Skip to main content
Recipes

Ruladă umplută din carne de pui

Ruladă umplută din carne de pui
Lauren Dawes
Scriitor si expert2 ani Ago
Vezi profilul lui Lauren Dawes

Ruladă umplută din carne de pui 

Aceasta ruladă umplută din carne de pui sunt cu siguranță de pus deoparte pentru zilele în care ai nevoie de ceva special.

La modul serios, această rețetă garantează că va pune un zâmbet pe chipul tău. Combinația unui înveliș crocant delicios, carne de pui suculentă și un mijloc de brânză cremos este imbatabil. Să frăgezești acel piept de pui este de asemenea destul de terapeutic.  Ar putea arăta mai extravagant decât pregătirea meselor cu pui obișnuite, dar ai încredere în noi, chiar și un bucătar începător poate să o prepare. Servește cu o salată proaspătă pentru o opțiune mai ușoară sau alătură unor cartofi dulci wedges pentru deliciul perfect pentru vineri seara. 

Pentru 2 porții

https://www.youtube.com/watch?v=XbaXeUpcWkE&feature=emb_title

Ingrediente

  • 2 bucăți mari de piept de pui   
  • 1 linguriță de pudră de ceapă 
  • 2 lingurițe de amestec de ierburi  
  • Sare și piper după gust   
  • 6-8 roșii uscate la soare   
  • 60g cheddar cu un conținut scăzut de grăsime (răzuit) 
  • 200g baby spanac 
  • 100g pesmet
  • Spray pentru gătit cu un conținut scăzut de calorii   

Sugestie de servire pentru ruladă umplută:

  • Salată proaspătă sau legumele preferate 

Metodă

  1. Prima dată încălzește cuptorul la 200°C. 
  2. Taie pe mijloc fără să separi fiecare bucată de piept de pui în așa fel încât să le poți deschide în două jumătăți conectate. Pune-le pe o placă de tocat și acoperă-le cu o folie pentru alimente după care nivelează carnea cu o vergea.
  3. Condimentează cu pudră de ceapă, amestec de ierburi, sare și piper după care adaugă umplutura ca și cum ar fi o pizza- roșiile uscate la soare, baby spanacul și o cantitate generoasă de cheddar. 
  4. Rulează cu grijă pieptul de pui dintr-o parte spre cealaltă pentru a avea o ruladă strânsă cu toate umpluturile la interior. Folosește scobitori la ambele capete pentru a ține în loc.
  5. Pune ruladele prin pesmet, dă-le cu puțin spray pentru gătit cu un conținut scăzut de calorii după care pune într-o tavă cu hârtie pentru gătit. Lasă la copt timp de 35 de minute până este pătruns și gătit complet. 
  6. De îndată ce s-au răcit destul pentru a fi atinse, îndepărtează scobitorile și feliază în bucăți egale. Servește cu o salată sau legumele preferate sau cartofi dulci wedges dacă dorești o masă mai sățioasă.

Daca ti-a placut aceasta reteta, vezi si alte idei pe care le poti aplica chiar la tine in bucatarie aici.

 

 

Lauren Dawes
Scriitor si expert
Vezi profilul lui Lauren Dawes

Lauren este absolventă de literatură engleză originară din sud. Ea a iubit mereu înotul și a descoperit beneficiile antrenamentului cu greutăți în ultimii ani și are foarte mult spațiu pentru a îmbunătăți clasa ei de yoga săptămânal.

În weekend de obicei gătește sau mănâncă un fel de brunch și se bucură de rețele noi pe care le descoperă cu colegii ei de cameră - mai ales că nu respectă obiceiurile stundețești și gătește tot felul de lucruri. Cu toate acestea, ea crede foarte mult în menținerea unui echilibru între sală și gin.

Aflați mai multe despre experința lui Lauren aici.

myprotein