Suplimente

Instant oats | Ovăz instant de la Myprotein

Instant oats | Ovăz instant de la Myprotein

Toată lumea știe sau ar trebui să știe că alimentația corectă este un element esențial pentru sănătatea organismului și pentru performanță sportivă.

Micul dejun este cunoscut drept una dintre cele mai importante mese ale zilei. Este momentul în care ne reîncărcăm cu nutrienți și ne pregătim pentru restul zilei.

Cerealele sunt foarte populare pentru micul dejun și ovăzul este foarte apreciat în această categorie.

Ce este ovăzul instant de la Myprotein?

Cunoscut științific ca Avena sativa, ovăzul este o plantă cerealieră în formă de spic, cultivată și apreciată pentru grăunțele ei, care costituie sursă importantă de nutrienți.

Ovăzul este foarte apreciat și utilizat în stilul de alimentație vegan și vegetarian.

Există mai multe variante sub care se comercializează ovăzul: fie ovăzul propriu-zis, dar care durează mai mult să fie gătit, ovăzul presat și ușor prelucrat pentru o gătire mai bună, cunoscutul ”rolled oats” sau varianta instant, care se prepară cel mai ușor.

Există și diferite produse în care se găsește ovăz, de la batoane la prăjituri.

Ovăzul instant de la Myprotein este o formă de ovăz optimizat într-o pulbere fină, pentru o preparare ușoară, obținut din ovăz scoțian și pregătit pentru a fi amestecat cu apă sau lapte (se poate utiliza lapte vegan din plante).

Care sunt beneficiile consumului de ovăz instant de la Myprotein?

Iată câteva motive pentru care ovăzul este atât de apreciat și de consumat în lume:

  • Ovăzul este plin de nutrienți benefici precum: mangan, fier, zinc, fosfor, magneziu, cupru și vitaminele B1, B5, B6 și B3 precum și cantități mai mici de calciu și potasiu.
  • Ovăzul este o sursă bună de carbohidrați și fibre
  • Ovăzul este bogat în antioxidanți
  • Ovăzul poate ajuta la scădea nivelului de colesterol
  • Ovăzul poate ajuta la controlul nivelului de zahăr din sânge
  • Poate ajuta la diminuarea constipației
  • Prin conținutul important de fibre, ovăzul poate preveni cancerul la sân
  • Consumul de ovăz îmbunătățește sistemul imunitar
  • În ovăzul instant de la Myprotein regăsești o cantiate semnificativă de proteine
  • Ovăzul instant de la Myprotein are un conținut scăzut de zahăr

Acestea sunt doar câteva motive importante care să te determine să încerci ovăzul instant de la Myprotein.

O sursă bună de nutrienți care oferă sațietate și numeroase beneficii, ovăzul instant de la Myprotein este soluția excelentă pentru a consuma ovăz. Ușor de preparat, poți doar să adaugi apă sau lapte (poți utiliza lapte din plante pentru o masă vegan) și totul e pregătit.

Cum și când să consum ovăzul instant de la Myprotein?

Pentru un corp normal poți să consumi în mod tradițional ovăzul instant de la Myprotein la micul dejun.

Totuși, pentru scădere în grăsime, este recomandat să începem ziua cu o masă bazată mai mult pe consumul de grăsimi esențiale și proteine.

În rest, pentru un boost de energie și nutrienți precum și un aport suplimentar de carbohidrați, poți consuma ovăzul instant de la Myprotein și pe parcursul zilei.

Încearcă să combini ovăzul instant cu alte produse precum Hard gainer extreme, pentru o soluție eficientă de creștere în masă. Poți încerca să adaugi în schimb, o formulă de proteine pe bază vegetală ca Izolatul proteic din mazăre sau alte tipuri de proteine vegane pe care le poți găsi aici.

Ai și numeroase rețete care să te ajute să pregătești gustări delicioase, descoperă-le aici.

Cam asta despre ovăzul insant de la Myprotein, mai departe rămâne să îl încercați singuri.

Ține minte că este important să ai o alimentație diversificată, echilibrată și sănătoasă. Consumul de ovăz să fie făcut în mod responsabil, incorporat într-un stil de viață activ și sănătos!Radu Telcian

Radu Telcian

Scriitor si expert

Am 28 de ani, sunt licentiat in Jurnalism si master in FAACTS (finantarea si administrarea afacerilor in comert, turism si servicii) si certificat ca instructor de fitness, recunoscut inclusiv de European Fitness Association. Am practicat sport de mic copil, cu sala am luat contactul de pe la 17ani, iar treptat a devenit o vocatie acest domeniu. Profesez ca si instructor de fitness iar munca pentru propriul corp mi-a adus inclusiv o aparitie in revista Men's Health din Romania.


Radu iubeste...


Doreşti să cumperi produsele noastre? Vezi ce oferte ţi-am pregătit la noi pe site. Cumpără Acum