zer disponibile, cu conținut de proteine de 90%

 • Vegetarian
 • Fara Gluten
RON 139.0

139.00RON

Quantity:

Item limited to max quantity of 5000

( 0 item is in your basket items are in your basket )

 

În stoc

-

De obicei expediat în termen de 24 de ore

Până la 40% reducere | Cod: MOSNICOLAE🎁

Până la 40% reducere | COD: MOSNICOLAE 🎁


Nu rata ocazia de a beneficia de super reduceri!

Oferta este valabilă pentru o perioada limitata sau în limita stocului disponibil. Puteţi folosi doar un singur cod pe comandă. Reducerea maxima este de 500 RON per comanda

*Codul de reducere nu poate fi aplicat la aceste produse

Cumpara acum

Live Chat

Timpul de conexiune este in medie de 25 sec

Timpul de conexiune este in medie de 25 sec

Cu 23 g de proteine per porție, acest amestec de calitate superioară îți oferă proteinele de care ai nevoie. Provenit de la aceleași vaci care produc laptele și brânza pe care le consumi, este pur și simplu filtrat și uscat prin pulverizare pentru a produce nutrienți naturali.

 • 90% conținut de proteine
 • 23 g de proteine per porție
 • Zero grăsimi, zero zahăr și mai puțin de 1 g de carbohidrați

Este supusă unui proces de purificare profesional pentru a păstra integritatea maximă a proteinelor fără adaosuri inutile - rezultând un conținut de proteine de 90% cu zero grăsimi. Acest lucru ajută la creșterea și menținerea musculaturii importante,1 făcând Impact Whey Isolate un sprijin ideal pentru toate obiectivele de antrenament, indiferent dacă este vorba de depășirea unui record personal sau de simpla tonifiere.

Întoarce-te la sală în formă pentru următoarea sesiune - acest amestec conține aminoacizi esențiali, inclusiv BCAA-uri, care se regăsesc în mod natural în proteine, ajutând la construirea și refacerea musculaturii noi.1

Informații nutriționale bazate pe versiunea fără arome.

1. Proteinele contribuie la creșterea și menținerea masei musculare.

2. În contextul unei diete cu consum redus de energie, Glucomananul contribuie la scăderea în greutate. Efectul este atins atunci când se iau trei doze de 1 g pe zi.

Când trebuie luat Impact Whey Isolate?

Deoarece acest amestec se absoarbe rapid, îți recomandăm să-l iei cu 30-60 minute după antrenament - adaugă o cupă mare (25 g) în apă sau lapte, după preferințe. Este însă o modalitate excelentă de a-ți amplifica aportul de proteine în orice moment al zilei și poți savura o gamă imensă de arome, de la Rocky Road la Matcha.

Cu ce se combină bine Impact Whey Isolate?

Impact Whey Isolate este un amestec ideal pentru a reduce la minimum consumul de carbohidrați și grăsimi, perfect dacă vrei să slăbești și să te tonifiezi. Pentru mai mult ajutor în călătoria ta spre un corp mai slab, ia-l împreună cu Glucomanan - o fibră alimentară care poate ajuta la scăderea în greutate.2

Pentru alergeni vezi ingredientele îngroșate. Creat într-o unitate care procesează și ouă, gluten și produse ale acestora.

Aromă de măr și zmeură: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă, colorant (roșu de sfeclă), îndulcitor (sucraloză)

Aromă de banană: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă, colorant (curcumin), îndulcitor (sucraloză)

Aromă de banana split: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă, colorant(curcumin), îndulcitor (sucraloză)

Aromă de coacăze negre: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă, colorant (roșu de sfeclă), îndulcitor (sucraloză)

Aromă de afine: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă naturală (sulfiți), colorant (roșu de sfeclă, antocianină), acid (acid citric), îndulcitor (sucraloză)

Aromă de banană cu ciocolată: Izolat proteic din zer (lapte) (91%), emulgator (lecitină din soia), pudră de cacao, aromă, îndulcitor (sucraloză)

Aromă de brownie cu ciocolată: Izolat proteic din zer (lapte) (86%), emulgator (lecitină din soia), pudră de cacao cu un conținut scăzut de grăsime, aromă, îndulcitor (sucraloză)

Aromă de caramel cu ciocolată: Izolat proteic din zer (lapte) (91%), emulgator (lecitină din soia), pudră de cacao, aromă, îndulcitor (sucraloză)

Aromă de cereale cu ciocolată: Izolat proteic din zer (lapte) (91%), emulgator (lecitină din soia), pudră de cacao, aromă, îndulcitor (sucraloză).

Aromă de ciocolată cu cocos:Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă, colorant (E150c), regulator de aciditate (acid malic), îndulcitor (sucraloză).

Aromă de prăjituri cu ciocolată și cremă: Izolat proteic din zer (lapte) (91%), emulgator (lecitină din soia), pudră de cacao, aromă, îndulcitor (sucraloză)

Aromă de ciocolată cu portocale: Izolat proteic din zer (lapte) (91%), emulgator (lecitină din soia), pudră de cacao, aromă, îndulcitor (sucraloză)

Aromă de ciocolată cu unt de arahide: Izolat proteic din zer (lapte) (91%), emulgator (lecitină din soia), pudră de cacao, aromă, îndulcitor (sucraloză)

Aromă de ciocolată fină: Izolat proteic din zer (lapte) (91%), emulgator (lecitină din soia), pudră de cacao, aromă, îndulcitor (sucraloză)

Aromă de prăjitură cu scorțișoară: Izolat proteic din zer (lapte) (94%), aromă, emulgator (lecitină din soia), îndulcitor (sucraloză), sare.

Aromă de ciocolată dublă: Izolat proteic din zer (lapte) (91%), emulgator (lecitină din soia), pudră de cacao, aromă, îndulcitor (sucraloză)

Aromă de cereale cu fructe: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă, îndulcitor (sucraloză).

Aromă de arțar cu pecan: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă, colorant (E150c), îndulcitor (sucraloză)

Aromă de banană naturală: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă naturală, colorant (curcumin), îndulcitor (sucraloză)

Aromă naturală de banoffee: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă naturală, extract de malț, îndulcitor (sucraloză)

Aromă de ciocolată naturală: Izolat proteic din zer (lapte) (91%), emulgator (lecitină din soia), pudră de cacao, aromă naturală, îndulcitor (sucraloză)

Aromă de căpșună naturală: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă naturală, colorant (roșu de sfeclă), îndulcitor (sucraloză)

Aromă de vanilie naturală: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă naturală, îndulcitor (sucraloză)

Aromă de portocală și fructul pasiunii: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă, colorant (caroteni), îndulcitor (sucraloză)

Aromă de cremă de portocale: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă, colorant (caroteni), îndulcitor (sucraloză).

Aromă de ananas: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă, colorant (curcumin), îndulcitor (sucraloză)

Aromă de zmeură: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia),aromă naturală, coloranți (E162, E163), îndulcitor (sucraloză)

Aromă rocky road: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), pudră de cacao, aromă, îndulcitor (sucraloză)

Aromă de rom și stafide: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă, colorant (E150c), îndulcitor (sucraloză)

Aromă de caramel sărat: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă, colorant (E150c), îndulcitor (sucraloză)

Aromă de stracciatella: Izolat proteic din zer (lapte) (91%), emulgator (lecitină din soia), pudră de cacao, aromă (lapte), îndulcitor (sucraloză)

Aromă de căpșuni și zmeură: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă, colorant (E162, E163), îndulcitor (sucraloză)

Aromă de cremă de căpșuni: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă, colorant (roșu de sfeclă), îndulcitor (sucraloză)

Aromă de tiramisu: Izolat proteic din zer (lapte) (91%), emulgator (lecitină din soia), pudră de cacao, aromă, colorant (E150c), îndulcitor (sucraloză)

Aromă de toffee: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă, extract de malț, îndulcitor (sucraloză).

Fără aromă: Izolat proteic din zer (lapte) (100%), emulgator (lecitină din soia)

Aromă de vanilie: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă, îndulcitor (sucraloză)

Aromă de ciocolată albă: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă, îndulcitor (sucraloză).

Aromă de ciocolată cu mentă- stevia: Izolat proteic din zer (lapte) (89%), emulgator (lecitină din soia), aromă (pudră de cacao, aromă naturală, îndulcitor (glicozide din steviol).

Aromă de afine și zmeură- stevia: Izolat proteic din zer (lapte) (89%), emulgator (lecitină din soia), aromă (aromă naturală, colorant (roșu de sfeclă, antocianină) îndulcitor (glicozide din steviol).

Aromă de fructe de vară: Izolat proteic din zer (lapte) (94%), emulgator (lecitină din soia), aromă (aromă, acid (acid citric) ,colorant (roșu de sfeclă, curcumin) îndulcitor (sucraloză).

Aromă de vanilie cu zmeură: Izolat proteic din zer (lapte) (93%), emulgator (lecitină din soia), îndulcitor (sucraloză), aromă, aromă naturală.

Servire - 1 cupă (25g)

Serviri per pachet - 40 (1kg), 100 (2.5kg)

Informații nutriționale

  Per 100g Per servire
Energie 1584 kJ/373 kcal 396 kJ/93 kcal
Grăsimi 0.3 g 0.1 g
  din care saturate 0.3 g 0.1 g
Carbohidrați 2.5 g 0.6 g
  din care zaharuri 2.5 g 0.6 g
Proteine 90 g 23 g
Sare 0.50 g 0.13 g

 

Informațiile nutriționale sunt bazate pe versiunea fără aromă, când alegeți o aromă alternativă, valorile nutriționale pot varia.

Marcă:
Myprotein
Gamă:
Myprotein
Diet:
Vegetarian

Fara Gluten

Whey protein isolate ready-to-mix powder with sweeteners in multiple flavours.

Recenzii

Overall Rating : 4.58 / 5 (108 Recenziile clienților)
 • 75 5 star reviews
 • 27 4 star reviews
 • 3 3 star reviews
 • 0 2 star reviews
 • 3 1 star reviews
Vezi toate recenziile
 

Recenziile clientilor

Rezultatele difera de la o persoana la alta atunci cand review-ul se refera la alimente sau produse de cosmetica. Review-urile sunt independente si nu reprezinta parerile firmei The Hut Group.

Sursa foarte buna de proteine

Am vrut neaparat ceva fara gluten si m-a atras cantitatea de proteine pe suta de grame. Modul ideal de mixare pentru mine este intr-un smoothie/milkshake, dar am reusit sa il amestec si cu lapte (desi erau ceva cocoloase) direct in cana cu lingurita, sau cu iaurt si cereale dimieneata. E o sursa foarte buna de proteine, mai ales inainte de un workout.

A fost util?

Da (1) Nu (0)
Reportează această recenzie

Foarte buna

O pudra proteica buna, se mixeaza destul de bine in apa sau lapte

A fost util?

Da (0) Nu (0)
Reportează această recenzie

Foarte multumita

Antrenoarea mi-a recomandat acest mix datorita procentului mare de proteina pe care il contine, impreuna cu lipsa zaharului. Am ales aroma de ciocolata si banane, e foarte bun, iar ca mixabilitate, avand in vedere ca il fac la blender, iese super ok, il recomand.

Merge bine cu:

Lapte vegetal de migdale, orez, grau.

A fost util?

Da (0) Nu (2)
Reportează această recenzie

Good

Prefer varianta fără aromă pentru că stomacul meu suportă dulcele doar în cantitate mică. Unele loturi au gust neutru altele ușor neplăcut. Când este amestecat cu iaurt și vitamina C gustul izolatului se simte cel mai puțin. Cu iaurt, izolatul poate fi amestecat și cu lingurița obișnuită într-o ceașcă de cafea sau într-un bol mic, fără să rezulte cocoloașe, cu puțin exercițiu. Prefer varianta asta când doresc un amestec concentrat (o măsură la maxim 100 ml iaurt), fără bule de aer, pe care să-l ingerez repede și care să nu îmi umfle burta. Când vreau răsfăț, adaug în iaurt fructe (căpșuni / zmeură / banane) sau un pic de înghețată. Este foarte bună și combinația lapte + izolat fără aromă + proteine cu aromă (de ciocolată / mocha / ciocolată cu mentă / castane).

A fost util?

Da (1) Nu (0)
Reportează această recenzie

Perfecta

Cel mai bun raport pret calitate. Gustul este foarte bun, si la varianta fara aroma. In general proteinele din zer imi cauzeaza acnee, dar dupa acest izolat se reduce drastic apraitia ei.

Merge bine cu:

Apa, Ovaz, 

A fost util?

Da (1) Nu (0)
Reportează această recenzie

Whey isolate

Este o proteina de calitate cu care m-a înțeleg de minune, o folosesc in orice rețeta(clătite,budinca de ovăz, prăjituri, etc..)plictisitoare cu gust neutru, deci aceasta proteina schimba gustul acele plictisitor in ceva super bun! Recomand!!

Merge bine cu:

Orice(imaginație ai nevoie)

A fost util?

Da (0) Nu (1)
Reportează această recenzie

Informatii nutritionale false

Atentie mare la ce cumparati! La informatii nutritionale ni se prezinta doar varianta fara aroma. Chiar si dupa ce selectezi aroma, informatiile nutritionale raman aceleasi. Am cumparat varianta chocolate nut. Pe site scrie ca per 100g va contine 0.3g grasimi, 2.5g carbo si 90g proteina. Mie acasa mi-a ajuns sacul pe care scrie per 100g, 0.8g grasimi, 6.3 carbo, 82g proteina. Deci, 4 grame in plus de carbo si 8 grame in minus de proteina! Practic am platit un produs si mi s-a livrat un alt produs.

Merge bine cu:

Un marketing mai transparent

A fost util?

Da (35) Nu (8)
Reportează această recenzie

foarte bun

Am ales această pudră pentru că o pot comanda în varianta fără aromă evitând astfel îndulcitorii artificiali. Are gust bun

A fost util?

Da (0) Nu (0)
Reportează această recenzie

IWI gust neutru

Impact Whey Isolate gust neutru, chiar nu are nici un gust. Il combin cu lapte si o masura de 100% Essentiale Electrolyte ca sa fie macar sarat de la electroliti. Am luat si simplu cu apa si abea am putut sa-l inghit, are gust de creta. Baloneaza foarte mult iar gazele puturoase sunt eliminate pe ambele parti cam la 12 ore dupa inghitire, iar sedintele de eliminare tin mai mult de 24 de ore. Iau o portie dimineata in ziua antrenamentului, inainte si dupa antrenament iau un PreWorkOut si o proteina cu dubla absortie de la alte firme... Il foloesc doar la antrenamentele de forta intense pe bicicleta/ urcare (cadenta mica in forta si puls ridicat) sau la sala doar pentru picioare.

Merge bine cu:

Merge cu 1 g de 100% Essentiale Electrolyte daca il combini cu lapte. Cu apa are doar un gust usor sarat de la electroliti si personal nu imi place combinat cu apa.

A fost util?

Da (4) Nu (3)
Reportează această recenzie

Ciocolata alba

varianta cu ciocolata alba este groaznica. Le-am trimis mesaj celor de la myprotein ca sa sesizez problema crezand ca am nimerit eu un lot stricat sau ceva. Mi s-a spus ca nu este nicio problema cu proteinele si ca asa este gustul lor. Nu recomand aceasta aroma, are un miros foarte intepator, textura este diferita de alte arome pe care le-am mai testat iar gustul nu este deloc placut; as spune chiar ca imposibil de servit aceasta aroma:)

A fost util?

Da (4) Nu (0)
Reportează această recenzie

Alţi clienţi au mai cumpărat