Skip to main content
Antrenament

Povești inspiraționale de la Profesioniștii Myprotein – Fabien Simondi

Povești inspiraționale de la Profesioniștii Myprotein – Fabien Simondi
Evangeline Howarth
Scriitor si expert5 ani Ago
Vezi profilul lui Evangeline Howarth
E ceea ce ei nu văd. Ei văd mușchii de oțel, tu te vezi forțând până la limită în fiecare zi. Ei văd un învingător, tu vezi călătoria lungă ce a fost necesară să ajungi acolo. Suntem dedicați să te susținem prin luptele necesare pentru a fi cel mai bun. Asta înseamnă cercetări intense și cele mai de calitate produse. Gama Myprotein Pro rafinată și reformulată te va duce mai departe ca niciodată. Nu trebuie să fii un atlet profesionist pentru a fi dedicat sportului tău. Fabien arată că e ceea ce ei nu văd- procesul- ce poate fi cea mai definitorie, provocatoare și emoționantă parte.

Am descoperit povestea lui Fabien pentru a înțelege cum este să fii cu adevărat dedicat...

Când vezi un fizic puternic și zvelt, poate fi ușor să uiți ce este sacrificat pentru a atinge acest nivel de dedicare pentru forma ta. Să îți menții cariera, familia și pasiunea în echilibru necesită adesea multă muncă pe care lumea pur și simplu nu o vede. Fabien Simondi este un tată, lucrează fără oboseală în fiecare zi din an ca fermier în Franța și își urmărește pasiunea neclintită pentru fitness și fizicul perfect. Acest stil de viață înseamnă sacrificiu, devotament cât și determinarea de a persevera chiar și în cele mai dificile zile.  

Se trezește la 4am în fiecare zi pentru a face timp pentru familia lui.

Ai putea crede că un astfel de fizic ar avea nevoie de motivare din exterior precum competiții de culturism dar singurul stimulent este dragostea pentru ceea ce face. Antrenamentele lui Fabien sunt alimentate simplu de o dorință de a fi cât mai în formă posibil- singura persoană care îl mai inspiră este soția sa.  La vârsta de 30 de ani, Fabien își echilibrează regimul dificil de antrenament cu creșterea fetiței sale, a fi un soț dedicat și conducerea fermei sale- un job cu normă întreagă care nu e terminat niciodată. A fost dedicat în totalitate rutinei sale de antrenament și dietei de 7 ani, lucru care nu este mereu atât de ușor pe cât sună. În ultimii 5 ani de când s-a născut fiica sa, Fabien se trezește la 4am în fiecare zi pentru a face timp pentru familia sa și pentru a conduce ferma pe timp de zi. În acest fel poate introduce antrenamentul înainte ca fiica și soția sa să se trezească. Pentru a salva timpul prețios cu familia sa și pentru a-și urmări țelurile sale în materie de fitness, Fabien își sacrifică somnul.
Fabien ne face de rușine pe noi cei care nu avem angajamente de familie și un job de birou de la 9 la 5 cu atitudinea sa fără scuze către forma sa fizică. Fiind un tată este suficient pentru ca societatea să accepte ideea inevitabilă de „corp de tată„ care vine cu lipsa de timp pentru tine. Însă, cu ore îndelungate în câmp după un antrenament istovitor, precum și  a-și face treaba sa ca părinte, suntem cu adevărat uimiți de dedicarea sa.

Vriginie este acolo să îl mențină consecvent și dedicat.

În timp ce culturismul este pasiunea sa, agricultura este venitul său și unde își petrece marea parte a timpului său. Este un loc de muncă imprevizibil și cu muncă intensivă care necesită adesea ore suplimentare pentru a reuși recoltarea sau a avea grijă de animale.  Probabil te întrebi ce îl face să continue în acele dimineți reci și întunecate când este forțat să își lase soția în urmă într-un pat călduros și să se confrunte cu sala de antrenamente înaintea unei zile grele la muncă. Ei bine, așa cum se spune, în spatele fiecărui bărbat puternic este o femeie și mai puternică- este cu siguranță precis când vine vorba de soția lui Fabien, care este și ea culturistă.  Virginie este, de asemenea, incredibil de pasionată de forma sa fizică și îl ajută pe Fabien să rămână concentrat pe țelurile sale. În cazul lor, munca în echipă cu siguranță face ca visul să funcționeze. Prin fiecare luptă și diminețile în care este prea obosit, Virginie este acolo să îl mențină consecvent și dedicat.
Uneori, cu toții avem nevoie să ni se reamintească de ce am început și încotro dorim să mergem. Să ai un grup de sprijin puternic este important pentru orice atlet, în special când se confruntă cu greutățile lipsei de somn și a unui program solicitant. Fabien are parte de doar 6 ore de somn în fiecare seară și este adesea forțat să ia o pauză de la fermă pentru un somn rapid. Asta nu l-a oprit niciodată totuși- un semn al dedicării sale adevărate față de culturism. Deci, ce rezervă viitorul? Fabien va fi mereu incredibil de dedicat familiei sale dar și țelurilor sale în sănătate și fitness. Să concureze este în afara discuției- nu trebuie să te dovedești  altora pentru a fi un atlet dedicat și să fii mândru de munca ta grea.

E ceea ce ei nu văd

Fabien este îndrăgostit de proces și de dificultăți. „E ceea ce ei nu văd„ este imprimat în tot ceea ce el face ca atlet, fie că sacrifică somnul sau că trudește la fermă pentru a avea grijă de familia sa. Ca un mândru profesionist Myprotein, Fabien este unul dintre cei mulți  care ne-au inspirat să creăm o gamă care-i susține pe cei cu dedicare față de sportul lor în ciuda dificultăților. Gama Pro este dezvoltată să îți ducă țelurile la următorul nivel, indiferent care sunt ele. Inspirat de povestea lui Fabien? Află mai multe despre cum putem să îți ducem călătoria ta în fitness și dedicarea mai departe decât ai crezut vreodată posibil, aici.
Evangeline Howarth
Scriitor si expert
Vezi profilul lui Evangeline Howarth

Evangelina a practicat sport de performanță de la o vârstă frage. În calitate de instructoare calificată de către RYA, ea știe care este importanța unei alimentații corecte pentru sporturile extreme și de anduranță, în special datorită experiențe sale în echipa GBR și fiind capitanul și antrenoarea primei echipe de la Universitate.

În timpul liber, lui Evangeline iubește alergatul - în special maratonul. Timpul liber și-l pretece practicând sporturile pe apă sau făcând drumeții. În nopțile ei favorite face sesiune de HIIT sau genuflexiuni în sală înainte de a se bucura de alimente picante și de o tonă de legume.

Vezi mai multe despre experiența lui Evie aici.

myprotein