Skip to main content
Rețete

Ovăz lăsat peste noapte cu banane și ciocolată | Începe-ți ziua în forță  

Ovăz lăsat peste noapte cu banane și ciocolată | Începe-ți ziua în forță  
Evangeline Howarth
Scriitor si expert4 ani Ago
Vezi profilul lui Evangeline Howarth
Ai poftă de un mic dejun cremos și cu ciocolată care nu îți va deraia dieta? Această rețetă delicioasă plină de proteine pentru ovăz lăsat peste noapte este exact ceea ce ai visat. Să dobori acele pofte nu a fost niciodată mai simplu, mai ales că acest bol de bunătate te va ține în formă până la prânz. Este super simplă și poate fi făcută rapid în seara de dinainte, ceea ce e perfect dacă ești genul de persoană care se grăbește mereu dimineața. O porție
Ingrediente250ml lapte de migdale 1 cupă de Impact Whey Protein (ciocolată fină)1 banană coaptă ½ linguriță de pudră de cacao 75g fulgi de ovăz
Metodă
  1. Amestecă toate ingredientele — în afară de ovăz — până ai un aluat fin.
  2. Amestecă aluatul împreună cu ovăzul până e răspândit bine. Toarnă într-un recipient care se închide și lasă la înmuiat pentru 8 ore sau peste noapte. 
Valori nutriționale per servire:Calorii 550Proteine 32gCarbohidrați 90gGrăsime 11g
Evangeline Howarth
Scriitor si expert
Vezi profilul lui Evangeline Howarth

Evangelina a practicat sport de performanță de la o vârstă frage. În calitate de instructoare calificată de către RYA, ea știe care este importanța unei alimentații corecte pentru sporturile extreme și de anduranță, în special datorită experiențe sale în echipa GBR și fiind capitanul și antrenoarea primei echipe de la Universitate.

În timpul liber, lui Evangeline iubește alergatul - în special maratonul. Timpul liber și-l pretece practicând sporturile pe apă sau făcând drumeții. În nopțile ei favorite face sesiune de HIIT sau genuflexiuni în sală înainte de a se bucura de alimente picante și de o tonă de legume.

Vezi mai multe despre experiența lui Evie aici.

myprotein