Skip to main content
Suplimente

Myprotein Almond Butter | Unt de migdale de la Myprotein

Myprotein Almond Butter | Unt de migdale de la Myprotein
Radu Telcian
Scriitor si expert5 ani Ago
Vezi profilul lui Radu Telcian

Myprotein Almond Butter | Unt de migdale de la Myprotein

Consumul de unturi produse din diferite tipuri de nuci e în continuă creștere. Tot mai multe persoane aleg să treacă la o alimentație vegetariană sau vegană și astfel produsele din nuci, disponibile și în gama Myprotein aici, devin indispensabile.

O variantă de unt din nuci este untul de migdale.

Migdalele, un produs apreciat din antichitate

Încă din antichitate, migdalele erau foarte cunoscute și consumate de marile civilizații. În zone precum Egipt și India, migdalele erau incluse în alimentația variată a populației, fiind apreciate pentru numeroasele beneficii pe care le ofereau pentru corpul uman.În zilele noastre, beneficiile oferite de consumul de migdale sunt cunoscute și apreciate la nivel mondial.

Ce este untul de migdale de la Myprotein?

Untul de migdale, la fel ca cel de arahide, este o pastă cremoasă obținută din midgale naturale prăjite, ideal pentru persoanele care urmează o alimentație vegană sau doresc o gustare și un ingredient delicios și sănătos în alimentația lor.

Untul de migdale de la Myprotein este un produs natural, ce păstrează calitatea ingredientelor și care nu conține sare, ulei de palmier sau conservanți.

Untul de migdale este o formă delicioasă și la îndemână de a introduce consumul de migdale în alimentație.

 

Beneficiile consumului de unt de migdale de la Myprotein

Pentru că am precizat de numeroasele beneficii ale consumului de unt de migdale, iată câteva exemple care să te determine să îl introduci în alimentația ta:
  • Untul de migdale de la Myprotein este obținut din migdale naturale prăjite, fără sare sau conservanți
  • Untul de migdale este o sursă bună de grăsimi monosaturate, asociate cu scăderea riscului de boli cardiovasculare
  • Are un efect antioxidant prin conținutul de vitamina E, o sursă excelentă de fibre dietetice, care ajută și la reducerea colesterolului
  • O cantitate generoasă de magneziu, care ajută la sănătatea inimii, se regăsește chiar și într-o cantitate redusă de unt de migdale
  • Untul de migdale conține potasiu, important pentru tensiunea arterială și sănătatea inimii
  • Sunt studii care arată că prin consumul de unt de migdale, se poate reduce riscul de apariție a calculilor biliari la femei
  • Untul de migdale ajută la funcționarea sănătoasă a creierului
  • Ajută la menținerea sănătății pielii și reduce semnele îmbătrânirii
  • Untul de migdale ajută la menținerea sănătății dinților și a oaselor
Acestea sunt o serie de beneficii deosebite ale untului de migdale, numai bune pentru a te convinge că este momentul să îl introduci în alimentația ta.

Când și cum să consum untul de migdale?

Pentru că este plin de nutrienți, poți consuma untul de migdale cam în orice moment al zilei. Ai numeroase variante și modalități în care să il consumi: poți alege să îl consumi ca pastă tartinabilă și să îl întinzi pe o felie de pâine integrală, pe o bucată de orez expandat sau peste bucăți de fructe.

 

Diversifică și fii creativ, poți chiar să introduci o porție în shake-ul tău de proteine pentru un aport suplimentar de nutrienți și un gust delicios.Folosind untul de migdale, prepară sosuri ce pot fi adăugate în mâncăruri, pentru o aromă deosebită.

O altă variantă este prepararea de gustări folosind rețetele precum: Fursecuri cu unt de migdale, ai la dispoziție numeroase rețete și idei aici.

Acum că ai aflat de beneficiile untului de migdale și ai descoperit modalitățile delicioase de a-l consuma, merită să îl introduci în alimentația ta. Ține minte că untul de migdale te poate ajuta,  dar într-o alimentație diversificată, echilibrată  și sănătoasă. Untul de migdale să fie consumat în mod responsabil alături de mișcare și un stil de viață activ.RADU VALERIU TELCIAN

 

Radu Telcian
Scriitor si expert
Vezi profilul lui Radu Telcian
Radu Valeriu Telcian, este scriitorul nostru. Radu este certificat ca instructor de fitness de către Asociația Europeană de Fitness ( EFA) și de către Ministerul Muncii, Familiei și protecției sociale și de către Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului din România. Pe lângă aceste certficări, este într-o continuă cercetare și studiu în ceea ce privește fitness-ul și sănătatea generală a corpului și minții. Radu este și atras de scris, fiind licențiat în Jurnalism, combinând în mod optim cele două domenii prin articole și postări în social media. Pasiunea pentru fitness și sport i-a adus și o colaborare cu Arsenal Romania Supporters Club, unde a scris editoriale, cronici și avancronici bazate pe analize sportive, evidențiindu-și calitățile de scriitor. Experiența sa ca și instructor de fitness se întinde pe mai mulți ani, timp în care a motivat și îndrumat numeroase persoane, oferindu-le informații și suportul necesar, adaptat în antrenamente pentru fiecare individ, pentru a obține rezultatele dorite și pentru a atinge si menține un stil de viață sănătos și activ. Călătoria sa în domeniul fitnessului și a sportului poate fi urmărită și în social media pe canale precum https://www.facebook.com/radu.telcian și https://www.instagram.com/radu_telcian/. În timpul său liber, Radu este mereu atent la cele mai noi detalii din domeniul fitnessului și al sportului, concentrându-se în ultima perioadă pe informații în domeniul antrenamentelor pentru mobilitatea corpului. Radu încearcă să își conducă viața prin aceste trei idei: Acționează, Motivează și Inspiră.
myprotein