Skip to main content
Recipes

Băutură răcoritoare de pepene verde

Băutură răcoritoare de pepene verde
Lauren Dawes
Scriitor si expert10 luni Ago
Vezi profilul lui Lauren Dawes

Băutură răcoritoare de pepene verde

Au trecut câteva luni foarte lungi, dar primăvara a venit, în sfârșit. Pentru a sărbători vremea caldă, vă propunem să încercați această băutură răcoritoare de pepene verde

Este făcută din fructe adevărate, cu puțin sifon, fiecare porție având doar 100 calorii și 20g de proteine.

Ingrediente

Metoda

  • Adaugă 1 cupă de Clear Whey cu aromă de pepene într-un shaker împreună cu 150ml de apă. Agită până se omogenizează și apoi așteaptă 10-15 secunde până dispare spuma.
  • Pune câteva căpșuni proaspete într-un castron mic și zdrobește-le ușor. Apoi toarnă printr-o sită sau o strecurătoare pentru a crea un piure de căpșuni.
  • Adaugă apoi piureul de căpșuni, gheața și feliile de lime într-un pahar și toarnă amestecul de pudră proteică. Completază cu sifon, după bunul plac și bucură-te de această băutură!

Informații nutriționale

Per servire

Calorii 100
Grăsimi 0.1g
Carbohidrați 3.8g
Proteine 20gg

 

Lauren Dawes
Scriitor si expert
Vezi profilul lui Lauren Dawes

Lauren este absolventă de literatură engleză originară din sud. Ea a iubit mereu înotul și a descoperit beneficiile antrenamentului cu greutăți în ultimii ani și are foarte mult spațiu pentru a îmbunătăți clasa ei de yoga săptămânal.

În weekend de obicei gătește sau mănâncă un fel de brunch și se bucură de rețele noi pe care le descoperă cu colegii ei de cameră - mai ales că nu respectă obiceiurile stundețești și gătește tot felul de lucruri. Cu toate acestea, ea crede foarte mult în menținerea unui echilibru între sală și gin.

Aflați mai multe despre experința lui Lauren aici.

myprotein