Skip to main content
Suplimente

Instant oats | Ovăz instant de la Myprotein

Instant oats | Ovăz instant de la Myprotein
Radu Telcian
Scriitor si expert6 ani Ago
Vezi profilul lui Radu Telcian

Instant oats | Ovăz instant de la Myprotein

Toată lumea știe sau ar trebui să știe că alimentația corectă este un element esențial pentru sănătatea organismului și pentru performanță sportivă. Micul dejun este cunoscut drept una dintre cele mai importante mese ale zilei. Este momentul în care ne reîncărcăm cu nutrienți și ne pregătim pentru restul zilei. Cerealele sunt foarte populare pentru micul dejun și ovăzul este foarte apreciat în această categorie.

Ce este ovăzul instant de la Myprotein?

Cunoscut științific ca Avena sativa, ovăzul este o plantă cerealieră în formă de spic, cultivată și apreciată pentru grăunțele ei, care costituie sursă importantă de nutrienți. Ovăzul este foarte apreciat și utilizat în stilul de alimentație vegan și vegetarian.Există mai multe variante sub care se comercializează ovăzul: fie ovăzul propriu-zis, dar care durează mai mult să fie gătit, ovăzul presat și ușor prelucrat pentru o gătire mai bună, cunoscutul ”rolled oats” sau varianta instant, care se prepară cel mai ușor.Există și diferite produse în care se găsește ovăz, de la batoane la prăjituri.

Ovăzul instant de la Myprotein este o formă de ovăz optimizat într-o pulbere fină, pentru o preparare ușoară, obținut din ovăz scoțian și pregătit pentru a fi amestecat cu apă sau lapte (se poate utiliza lapte vegan din plante).

Care sunt beneficiile consumului de ovăz instant de la Myprotein?

Iată câteva motive pentru care ovăzul este atât de apreciat și de consumat în lume:
  • Ovăzul este plin de nutrienți benefici precum: mangan, fier, zinc, fosfor, magneziu, cupru și vitaminele B1, B5, B6 și B3 precum și cantități mai mici de calciu și potasiu.
  • Ovăzul este o sursă bună de carbohidrați și fibre
  • Ovăzul este bogat în antioxidanți
  • Ovăzul poate ajuta la scădea nivelului de colesterol
  • Poate ajuta la diminuarea constipației
  • Consumul de ovăz îmbunătățește sistemul imunitar
  • În ovăzul instant de la Myprotein regăsești o cantiate semnificativă de proteine
Acestea sunt doar câteva motive importante care să te determine să încerci ovăzul instant de la Myprotein. O sursă bună de nutrienți care oferă sațietate și numeroase beneficii, ovăzul instant de la Myprotein este soluția excelentă pentru a consuma ovăz. Ușor de preparat, poți doar să adaugi apă sau lapte (poți utiliza lapte din plante pentru o masă vegan) și totul e pregătit.

Cum și când să consum ovăzul instant de la Myprotein?

Pentru un corp normal poți să consumi în mod tradițional ovăzul instant de la Myprotein la micul dejun. Totuși, pentru scădere în grăsime, este recomandat să începem ziua cu o masă bazată mai mult pe consumul de grăsimi esențiale și proteine. În rest, pentru un boost de energie și nutrienți precum și un aport suplimentar de carbohidrați, poți consuma ovăzul instant de la Myprotein și pe parcursul zilei.

Încearcă să combini ovăzul instant cu alte produse precum Hard gainer extreme, pentru o soluție eficientă de creștere în masă. Poți încerca să adaugi în schimb, o formulă de proteine pe bază vegetală ca Izolatul proteic din mazăre sau alte tipuri de proteine vegane pe care le poți găsi aici.

Ai și numeroase rețete care să te ajute să pregătești gustări delicioase, descoperă-le aici.

Cam asta despre ovăzul insant de la Myprotein, mai departe rămâne să îl încercați singuri. Ține minte că este important să ai o alimentație diversificată, echilibrată și sănătoasă. Consumul de ovăz să fie făcut în mod responsabil, incorporat într-un stil de viață activ și sănătos!
Radu Telcian
Scriitor si expert
Vezi profilul lui Radu Telcian
Radu Valeriu Telcian, este scriitorul nostru. Radu este certificat ca instructor de fitness de către Asociația Europeană de Fitness ( EFA) și de către Ministerul Muncii, Familiei și protecției sociale și de către Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului din România. Pe lângă aceste certficări, este într-o continuă cercetare și studiu în ceea ce privește fitness-ul și sănătatea generală a corpului și minții. Radu este și atras de scris, fiind licențiat în Jurnalism, combinând în mod optim cele două domenii prin articole și postări în social media. Pasiunea pentru fitness și sport i-a adus și o colaborare cu Arsenal Romania Supporters Club, unde a scris editoriale, cronici și avancronici bazate pe analize sportive, evidențiindu-și calitățile de scriitor. Experiența sa ca și instructor de fitness se întinde pe mai mulți ani, timp în care a motivat și îndrumat numeroase persoane, oferindu-le informații și suportul necesar, adaptat în antrenamente pentru fiecare individ, pentru a obține rezultatele dorite și pentru a atinge si menține un stil de viață sănătos și activ. Călătoria sa în domeniul fitnessului și a sportului poate fi urmărită și în social media pe canale precum https://www.facebook.com/radu.telcian și https://www.instagram.com/radu_telcian/. În timpul său liber, Radu este mereu atent la cele mai noi detalii din domeniul fitnessului și al sportului, concentrându-se în ultima perioadă pe informații în domeniul antrenamentelor pentru mobilitatea corpului. Radu încearcă să își conducă viața prin aceste trei idei: Acționează, Motivează și Inspiră.
myprotein