Skip to main content
Antrenament

Antrenament pentru Valentine’s Day | Activitatea perfectă în cuplu

Antrenament pentru Valentine’s Day | Activitatea perfectă în cuplu
Myprotein RO
Scriitor si expert6 ani Ago
Vezi profilul lui Myprotein RO

Antrenament pentru Ziua Îndrăgostiților

Am pregătit un antrenament perfect pentru Ziua Îndrăgostiților! Indiferent că vrei să-l încerci singur/ă sau împreună cu partenerul ori partenera, pregătește-te pentru această noapte specială cu aceste exerciții antrenamente. Nu vei dori să petreci toată ziua în sala de fitness când sunt lucruri mult mai bune de făcut… Ca atare îți prezentăm o sesiune de antrenament de doar 30 de minute, pe care o poți face oricând îți dorește inima și îți va oferi euforia dragostei chiar înainte să începi...
valentines
Știai că un antrenament matinal poate stimula secreția unor hormoni precum endorfinele, andrenalina, serotonina și dopamina? Toți acești hormoni îți oferă o stare naturală de bine, pentru a te simți bine în corpul tău, toată ziua. Pomparea sângelui în timpul zilei îți va asigura acel sentiment sporit de euforie! Chiar și 10 minute de antrenament îți vor îmbunătăți dispoziția și te vor ajuta să scapi de oboseală (de care nu vei vrea să ai parte în mijlocul unei întălniri).

Încearcă aceste exerciții distractive care îți vor induce o stare de bine și îți vor pune în mișcare toți mușchii corpului. Trebuie doar să te asiguri că te alimentezi cu nutrienți adecvați atunci când termini. Îți recomand Impact Whey Protein, o soluție rapidă și eficientă pentru recuperare. Alternativ, poți duce recuperarea la următorul nivel cu un masaj romantic, terapeutic și cu siguranță eficient!

valentines2

Superseturi antrenante pentru iubitorii de HIIT:

valentines3

Circuit distractiv, singur/ă sau cu partenerul/a:

Myprotein RO
Scriitor si expert
Vezi profilul lui Myprotein RO
myprotein