Skip to main content
Recipes

Prajitura Tutti-Fruitti cu orez | Jelly Belly

Prajitura Tutti-Fruitti cu orez | Jelly Belly
Emily Wilcock
Scriitor si expert12 luni Ago
Vezi profilul lui Emily Wilcock

Prajitura Tutti-Fruitti cu orez | Jelly Belly

Aceste prăjituri de orez Tutti-Fruitti sunt o gustare delicioasă de fructe pentru a vă menține macronutrientii pe drumul cel bun.

Așa că, odată cu recenta lansare a produsului nostru Clear Whey cu aroma Jelly Belly, ar fi fost nepoliticos să nu venim cu o rețetă de prăjituri de orez pentru a sărbători.

Serios, prăjiturile de orez sunt un concurent pentru gustarea anului, iar această rețetă este perfectă pentru adauga un plus de aroma intr-o dieta cu deficit caloric.

Încărcați-le cu topping-uri sau rupeți-le pentru a face o prajitura rocky road. Oricum ar fi, garantam satisfactie si gust!

Înainte de a intra în detalii, verificați cât de ușor se prepară acest deliciu dulce și cu puține calorii...

Reteta video o gasiti aici.

Metoda

  • Se încălzește o cratiță la foc mediu și se adaugă căpșunile.
  • Pe măsură ce căpșunile încep să se înmoaie, amestecați-le în sucul lor.
  • Odată ce fructele s-au înmuiat până la punctul de a se desface, folosiți un tel sau o furculiță pentru a le sparge și mai mult.
  • Lăsați amestecul să ajungă la un clocot lent, amestecând continuu. Odată ce vedeți bule mari ieșind la suprafață, adăugați pudra de Clear Whey.
  • Continuați să amestecați la foc mic timp de aproximativ 15 minute și apoi îndepărtați cratița de pe aragaz.
  • Dacă preferați gemul cu bucățele mici de fructe în el, atunci ați terminat! Pur și simplu turnați amestecul într-un borcan și acoperiți-l bine cu un capac.
  • Dacă preferați o textură mai fină, nu ezitați să adăugați gemul într-un blender și să îl mixati de câteva ori înainte de a-l turna în borcan.
  • Întindeți-o in forma și puneți-o în congelator până se întărește.

Informații nutriționale

Cantitate per porție Calorii 67 Total grăsimi 0.3g Carbohidrați totali 17g Proteine 5g

Emily Wilcock
Scriitor si expert
Vezi profilul lui Emily Wilcock
After completing an internship with Myprotein, Emily returned to university to finish her Bachelor of Science degree in Business Management and Marketing. With experience in lifestyle writing, Emily aims to entertain and educate through her work. Her focuses include recipes, real and inspiring stories, and working with writers to help provide easy-to-digest evidence-based research. Her work on recipes has been previously featured in The Supplement magazine, with a particular focus on high-protein, nutritious meals, plus advice on how to properly fuel your body. Outside of work, Emily’s top priority is food. She’s a self-professed star baker and a connoisseur of all things baked. In her spare time, she’s either cooking up a storm, our looking out for the opportunity to try out Manchester’s newest restaurants. But as a huge fan of carbs, if it’s not pasta or pasta-adjacent, she’s not interested. If she’s not in the kitchen, she’s tucked up with a book for an early night, or you’ll find her in the gym working up a sweat. Afterall, all those carbs require quite the appetite.
myprotein