Skip to main content
Suplimente

Cum să faci smoothie-ul vegan perfect

Cum să faci smoothie-ul vegan perfect
Evangeline Howarth
Scriitor si expert4 ani Ago
Vezi profilul lui Evangeline Howarth
Nu există o metodă mai delicioasă de a bea o pudră proteică din plante decât în smoothie-uri fructate vegane. De aceea am creat rețeta perfectă pentru un shake vegan pentru ca tu să consumi din perfecțiunea bazată pe plante într-un mod rapid și ușor.Cauți cea mai bună pudră proteică vegană pentru tine? Amestecul nostru proteic vegan este creat din ingrediente total naturale, plin cu aminoacizi esențiali și 22g de proteine per servire. Proteinele provin din izolat proteic de mazăre și izolat din fasole faba și este aromat cu arome naturale pentru un shake dulce și gustos.Pentru a face un smoothie vegan perfect, plin de proteine am amestecat pudra noastră proteică din plante cu banană și lapte de migdale pentru a crea un shake vegan dens cu o mulțime de beneficii pentru sănătate. Acesta este ideal pentru a fi consumat după antrenament pentru un impuls proteic sau pur și simplu ca o gustare vegană plină de nutrienți.Sari direct la informațiile nutriționale aici.Ingrediente:
  • 1 cupă Amestec proteic vegan (Aromă de cafea și nuci)
  • 250ml lapte de migdale
  • ½ banană
  • un pumn de gheață
  • topping la alegere
Metodă
  1. Pune Amestecul proteic vegan, laptele de migdale, banana și gheața într-un blender și amestecă până e fin.
  2. Toarnă într-un pahar și pune peste toppingurile tale preferate- noi iubim fructe de pădure- după care savurează!

Ai savurat această rețetă delicioasă de shake vegan? Descoperă și mai multe rețete și un plan alimentar vegan complet prin descărcarea Ghidului nostru Vegan.

Informații nutriționaleCantitate per servire

Calorii 228kcal | 36 Calorii din grăsime

 % Valoare zilnică *

Total grăsimi 4g 6%

Total Carbohidrați 28g  9%

Proteine 22g 44%

* Procentele din valoarea zilnică se bazează pe o dietă de 2000 de calorii 

 

Evangeline Howarth
Scriitor si expert
Vezi profilul lui Evangeline Howarth

Evangelina a practicat sport de performanță de la o vârstă frage. În calitate de instructoare calificată de către RYA, ea știe care este importanța unei alimentații corecte pentru sporturile extreme și de anduranță, în special datorită experiențe sale în echipa GBR și fiind capitanul și antrenoarea primei echipe de la Universitate.

În timpul liber, lui Evangeline iubește alergatul - în special maratonul. Timpul liber și-l pretece practicând sporturile pe apă sau făcând drumeții. În nopțile ei favorite face sesiune de HIIT sau genuflexiuni în sală înainte de a se bucura de alimente picante și de o tonă de legume.

Vezi mai multe despre experiența lui Evie aici.

myprotein