Skip to main content
Suplimente

THE Gainer: Noul și îmbunătățitul shake pentru creșterea greutății

THE Gainer: Noul și îmbunătățitul shake pentru creșterea greutății
Evangeline Howarth
Scriitor si expert5 ani Ago
Vezi profilul lui Evangeline Howarth
Într-o lume în care e mai ușor să ajungi la o gustare plină de zahăr în loc de o hrană sănătoasă, poate fi dificil să ai parte de creștere în greutate curată fără puțin ajutor. De fapt, s-ar putea să apelezi la un shake gainer pentru a aduna caloriile într-un mod convenabil. Problema e că unele shake-uri gainer sunt pline de zahăr și calorii goale, care te va face să depui atâta grăsime cât masa musculară.Dacă sună cunoscut, atunci ai nevoie de detalii despre noul și îmbunătățitul THE Gainer. Căutăm constant metode să îmbunătățim produsele noastre pentru a te menține în vârful performanței. Așadar am reformulat mai mult decât aromele pentru a-ți oferi un shake delicios pentru cele mai curate creșteri în greutate pe care le poți avea. Iată cum se afișează noul shake în comparație cu vechiul Mygainer…

Aromă și textură

Textura și aroma sunt foarte importante pentru ceva ce consumi zi de zi. De aceea am lucrat din greu să facem acesta, shake-ul nostru gainer cel mai delicios până în prezent. Vechilor arome de ciocolată si căpșuni le lipseau puțin din ceva, așa că am schimbat shake-urile pentru a crea aromele Chocolate Brownie și Strawberry Milkshake pe care vei fi disperat să le devorezi. Mygainer era puțin prea dens pentru a fi un shake convenabil și o textură agreabilă, așadar au fost și aici importante modificări. Noua textură fină și gustul plăcut înseamnă că nu te vei strădui niciodată să savurezi acest shake.   

Nutriție

În timp ce Mygainer avea macronutrienți destul de decenți pentru a avea creșteri curate, am făcut un pas mai departe cu THE Gainer. Ambele arome au raport exact de 2:1 de carbohidrați (110g) față de proteine (55g) în așa fel încât corpul tău să profite din plin de timpul de recuperare de după antrenament.  După antrenamentul tău, carbohidrații sunt utilizati pentru a înlocui rezervele de glicogen cât și pentru a ajuta proteinele să fie asimilate de mușchi, deci aceast raport  înseamnă că poate să profite corpul tău din plin de asta pentru a crește masa musculară. De asemenea, THE Gainer conține 10g de grăsimi sănătoase care sunt necesare pentru sarcini precum furnizarea de energie și susținerea creșterii celulelor. Aceste grăsimi provin din trigliceride cu catenă medie și semințe de in ceea ce îl face un shake mult mai echilibrat nutritiv față de cum era.  

Carbohidrați

THE Gainer încă mai conține un amestec premium de carbohidrați cu eliberare rapidă și lentă pentru a-ți oferi energie imediată dar și de durată. Carb10™ și Dextrina ciclică foarte ramificată (HBCD) oferă acest echilibru perfect de energie rapidă și energie lentă și susținută.  Carb10™ are o osmolalitate scăzută pentru a putea trece rapid prin stoamc, în timp ce indicele său glicemic scăzut înseamnă că nu va crește glicemia sau nivelul insulinei și va furniza o eliberare lentă și susținută de energie către mușchi. Cercetările au arătat un răspuns minim al insulinei și glucozei din sânge față de Carb10™ după consum pentru o perioadă de 1-2 ore, comparativ cu maltodextrina, care arată o creștere și cădere semnificativă atât a insulinei cât și a glicemiei. HBCD  completează echilibrul carbohidraților acționând ca o eliberare rapidă de energie. Însă, este diferită de alți carbohidrați cu acțiune rapidă care sunt adesea găsiți în shake-uri gainer. Are o osmolalitate scăzută, așadar petrece mai puțin timp în stomac și este absorbit de intestinul gros pentru a fi trimis către mușchii tăi mai repede.Este, de asemenea, unic în felul în care descompus treptat și absorbit în sânge, asigurând că glicemia rămâne constantă, încă o dată ajutând ajutând la evitarea acelei căderi a glicemiei. Spre deosebire de Mygainer, conține și făină de ovăz și făină de hrișcă pentru a crea restul mixului de carbohidrați. Amândouă au un indice glicemic scăzut și eliberează energie lent. Hrișca este un carbohidrat complex bogat în nutrienți plin de minerale și antioxidanți cât și fibre, pentru a ajuta la digestie. THE Gainer a fost creat și mai scăzut în zahăr decât Mygainer, pentru a putea fi sigur că primești doar bunătate din fiecare calorie, ceea ce va îmbunătăți compoziția corpului pe măsură ce crești în masa musculară.

Proteine

Destul de des, conținutul de proteine a unui shake gainer este compus din concentrat proteic din zer în mare parte și proteine din lapte care au un conținut mult mai scăzut de proteine și un conținut mai mare de grăsimi decât alte suplimente. Ne place să ne asigurăm că tu ai parte de creșteri maxime cu fiecare shake, așadar proteine cu digestie rapidă și lentă sunt incluse în fiecare THE Gainer, pentru a asigura alimentare imediată pentru sinteza proteică, care continuă pe parcursul mai multe ore. Amestecul de proteine din THE Gainer este relativ similar cu cel din Mygainer, conținând Izolat proteic din zer și Concentrat de proteine fosfolipidice din zer. Izolatul proteic conține o cantitate de proteine mai mare de aproximativ 90% și se crede că are mai puțină grăsime, carbohidrați și calorii față de alte proteine. Aceasta este o veste bună pentru macronutrienții tăi.Spre deosebire de Mygainer, THE Gainer conține cazeină micelară, care este digerată mai lent decât zerul pentru acea eliberare lentă de proteine spre mușchi. Este, de asmenea, o sursă excelentă de BCAA și glutamină pentru acea nutriție supremă pentru creșterea mușchilor. În celălalt capăt al spectrului, hidrolizatul din zer din THE Gainer este Izolatul proteic din zer cu cea mai mare absorbție existent. Catene proteice mari sunt descompuse în mici catene peptidice pentru o digestie rapidă ceea ce înseamnă transportul rapid de amino acizi spre mușchi pentru creșterea masei musculare. Spus simplu, THE Gainer va satura rapid mușchii tăi cu proteine care vor dura o perioadă bună- acesta este cu certitudine un amestec proteic de ultimă generație pentru masă musculară fără grăsime.

Mesaj de luat acasă

Pregătește-te să îți atingi necesarul de macronutrienți și să îți dărâmi țelurile fizice cu THE Gainer. Oferindu-ți echilibrul perfect între proteine, carbohidrați și grăsimi premium, vei culege rezultatele în foarte scurt timp.

1 Samadi, A., Gaeini, A. A., Kordi, M. R., Rahimi, M., Rahnama, N., & Bambaeichi, E. (2012). Effect of various ratios of carbohydrate-protein supplementation on resistance exercise-induced muscle damage. The Journal of sports medicine and physical fitness52(2), 151-157.

2 Rasmussen, B. B., Tipton, K. D., Miller, S. L., Wolf, S. E., & Wolfe, R. R. (2000). An oral essential amino acid-carbohydrate supplement enhances muscle protein anabolism after resistance exercise. Journal of applied physiology88(2), 386-392.

3 Dutchen, S. (2010). What Do Fats Do in the Body?National Institute of General Medical Sciences.

4 Compound Solutions Inc. Carb10™.

5 Miller, W. C., Lindeman, A. K., Wallace, J., & Niederpruem, M. (1990). Diet composition, energy intake, and exercise in relation to body fat in men and women. The American journal of clinical nutrition52(3), 426-430.

Evangeline Howarth
Scriitor si expert
Vezi profilul lui Evangeline Howarth

Evangelina a practicat sport de performanță de la o vârstă frage. În calitate de instructoare calificată de către RYA, ea știe care este importanța unei alimentații corecte pentru sporturile extreme și de anduranță, în special datorită experiențe sale în echipa GBR și fiind capitanul și antrenoarea primei echipe de la Universitate.

În timpul liber, lui Evangeline iubește alergatul - în special maratonul. Timpul liber și-l pretece practicând sporturile pe apă sau făcând drumeții. În nopțile ei favorite face sesiune de HIIT sau genuflexiuni în sală înainte de a se bucura de alimente picante și de o tonă de legume.

Vezi mai multe despre experiența lui Evie aici.

myprotein