Skip to main content
Recipes

Tort proteic cu ciocolata

Tort proteic cu ciocolata
Myprotein RO
Scriitor si expert12 luni Ago
Vezi profilul lui Myprotein RO

Această rețetă de la @kirstyfletcher este un concurent real pentru toate timpurile noastre preferate de Paște.

Preparată cu irezistibila pudră proteică The Whey cu aromă de ouă de ciocolată și cu o lingură generoasă din crema proteică tartinabilă de ciocolată cu lapte, este o prăjitură bogată, cu un gust indulgent, care conține 32 g de proteine per porție. Oh, și are nevoie doar de 2 minute în cuptorul cu microunde pentru a fi gata. Vorbim despre un succes instantaneu.

Dă-i drumul în oraș cu toate topping-urile pe care le dorești pentru a satisface poftele de dulce. Știi că o meriți.

Varianta video aici.

Ingrediente

33 g THE Whey 10 g făină simplă 1/2 linguriță de praf de copt Un vârf de cuțit de sare 10 g Proteine tartinabile (ciocolată cu lapte) 50 ml lapte de migdale 2-3 picături de Vanilla FlavDrops 15 g sirop fără zahăr 10 g Protein Spread (pentru topping) 4 ouă de ciocolată

Metoda

Într-un vas mic sau într-o cană pentru cuptorul cu microunde, combinați pudra de proteine, făina, praful de copt și sarea.

Se amestecă laptele, FlavDrops de vanilie și siropul fără zahăr. Amestecați bine pentru a vă asigura că nu sunt cocoloașe.

Puneți o lingură generoasă de Protein Spread de ciocolată cu lapte în centrul vasului și apoi acoperiți cu puțin amestec.

Introduceți în cuptorul cu microunde timp de 2 minute - verificând la fiecare 30 de secunde pentru a vă asigura că nu se revarsă.

Acoperiți cu puțină ciocolată cu lapte topită Protein Spread și câteva ouă de ciocolată pentru un final super-indulgent - și savurați.

Sfat: aveți grijă la acel centru de ciocolată proteică topită!

Informații nutriționale

Cantitate per porție Calorii 340 Total grăsimi 12g Carbohidrați totali 25g Proteine 32g

Myprotein RO
Scriitor si expert
Vezi profilul lui Myprotein RO
myprotein