1 + 1 GRATIS la produsele din această listă
+30% REDUCERE la restul comenzii | COD: RO30 + 🎁

Impact Whey Isolate

Unul dintre cele mai pure suplimente de zer disponibile, cu conținut de proteine de 90%

 • Vegetarian
 • Fara Gluten
RON 189.0

189.00RON

Cu 23 g de proteine per porție, acest amestec de calitate superioară îți oferă proteinele de care ai nevoie. Provenit de la aceleași vaci care produc laptele și brânza pe care le consumi, este pur și simplu filtrat și uscat prin pulverizare pentru a produce nutrienți naturali.

Certificare Informed Choice

Informed Choice este un standard global în controlul calității produse de nutriție sportivă. Asigurând monitorizarea comerțului cu amănuntul și pe baza unui program de verificare a suplimentelor, Informed Choice contribuie la reducerea riscului deja scăzut ca suplimentele să fie contaminate cu impurități și substanțe interzise. Informed Choice, vă dă încredere că Impact Whey Isolate este fabricat cu respectarea celor mai înalte standarde.

 • 90% conținut de proteine
 • 23 g de proteine per porție
 • Zero grăsimi, zero zahăr și mai puțin de 1 g de carbohidrați

Este supusă unui proces de purificare profesional pentru a păstra integritatea maximă a proteinelor fără adaosuri inutile - rezultând un conținut de proteine de 90% cu zero grăsimi. Acest lucru ajută la creșterea și menținerea musculaturii importante,1 făcând Impact Whey Isolate un sprijin ideal pentru toate obiectivele de antrenament, indiferent dacă este vorba de depășirea unui record personal sau de simpla tonifiere.

Întoarce-te la sală în formă pentru următoarea sesiune - acest amestec conține aminoacizi esențiali, inclusiv BCAA-uri, care se regăsesc în mod natural în proteine, ajutând la construirea și refacerea musculaturii noi.1

Informații nutriționale bazate pe versiunea fără arome.

1. Proteinele contribuie la creșterea și menținerea masei musculare.

2. În contextul unei diete cu consum redus de energie, Glucomananul contribuie la scăderea în greutate. Efectul este atins atunci când se iau trei doze de 1 g pe zi.

Când trebuie luat Impact Whey Isolate?

Deoarece acest amestec se absoarbe rapid, îți recomandăm să-l iei cu 30-60 minute după antrenament - adaugă o cupă mare (25 g) în apă sau lapte, după preferințe. Este însă o modalitate excelentă de a-ți amplifica aportul de proteine în orice moment al zilei și poți savura o gamă imensă de arome, de la Rocky Road la Matcha.

Cu ce se combină bine Impact Whey Isolate?

Impact Whey Isolate este un amestec ideal pentru a reduce la minimum consumul de carbohidrați și grăsimi, perfect dacă vrei să slăbești și să te tonifiezi. Pentru mai mult ajutor în călătoria ta spre un corp mai slab, ia-l împreună cu Glucomanan - o fibră alimentară care poate ajuta la scăderea în greutate.2

Pentru alergeni vezi ingredientele îngroșate. Creat într-o unitate care procesează și ouă, gluten și produse ale acestora.

Aromă de măr și zmeură: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă, colorant (roșu de sfeclă), îndulcitor (sucraloză)

Aromă de banană: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă, colorant (curcumin), îndulcitor (sucraloză)

Aromă de banana split: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă, colorant(curcumin), îndulcitor (sucraloză)

Aromă de coacăze negre: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă, colorant (roșu de sfeclă), îndulcitor (sucraloză)

Aromă de afine: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă naturală (sulfiți), colorant (roșu de sfeclă, antocianină), acid (acid citric), îndulcitor (sucraloză)

Aromă de banană cu ciocolată: Izolat proteic din zer (lapte) (91%), emulgator (lecitină din soia), pudră de cacao, aromă, îndulcitor (sucraloză)

Aromă de brownie cu ciocolată: Izolat proteic din zer (lapte) (86%), emulgator (lecitină din soia), pudră de cacao cu un conținut scăzut de grăsime, aromă, îndulcitor (sucraloză)

Aromă de caramel cu ciocolată: Izolat proteic din zer (lapte) (91%), emulgator (lecitină din soia), pudră de cacao, aromă, îndulcitor (sucraloză)

Aromă de cereale cu ciocolată: Izolat proteic din zer (lapte) (91%), emulgator (lecitină din soia), pudră de cacao, aromă, îndulcitor (sucraloză).

Aromă de ciocolată cu cocos:Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă, colorant (E150c), regulator de aciditate (acid malic), îndulcitor (sucraloză).

Aromă de prăjituri cu ciocolată și cremă: Izolat proteic din zer (lapte) (91%), emulgator (lecitină din soia), pudră de cacao, aromă, îndulcitor (sucraloză)

Aromă de ciocolată cu portocale: Izolat proteic din zer (lapte) (91%), emulgator (lecitină din soia), pudră de cacao, aromă, îndulcitor (sucraloză)

Aromă de ciocolată cu unt de arahide: Izolat proteic din zer (lapte) (91%), emulgator (lecitină din soia), pudră de cacao, aromă, îndulcitor (sucraloză)

Aromă de ciocolată fină: Izolat proteic din zer (lapte) (91%), emulgator (lecitină din soia), pudră de cacao, aromă, îndulcitor (sucraloză)

Aromă de prăjitură cu scorțișoară: Izolat proteic din zer (lapte) (94%), aromă, emulgator (lecitină din soia), îndulcitor (sucraloză), sare.

Aromă de ciocolată dublă: Izolat proteic din zer (lapte) (91%), emulgator (lecitină din soia), pudră de cacao, aromă, îndulcitor (sucraloză)

Aromă de cereale cu fructe: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă, îndulcitor (sucraloză).

Aromă de arțar cu pecan: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă, colorant (E150c), îndulcitor (sucraloză)

Aromă de banană naturală: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă naturală, colorant (curcumin), îndulcitor (sucraloză)

Aromă naturală de banoffee: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă naturală, extract de malț, îndulcitor (sucraloză)

Aromă de ciocolată naturală: Izolat proteic din zer (lapte) (91%), emulgator (lecitină din soia), pudră de cacao, aromă naturală, îndulcitor (sucraloză)

Aromă de căpșună naturală: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă naturală, colorant (roșu de sfeclă), îndulcitor (sucraloză)

Aromă de vanilie naturală: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă naturală, îndulcitor (sucraloză)

Aromă de portocală și fructul pasiunii: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă, colorant (caroteni), îndulcitor (sucraloză)

Aromă de cremă de portocale: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă, colorant (caroteni), îndulcitor (sucraloză).

Aromă de ananas: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă, colorant (curcumin), îndulcitor (sucraloză)

Aromă de zmeură: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia),aromă naturală, coloranți (E162, E163), îndulcitor (sucraloză)

Aromă rocky road: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), pudră de cacao, aromă, îndulcitor (sucraloză)

Aromă de rom și stafide: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă, colorant (E150c), îndulcitor (sucraloză)

Aromă de caramel sărat: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă, colorant (E150c), îndulcitor (sucraloză)

Aromă de stracciatella: Izolat proteic din zer (lapte) (91%), emulgator (lecitină din soia), pudră de cacao, aromă (lapte), îndulcitor (sucraloză)

Aromă de căpșuni și zmeură: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă, colorant (E162, E163), îndulcitor (sucraloză)

Aromă de cremă de căpșuni: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă, colorant (roșu de sfeclă), îndulcitor (sucraloză)

Aromă de tiramisu: Izolat proteic din zer (lapte) (91%), emulgator (lecitină din soia), pudră de cacao, aromă, colorant (E150c), îndulcitor (sucraloză)

Aromă de toffee: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă, extract de malț, îndulcitor (sucraloză).

Fără aromă: Izolat proteic din zer (lapte) (100%), emulgator (lecitină din soia)

Aromă de vanilie: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă, îndulcitor (sucraloză)

Aromă de ciocolată albă: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă, îndulcitor (sucraloză).

Aromă de ciocolată cu mentă- stevia: Izolat proteic din zer (lapte) (89%), emulgator (lecitină din soia), aromă (pudră de cacao, aromă naturală, îndulcitor (glicozide din steviol).

Aromă de afine și zmeură- stevia: Izolat proteic din zer (lapte) (89%), emulgator (lecitină din soia), aromă (aromă naturală, colorant (roșu de sfeclă, antocianină) îndulcitor (glicozide din steviol).

Aromă de fructe de vară: Izolat proteic din zer (lapte) (94%), emulgator (lecitină din soia), aromă (aromă, acid (acid citric) ,colorant (roșu de sfeclă, curcumin) îndulcitor (sucraloză).

Aromă de vanilie cu zmeură: Izolat proteic din zer (lapte) (93%), emulgator (lecitină din soia), îndulcitor (sucraloză), aromă, aromă naturală.

Servire - 1 cupă (25g)

Serviri per pachet - 40 (1kg), 100 (2.5kg)

Informații nutriționale

  Per 100g Per servire
Energie 1584 kJ/373 kcal 396 kJ/93 kcal
Grăsimi 0.3 g 0.1 g
  din care saturate 0.3 g 0.1 g
Carbohidrați 2.5 g 0.6 g
  din care zaharuri 2.5 g 0.6 g
Proteine 90 g 23 g
Sare 0.50 g 0.13 g

 

Informațiile nutriționale sunt bazate pe versiunea fără aromă, când alegeți o aromă alternativă, valorile nutriționale pot varia.

Gamă:
Myprotein

Whey protein isolate ready-to-mix powder with sweeteners in multiple flavours.

Marcă:
Myprotein
Diet:
Vegetarian

Fara Gluten

Impact Whey Isolate

Unul dintre cele mai pure suplimente de zer disponibile, cu conținut de proteine de 90%

 • Vegetarian
 • Fara Gluten
RON 189.0

189.00RON

Quantity:

( 0 item is in your basket items are in your basket )

 

În stoc

-

De obicei expediat în termen de 24 de ore

30% REDUCERE la restul comenzii | COD: RO30

30% REDUCERE la restul comenzii | COD: RO30

Nu rata ocazia de a beneficia de super reduceri!

Reducerea se aplică la aproape toate produsele de pe site. Click aici pentru a identifica produsele excluse din ofertă.

Oferta este valabilă pentru o perioada limitata sau în limita stocului disponibil. Puteţi folosi doar un singur cod pe comandă. Reducerea maxima este de 6000 RON per comanda.

Cumpără

Live Chat

Timpul de conexiune este in medie de 25 sec

Timpul de conexiune este in medie de 25 sec

Cu 23 g de proteine per porție, acest amestec de calitate superioară îți oferă proteinele de care ai nevoie. Provenit de la aceleași vaci care produc laptele și brânza pe care le consumi, este pur și simplu filtrat și uscat prin pulverizare pentru a produce nutrienți naturali.

Certificare Informed Choice

Informed Choice este un standard global în controlul calității produse de nutriție sportivă. Asigurând monitorizarea comerțului cu amănuntul și pe baza unui program de verificare a suplimentelor, Informed Choice contribuie la reducerea riscului deja scăzut ca suplimentele să fie contaminate cu impurități și substanțe interzise. Informed Choice, vă dă încredere că Impact Whey Isolate este fabricat cu respectarea celor mai înalte standarde.

 • 90% conținut de proteine
 • 23 g de proteine per porție
 • Zero grăsimi, zero zahăr și mai puțin de 1 g de carbohidrați

Este supusă unui proces de purificare profesional pentru a păstra integritatea maximă a proteinelor fără adaosuri inutile - rezultând un conținut de proteine de 90% cu zero grăsimi. Acest lucru ajută la creșterea și menținerea musculaturii importante,1 făcând Impact Whey Isolate un sprijin ideal pentru toate obiectivele de antrenament, indiferent dacă este vorba de depășirea unui record personal sau de simpla tonifiere.

Întoarce-te la sală în formă pentru următoarea sesiune - acest amestec conține aminoacizi esențiali, inclusiv BCAA-uri, care se regăsesc în mod natural în proteine, ajutând la construirea și refacerea musculaturii noi.1

Informații nutriționale bazate pe versiunea fără arome.

1. Proteinele contribuie la creșterea și menținerea masei musculare.

2. În contextul unei diete cu consum redus de energie, Glucomananul contribuie la scăderea în greutate. Efectul este atins atunci când se iau trei doze de 1 g pe zi.

Când trebuie luat Impact Whey Isolate?

Deoarece acest amestec se absoarbe rapid, îți recomandăm să-l iei cu 30-60 minute după antrenament - adaugă o cupă mare (25 g) în apă sau lapte, după preferințe. Este însă o modalitate excelentă de a-ți amplifica aportul de proteine în orice moment al zilei și poți savura o gamă imensă de arome, de la Rocky Road la Matcha.

Cu ce se combină bine Impact Whey Isolate?

Impact Whey Isolate este un amestec ideal pentru a reduce la minimum consumul de carbohidrați și grăsimi, perfect dacă vrei să slăbești și să te tonifiezi. Pentru mai mult ajutor în călătoria ta spre un corp mai slab, ia-l împreună cu Glucomanan - o fibră alimentară care poate ajuta la scăderea în greutate.2

Pentru alergeni vezi ingredientele îngroșate. Creat într-o unitate care procesează și ouă, gluten și produse ale acestora.

Aromă de măr și zmeură: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă, colorant (roșu de sfeclă), îndulcitor (sucraloză)

Aromă de banană: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă, colorant (curcumin), îndulcitor (sucraloză)

Aromă de banana split: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă, colorant(curcumin), îndulcitor (sucraloză)

Aromă de coacăze negre: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă, colorant (roșu de sfeclă), îndulcitor (sucraloză)

Aromă de afine: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă naturală (sulfiți), colorant (roșu de sfeclă, antocianină), acid (acid citric), îndulcitor (sucraloză)

Aromă de banană cu ciocolată: Izolat proteic din zer (lapte) (91%), emulgator (lecitină din soia), pudră de cacao, aromă, îndulcitor (sucraloză)

Aromă de brownie cu ciocolată: Izolat proteic din zer (lapte) (86%), emulgator (lecitină din soia), pudră de cacao cu un conținut scăzut de grăsime, aromă, îndulcitor (sucraloză)

Aromă de caramel cu ciocolată: Izolat proteic din zer (lapte) (91%), emulgator (lecitină din soia), pudră de cacao, aromă, îndulcitor (sucraloză)

Aromă de cereale cu ciocolată: Izolat proteic din zer (lapte) (91%), emulgator (lecitină din soia), pudră de cacao, aromă, îndulcitor (sucraloză).

Aromă de ciocolată cu cocos:Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă, colorant (E150c), regulator de aciditate (acid malic), îndulcitor (sucraloză).

Aromă de prăjituri cu ciocolată și cremă: Izolat proteic din zer (lapte) (91%), emulgator (lecitină din soia), pudră de cacao, aromă, îndulcitor (sucraloză)

Aromă de ciocolată cu portocale: Izolat proteic din zer (lapte) (91%), emulgator (lecitină din soia), pudră de cacao, aromă, îndulcitor (sucraloză)

Aromă de ciocolată cu unt de arahide: Izolat proteic din zer (lapte) (91%), emulgator (lecitină din soia), pudră de cacao, aromă, îndulcitor (sucraloză)

Aromă de ciocolată fină: Izolat proteic din zer (lapte) (91%), emulgator (lecitină din soia), pudră de cacao, aromă, îndulcitor (sucraloză)

Aromă de prăjitură cu scorțișoară: Izolat proteic din zer (lapte) (94%), aromă, emulgator (lecitină din soia), îndulcitor (sucraloză), sare.

Aromă de ciocolată dublă: Izolat proteic din zer (lapte) (91%), emulgator (lecitină din soia), pudră de cacao, aromă, îndulcitor (sucraloză)

Aromă de cereale cu fructe: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă, îndulcitor (sucraloză).

Aromă de arțar cu pecan: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă, colorant (E150c), îndulcitor (sucraloză)

Aromă de banană naturală: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă naturală, colorant (curcumin), îndulcitor (sucraloză)

Aromă naturală de banoffee: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă naturală, extract de malț, îndulcitor (sucraloză)

Aromă de ciocolată naturală: Izolat proteic din zer (lapte) (91%), emulgator (lecitină din soia), pudră de cacao, aromă naturală, îndulcitor (sucraloză)

Aromă de căpșună naturală: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă naturală, colorant (roșu de sfeclă), îndulcitor (sucraloză)

Aromă de vanilie naturală: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă naturală, îndulcitor (sucraloză)

Aromă de portocală și fructul pasiunii: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă, colorant (caroteni), îndulcitor (sucraloză)

Aromă de cremă de portocale: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă, colorant (caroteni), îndulcitor (sucraloză).

Aromă de ananas: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă, colorant (curcumin), îndulcitor (sucraloză)

Aromă de zmeură: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia),aromă naturală, coloranți (E162, E163), îndulcitor (sucraloză)

Aromă rocky road: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), pudră de cacao, aromă, îndulcitor (sucraloză)

Aromă de rom și stafide: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă, colorant (E150c), îndulcitor (sucraloză)

Aromă de caramel sărat: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă, colorant (E150c), îndulcitor (sucraloză)

Aromă de stracciatella: Izolat proteic din zer (lapte) (91%), emulgator (lecitină din soia), pudră de cacao, aromă (lapte), îndulcitor (sucraloză)

Aromă de căpșuni și zmeură: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă, colorant (E162, E163), îndulcitor (sucraloză)

Aromă de cremă de căpșuni: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă, colorant (roșu de sfeclă), îndulcitor (sucraloză)

Aromă de tiramisu: Izolat proteic din zer (lapte) (91%), emulgator (lecitină din soia), pudră de cacao, aromă, colorant (E150c), îndulcitor (sucraloză)

Aromă de toffee: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă, extract de malț, îndulcitor (sucraloză).

Fără aromă: Izolat proteic din zer (lapte) (100%), emulgator (lecitină din soia)

Aromă de vanilie: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă, îndulcitor (sucraloză)

Aromă de ciocolată albă: Izolat proteic din zer (lapte) (96%), emulgator (lecitină din soia), aromă, îndulcitor (sucraloză).

Aromă de ciocolată cu mentă- stevia: Izolat proteic din zer (lapte) (89%), emulgator (lecitină din soia), aromă (pudră de cacao, aromă naturală, îndulcitor (glicozide din steviol).

Aromă de afine și zmeură- stevia: Izolat proteic din zer (lapte) (89%), emulgator (lecitină din soia), aromă (aromă naturală, colorant (roșu de sfeclă, antocianină) îndulcitor (glicozide din steviol).

Aromă de fructe de vară: Izolat proteic din zer (lapte) (94%), emulgator (lecitină din soia), aromă (aromă, acid (acid citric) ,colorant (roșu de sfeclă, curcumin) îndulcitor (sucraloză).

Aromă de vanilie cu zmeură: Izolat proteic din zer (lapte) (93%), emulgator (lecitină din soia), îndulcitor (sucraloză), aromă, aromă naturală.

Servire - 1 cupă (25g)

Serviri per pachet - 40 (1kg), 100 (2.5kg)

Informații nutriționale

  Per 100g Per servire
Energie 1584 kJ/373 kcal 396 kJ/93 kcal
Grăsimi 0.3 g 0.1 g
  din care saturate 0.3 g 0.1 g
Carbohidrați 2.5 g 0.6 g
  din care zaharuri 2.5 g 0.6 g
Proteine 90 g 23 g
Sare 0.50 g 0.13 g

 

Informațiile nutriționale sunt bazate pe versiunea fără aromă, când alegeți o aromă alternativă, valorile nutriționale pot varia.

Gamă:
Myprotein

Whey protein isolate ready-to-mix powder with sweeteners in multiple flavours.

Marcă:
Myprotein
Diet:
Vegetarian

Fara Gluten

Recenzii

Overall Rating : 4.6 / 5 (136 Recenziile clienților)
 • 97 5 star reviews
 • 30 4 star reviews
 • 5 3 star reviews
 • 1 2 star reviews
 • 3 1 star reviews
Vezi toate recenziile
 

Recenziile clientilor

Rezultatele difera de la o persoana la alta atunci cand review-ul se refera la alimente sau produse de cosmetica. Review-urile sunt independente si nu reprezinta parerile firmei The Hut Group.

Este ok la pret/calitate

Produsul este ok. Are 22 de grame de proteine pe scoop, nu 23 cum zice in descriere. Am cumparat varianta cu caramel sarat, dar caramelul a inceput sa se simta abia dupa cateva luni de la desfacere. Foarte bun daca il prindeti la 45% reducere cu livrare gratuita.

Merge bine cu:

Lapte, banane, unt de arahide, ovaz.

A fost util?

Da (0) Nu (0)
Reportează această recenzie

Produs Ok

O proteina buna, însă aroma de ciocolata și banane este foarte grețoasă și nu poate fi combinata cu nimic.

Merge bine cu:

Lapte

A fost util?

Da (0) Nu (0)
Reportează această recenzie

Cea mai bună proteină

Am cumpărat în sfârșit de la myprotein și nu regret. Chiar e cea mai bună proteină pe care am incercat-o până acum (și am încercat și alte branduri mai scumpe).

Merge bine cu:

Apă minerală necarbogazoasă

A fost util?

Da (0) Nu (1)
Reportează această recenzie

Probabil cel mai bun produs de pe site

Varianta Fara aroma, cea mai pura si cea mai buna. Consistenta perfecta, aproapca iti vine sa il tragi pe na... se absoarbe repede, nu am observat niciun efect negativ la stomac cand il iau simplu. Regret ca nu am luat din prima varianta cea mai mare, ci am ales sa fac o combinatie de "clear isolate" + acest produs dar am ajuns la concluzia ca Impact Whey Isolate e de 10x ori mai bun decat clear isolate (care e plin de indulcitori si spiked cu aminos)

Merge bine cu:

nimic, cu cat mai simplu cu atat mai bine.

A fost util?

Da (2) Nu (0)
Reportează această recenzie

bun

gust placut se mixeaza f usor

Merge bine cu:

eu il beau in amestec doar cu apa si castig si la hidratare

A fost util?

Da (0) Nu (0)
Reportează această recenzie

Proteina Isolate

O proteina foarte buna. Nota 10, singura chestie e ca s a scumpit drastic pretul.

A fost util?

Da (14) Nu (0)
Reportează această recenzie

Bun dar scump:))

Întotdeauna mi-a plăcut proteine izolate...dar în ultimul timp s-a scumpit rau!

A fost util?

Da (9) Nu (0)
Reportează această recenzie

Gust oribil la ciocolata naturala

Nu stiu ce faceti cu aromele dar niciodata nu au acelasi gust! Ultima punga de ciocolata naturala e insuportabila la gust, pur si simplu imi vine sa vars de la ea (pt cunoscatori seamana cu gusturile proteinelor Redis de acum 15 ani).

A fost util?

Da (2) Nu (0)
Reportează această recenzie

Calitate

Pudra proteica este foarte buna cu exceptia faptului ca este mult prea dulce.

Merge bine cu:

Apa si lapte

A fost util?

Da (0) Nu (0)
Reportează această recenzie

Recomand, Gust bun

Gustul de caramel Sărat este bun, singura problema este ca punga nu se închide.

A fost util?

Da (2) Nu (0)
Reportează această recenzie

Alţi clienţi au mai cumpărat