Skip to main content
Recipes

Panna Cotta bogată în proteine | Desert sănătos – Myprotein Blog

Panna Cotta bogată în proteine | Desert sănătos – Myprotein Blog
Myprotein RO
Scriitor si expert3 ani Ago
Vezi profilul lui Myprotein RO
Panna cotta este un desert tradițional italian care este practic un amestec simplu (dar super delicios) de smântână, zahăr și vanilie - ceea ce de regulă înseamnă că e și destul de nesănătos.

Regina noastră italiancă din bucătărie @healthy_floflo a creat o versiune mult mai ușoară a acestei gustări irezistibile pentru ca tu să te bucuri de un desert gustos indulgent care are și macronutrienți incredibili. Fiecare servire oferă peste 23g de proteine și doar 202 calorii. Sună ideal, nu-i așa? 

Nu are zahăr adăugat în rețeta lui Flo și este creată cu doar o mână de ingrediente simple inclusiv una dintre aromele noastre cele mai interesante de până acum-  Cereal Milk Impact Whey Protein. Dacă nu ai pus mâna încă pe aceasta, atunci recomandăm serios să o adaugi în coș cât mai repede. Ne vei mulțumi mai târziu. 

În cele din urmă credem că tocmai am descoperit noul tău desert la care să apelezi pentru a satisface acele pofte după cină și abia așteptăm să devii și tu obsedat de el ca și noi. 2 serviri 

https://www.youtube.com/watch?v=qSNJLRWdH4Q&ab_channel=ShopMyprotein

Ingrediente

Metodă

  1. Prima dată realizează-ți shakeul proteic prin adăugarea laptelui de cocos, apă și Cereal Milk Impact Whey Protein într-un shaker și amestecă bine pentru un lichid fin fără cocoloașe.
  2. Toarnă într-un bol și pe urmă adaugă gelatina - lasă câteva minute înainte de a amesteca, după care adaugă extractul de vanilie.  
  3. Transferă amestecul într-o tigaie și încălzește ușor lichidul fiind atent să nu-l lași să atingă punctul de fierbere. 
  4. Toarnă în 2 vase ramekin și pune-le la frigider pentru minim 4 ore sau peste noapte.
  5. Între timp, prepară sosul de căpșuni doar prin amestecarea căpșunilor cu un blender de mână. Lasă la frigider pentru a se răci până e necesar.
  6. De îndată ce panna cotta s-a lăsat, servește prin răsturnarea atentă a vasului ramekin deasupra unei farfurii. Acoperă cu sosul de căpșuni și câteva căpșuni pentru finisare- după care savurează!
Myprotein RO
Scriitor si expert
Vezi profilul lui Myprotein RO
myprotein