Skip to main content
Antrenament

Încearcă acest antrenament pentru tonifierea părții inferioare a corpului

Încearcă acest antrenament pentru tonifierea părții inferioare a corpului
Myprotein RO
Scriitor si expert4 ani Ago
Vezi profilul lui Myprotein RO

Mușchi fesieri de oțel? Dacă sunt pe lista de obiective, acest antrenament este ideal pentru tine. Special creat pentru a stimula partea inferioară a corpului, este posibil să fie dificil să urcați scări în ziua următoare, dar vă garantăm că merită. Fă un upgrade zilei de picioare și încearcă antrenamentul de mai jos.

AntrenamentFlexii ale bicepsului femural (cu minge suedeză)

1. Poziția inițială este cu spatele pe o saltea la nivelul solului, cu picioarele peste o minge suedeză si mâinile în lateral. 2. Ridică șoldurile, păstrând contact cu solul în partea superioară a corpului. 3. Ține picioarele împreunate și șoldurile ridicate, flexând genunchii pentru a trage picioarele către mușchii fesieri. 4. Păstrează poziția o secundă, apoi îndreaptă picioarele pentru a reveni la poziția inițială.

Genuflexiuni cu ganterele

1. Stai cu picioarele la nivelul umerilor, cu o ganteră în fiecare mână. 2. Coboară corpul flexând genunchii și păstrând partea superioară a corpului dreaptă, inclusiv capul. 3. Continuă până când coapsele sunt paralele cu solul. 4. Ridică-te către poziția inițială împingând în călcâie.

Ridicări de bară din fesieri

1. Începi exercițiul stând pe sol, cu o bară încărcată deasupra șoldurilor. 2. Întinde-te, cu tălpile pe sol și genunchii ridicați. 3. Împinge în călcâie pentru a ridica șoldurile de la podea. 4. Extinde cât poți de mult, apoi întoarce-te la poziția inițială.

Fandări cu gantere

1. Stai cu picioarele la nivelul șoldurilor, ținând o ganteră în fiecare mână, în lateral. 2. Pășește cu un picior și îndoaie genunchii pentru a lăsa șoldurile în jos în timp ce partea superioară a corpului rămâne dreaptă. Genunchiul de la piciorul rămas în spate trebuie să coboare până aproape de nivelul solului. Nu lăsa genunchiul din față să depășeasca nivelul degetelor de la picior. 3. Ridică-te în poziția inițială împingând în călâiul piciorului din față. 4. Repetă cu celălalt picior.

Îndreptări românești cu kettlebell

1. Începe prin a sta în picioare, ținând un kettlebell cu ambele mâini. 2. Ținând spatele drept flexează șoldurile, împingând încet în spate partea lombară a corpului, flexând doar parțial genunchii. Mișcarea șoldurilor ar trebui să fie pe orizontală și nu în jos. 3. Păstrează poziția pentru un moment, apoi întoarce-te ușor la poziția inițială.

Balansări cu kettlebell

1. Începe prin a sta cu picioarele la nivelul umerilor, ținând un kettlebell cu ambele mâini.

2. Flexează puțin genunchii, mișcând șoldurile și împingând kettlebell-ul printre picioare. 3. Împinge șoldurile în față și îndreaptă spatele pentru a balansa kettlebell-ul până la nivelul umerilor. 4. Repetă exercițiul într-o singură mișcare continuă.

Myprotein RO
Scriitor si expert
Vezi profilul lui Myprotein RO
myprotein