Suplimente

Shake-uri pentru luare în greutate Vs. Shake-uri proteice | Care sunt diferențele?

Creșterea masei musculare necesită dedicare intensă atât în bucătărie, cât și în afara ei. Multe persoane cred că pentru a dezvolta musculatura este necesar să ridici greutăți. Problema este că mulți se limitează strict la asta. Cea mai importantă parte în dezvoltarea musculară se regăsește în alimentație – și nu doar ce mănânci, dar și cât mănânci.

Pentru a crește în masă musculară, corpul trebuie să se afle într-o stare hipercalorică. Mai exact, trebuie să consume mai multe calorii decât arde. Totuși, pentru anumite persoane este grea atingerea acestui prag. Cauze precum lipsa apetitului sau un metabolism rapid pot duce la greutăți în atingerea obiectivelor calorice. Un shake pentru luare în greutate s-ar putea să fie exact soluția necesară.

Diferențele dintre proteinele pentru luare în greutate și cele normale

La fel ca shake-urile proteice normale, shake-urile pentru luarea în greutate nu îți vor adăuga centimetri la piept sau picioare peste noapte. Totuși, în timp vă vor ajută să vă atingeți obiectivele. Diferența dintre shake-urile pentru luare în greutate și shake-urile proteice normale constă în valoarea nutrițională diferită. Într-un shake proteic normal veți consuma de regulă 100-150 de calorii, cu 20-30g de proteine. În cazul shake-urilor pentru luare în greutate, sunt mult mai multe variante diferite pentru atingerea obiectivelor.

Pentru cei care caută să consume mai multe calorii pentru atingerea necesarului zilnic, există shake-uri cu 400 de calorii per porție. Pe de altă parte, pentru persoanele care au mari dificultăți în a pune în greutate, există shake-uri cu 1000+ de calorii per porție, pentru atingerea obiectivelor de 4000-5000 de calorii per zi.

Shake-urile create pentru luarea în greutate conțin de regulă proteine și carbohidrați și pot fi foarte eficiente. Spre exemplu, pe lângă shake-urile proteice normale, cele pentru luare în greutate au și carbohidrați cu acțiune rapidă – perfecți după antrenament.

Anumite shake-uri pentru luarea în greutate au chiar și creatină, care funcționează foarte bine în paralel cu carbohidrații cu absorbție rapidă deoarece ajută la asimilarea creatinei în organism.

Folosirea shake-urilor pentru luarea în greutate

Este important să avem în vedere care sunt cerințele persoanale atunci când discutăm de aceste shake-uri. Deși poate fi tentat să presupunem că oferă tot necesarul pentru a crește, ar trebui să ținem minte că sunt în fond suplimente. Ca atare vor face exact ce spun – vor suplimenta.

Shake-urile pentru luarea în greutate sunt similare cu shake-urile proteice, dar cu mai multe calorii. Atunci când aportul caloric necesar este greu de atins, shake-urile proteice vă pot ajuta. Același lucru este valabil și pentru cele de luare în greutate. Dacă aveți dificultăți în atingerea necesarului caloric zilnic pentru creșterea în masă musculară, shake-urile pentru luarea în greutate pot ajuta chiar foarte mult.

Totuși, dacă puteți atinge necesarul caloric de nutrienți zilnic din consumul regulat de alimente, shake-urile pentru luare în greutate pot dăuna progresului. Dacă consumați deja caloriile necesare pentru creștere și adăugați și acest tip de shake în dietă, nu veți face altceva decât să acumulați grăsime nedorită.

THE Gainer

Găsirea unui shake care să îți atingă necesarul de macronutrienți și să te mențină definit în timp ce depui masă musculară poate suna prea frumos să fie adevărat, dar THE Gainer face exact asta.

Atât de multe shake-uri pentru luare în greutate sunt pline de zahăr și calorii goale care îți vor oferi experiența unor creșteri nenaturale a glicemiei și depunerea de grăsime cât și mușchi. THE Gainer conține peste 750 de calorii incredibil de curate din ingrediente cu un conținut scăzut de zahăr.

Amestecul de carbohidrați furnizează o eliberare rapidă de energie fără o creștere imensă a glicemiei, urmată de o eliberare susținută de energie. Asta se datorează Carb10 și Dextrină ciclică foarte ramificată (HBCD) care ambele au o osmolalitate scăzută pentru golire gastrică rapidă, pentru ca tu să ai parte de un impuls de energie inițial de la HBCD și să eviți o cădere a glicemiei. Carbohidrații vor înlocui rezervele de glicogen utilizate și vor ajuta proteinele să fie absorbite pentru creșterea de mușchi.

Concluzii

Shake-urile pentru luarea în greutate pot fi folositoare pentru persoanele care vor să crească rapid în greutate și să își atingă necesarul caloric. Sunt disponibile în multe variante diferite și pot fi foarte folositoare pentru atingerea obiectivelor nutriționale zilnice.

Toate shake-urile pentru luarea în greutate de la Myprotein precum Hard Gainer Extreme, Impact Weight Gainer și Hurricane Extreme au un gust grozav și sunt o metodă convenabilă pentru a suplimenta necesarul de nutrienți și creșterea eficientă în greutate.Jennifer Blow

Jennifer Blow

Scriitor si expert

Jennifer Blow este UKVRN a noastră Nutritionist inregistrat asociat – inregistrată ca si nutritionist profesional calificat. Ea are o diplomă de licență în științe nutriționale și un master în nutriție, iar acum se specializează pe folosirea suplimentelor pentru sănătate și fitness dar și prin evidențierea beneficiilor acestora prin cercetări.

Jennifer a fost citată sau menționată ca nutriționist în publicații online majore precum Vogue, Elle și Grazia pentru expertizele ei în domeniul științei nutriționale pentru exerciții fizice și un stil de viață sănătos.

Ea lucrează la experimente cu NHS în studiile de intervenții dietetice, la cercetarea științifică specifică a suplimentelor de acid gas omega-3 și de asemenea, la efectul fast-food-urilor asupra sănătății, pe care le-a prezentat la Nutrition Society Conference. Jennifer este implicată în foate multe evenimente de dezvoltare personală pentru a se asigura că practica ei rămâne la un nivel înalt. Aflați mai multe despre experiența lui Jennifer aici.

In timpul ei liber, Jennifer se plimbă cu bicicleta sau face drumeții, iar în publicațiile ei veți vedea că îi place să dovedească faptul că mâncatul sănătos nu înseamnă să stai tot timpul înfometat.


Doreşti să cumperi produsele noastre? Vezi ce oferte ţi-am pregătit la noi pe site. Cumpără Acum