Skip to main content
Suplimente

MyPre 2.0 – cel mai puternic pre-workout de până acum

MyPre 2.0 – cel mai puternic pre-workout de până acum
Radu Telcian
Scriitor si expert6 ani Ago
Vezi profilul lui Radu Telcian

MyPre 2.0 - cel mai puternic pre-workout de până acum, de la Myprotein!

Ați făcut deja cunoștință cu MYPRE de la Myprotein, una dintre cele mai complexe formule de pre-workout, acum pregătiți-vă pentru o formulă mai bună, mai puternică, mai complexă, toate pentru a vă oferi energia necesară în antrenament și să ajungeți la rezultatele mult dorite.

 

Ce este un pre-workout și ce ți-a oferit MYPRE până acum?

Un pre-workout este, în general, o formulă complexă de ingrediente menite să îți ofere acel boost de care ai nevoie în timpul antrenamentului și care să îți îmbunătățească sănătatea în general în acest proces.

Cunoașteți ingrediente precum cofeina sau creatina, utilizate în multe dintre aceste formule de pre-workout, însă formula MYPRE oferă și o varietate de elemente pentru rezultate mai bune. În formula MYPRE puteți regăsi pe lângă creatină și cofeină și aminoacizi în rație de 2:1:1, beta-alanină, l-citrulină malat, l-arginină, vitamine și minerale precum vitamina B6 și B12 și alte ingrediente menite să te ajute în scopul tău de a fi sănătos și în formă optimă.

De ce să utilizezi MyPre 2.0, cel mai puternic pre-workout de la Myprotein?

Pentru a fi mereu alături de tine, pentru a te ajuta mereu în antrenamentele tale, indiferent pentru ce te antrenezi, MYPRE 2.0 este aici să îți ofere un boost de energie necesar pentru ca tu să reușești să îți atingi țelul în materie de sport și sănătate.

Ce noutăți aduce MYPRE 2.0?

MYPRE 2.0 vine cu o gamă nouă și regândită de ingrediente, menite să îmbunătățească performanța fizică, să reducă oboseala acumulată pe perioada antrenamentelor și să ofere o mai bună concentrare, pentru ca tu să beneficiezi de tot potențialul tău pe parcursul unor antrenamente.

Noua formulă MYPRE 2.0 conține ingrediente esențiale și cercetate precum: L-arginină, L-carnitină, L-tirosină, bitartrat de colină, beta alanină, L-citrulină malat, L-glutamină, vitaminele B6 și B12, niacină, tiamină, vitamina C, cofeină, creatină menite să ajute la reducerea oboselii și pentru a oferi un boost de energie.

Pe lângă aceste ingrediente, MYPRE 2.0 vine cu ceva diferit, un amestec creat special pentru a progresa, pentru noi performanțe pentru un nou nivel de energie și sănătate pentru tine:

  • Astragine™: astragine este dovedit că îmbunătățește absorbția de aminoacizi, vitamine și glucoză în același timp crescând și producția de ATP în corp
  • TeaCrine®: este un nutrient menit să îți îmbunătățească energia, motivația și concentrarea pe parcursul antrenamentului
  • Bioperine®: este un extract din piper negru; Bioperine crește concentrația de vitamina B6 din sânge. Bioperine mărește disponibilitatea nutrienților pe care îi digerați, ceea ce înseamnă o optimizare a vitaminelor consumate.
  • Capsimax®: este un ingredient natural derivat din ardei iute, capsaicina este ingredientul care dă iuțeala ardeilor, alături de alte ingrediente din grupul capsaicinoizilor. Capsimax sprijină producția de energie a corpului ajutând la îmbunătățirea și menținerea metabolismului, toate fără iuțeală.

Iată noua formulă MYPRE 2.0, noi ingrediente, o nouă formulă, un nou amestec de pre-workout, mai bun, mai performant și cu arome noi și deosebite.

Indiferent pentru ce te antrenezi, este important să ai sprijinul optim într-o formulă de pre-workout care să îți ofere acel boost necesar. E momentul să ai acel impuls real de energie și concentrare căutat prin MYPRE 2.0.

 

Radu Telcian
Scriitor si expert
Vezi profilul lui Radu Telcian
Radu Valeriu Telcian, este scriitorul nostru. Radu este certificat ca instructor de fitness de către Asociația Europeană de Fitness ( EFA) și de către Ministerul Muncii, Familiei și protecției sociale și de către Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului din România. Pe lângă aceste certficări, este într-o continuă cercetare și studiu în ceea ce privește fitness-ul și sănătatea generală a corpului și minții. Radu este și atras de scris, fiind licențiat în Jurnalism, combinând în mod optim cele două domenii prin articole și postări în social media. Pasiunea pentru fitness și sport i-a adus și o colaborare cu Arsenal Romania Supporters Club, unde a scris editoriale, cronici și avancronici bazate pe analize sportive, evidențiindu-și calitățile de scriitor. Experiența sa ca și instructor de fitness se întinde pe mai mulți ani, timp în care a motivat și îndrumat numeroase persoane, oferindu-le informații și suportul necesar, adaptat în antrenamente pentru fiecare individ, pentru a obține rezultatele dorite și pentru a atinge si menține un stil de viață sănătos și activ. Călătoria sa în domeniul fitnessului și a sportului poate fi urmărită și în social media pe canale precum https://www.facebook.com/radu.telcian și https://www.instagram.com/radu_telcian/. În timpul său liber, Radu este mereu atent la cele mai noi detalii din domeniul fitnessului și al sportului, concentrându-se în ultima perioadă pe informații în domeniul antrenamentelor pentru mobilitatea corpului. Radu încearcă să își conducă viața prin aceste trei idei: Acționează, Motivează și Inspiră.
myprotein